Onu Boş Yere Üzmüş Müyüm?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demet Akalın dinleyip ev supurucekse çok da ayrı dünyaların insanları olmayabilirler
Genelde Mozart, Bach, belgesel falan takiliyom ben

Yazıcam da yine ciddiye alıp niye bu belirttin ezik misin kızım sorduk mu yazma amacın ne diye 18818 tane yorum gelecek aman aman 😂😬

tırnak ben ne alaka 🤦‍♀️

kendinizi o kadar değersiz görüyorsunuz ki ,böyle şeylerin sizin değerinizi arttrdığını düşünüyorsunuz

şayet konudan alakasız tırnak yaptırdığını söylemeyen de ne biliymmmm 🤪
:) Kokoşların kraliçesiyim, ben bile jel tırnağın konuyla ilgisini çözemedim. :KK53:
O değil de W Wurstria gayet mühim noktalara değinmiş. Konu sahibi de bunlara doyurucu bir yanıt verememiş.
Zaten geçen gün de sevgili Otrera müthiş bir yorum yapmıştı kendisine, ona da uzay boşluğunda süzülen tarzda bir cevap verdi. Öyle işte yani...

:) Kokoşların kraliçesiyim, ben bile jel tırnağın konuyla ilgisini çözemedim. :KK53:
O değil de W Wurstria gayet mühim noktalara değinmiş. Konu sahibi de bunlara doyurucu bir yanıt verememiş.
Zaten geçen gün de sevgili Otrera müthiş bir yorum yapmıştı kendisine, ona da uzay boşluğunda süzülen tarzda bir cevap verdi. Öyle işte yani...
Dalga geçmek için jel tırnaklı bir şey yazdım, o da bir şey dedi atayim mi muhabbeti oldu ben de goygoyuna attım yani. Ay ne dert oldu sizlere.

Ya Öyle oldu🤣 bu tırnakların sahibi grinin elli tonunu baştan yazmalıydı. Feriştah fentezileri kurunca ben de bi inancımı kaybettiydim🤣
hiç böyle tırnaklarım olmadı benim.en fazla french li geziyorum arada bir.bu tırnakla bulaşık yemek işi nasıl olacak?halıya bir şey dökülse nasıl sileceğim ayoll? :KK53:

cevabını veremiyor ancak bize laf yetiştirsin ,bir de saçma sapan insanlar diyor bizlere ,düşünebiliyor musun 🤣

o zaman burada her gün işin ne

pohpohlanmak istiyor doğruları duymak istemiyor ,iyilikle de söylendi ,güzellikle de söylendi , onlar hoşuna gitmiyor hep bi bahane falan , en son tırnak da attı ama kimse o yönlü olmadı napsın 🤷🏼‍♀️

hiç böyle tırnaklarım olmadı benim.en fazla french li geziyorum arada bir.bu tırnakla bulaşık yemek işi nasıl olacak?halıya bir şey dökülse nasıl sileceğim ayoll? :KK53:
O tırnaklarla nasıl lavaboya gideceğim ayollll bundan dolayı tırnaaamm yok ,ama tuvalet de 2 tane var çok şükür djslsşsşsşs 😂

O tırnaklarla nasıl lavaboya gideceğim ayollll bundan dolayı tırnaaamm yok ,ama tuvalet de 2 tane var çok şükür djslsşsşsşs 😂
ben de kullanamam asla.gözümü çıkarırım rimel falan silerken.zaten ev işi yaparken çat gider.ha bir de huylanırımm.ama tırnakları güzeldi allah varrrr :KK53:

ben de kullanamam asla.gözümü çıkarırım rimel falan silerken.zaten ev işi yaparken çat gider.ha bir de huylanırımm.ama tırnakları güzeldi allah varrrr :KK53:
ben de ömrüm boyunca hiç sıcak bakamadım o olaya ,bulaşık ev işi bilmem ne derken tırnak mı kalır bacım bize göre değil bu işler 😂

Dalga geçmek için jel tırnaklı bir şey yazdım, o da bir şey dedi atayim mi muhabbeti oldu ben de goygoyuna attım yani. Ay ne dert oldu sizlere.
Ya bana ne dert olacak?
İşten eve geldim, kafa dağıtmak için foruma bakıyorum. Gördüm ve yazdım. Çok değil yarım saate unuturum. Çoğu kişi için böyle burası, alış bence buna. Bol reytingli konuların perde arkası pek içi açıcı görünmüyor, öylesine tavsiye veriyoruz çoğumuz. İyi olsan bize ne kötü olsan yine bize ne? Öyle yani...

Valla biri bana böyle uzun tırnakla yemek yapsa şahsen yemem, çünkü aşırı hijyenik değil maalesef. Ve kullanımı da zor bir şey açmakta vs zorlanıyorum düğme iliklemek olsun

cevabını veremiyor ancak bize laf yetiştirsin ,bir de saçma sapan insanlar diyor bizlere ,düşünebiliyor musun 🤣

o zaman burada her gün işin ne

pohpohlanmak istiyor doğruları duymak istemiyor ,iyilikle de söylendi ,güzellikle de söylendi , onlar hoşuna gitmiyor hep bi bahane falan , en son tırnak da attı ama kimse o yönlü olmadı napsın 🤷🏼‍♀️
Her şey olabilirim ama saçma değil. :KK53:
İlgi görmek hoşuna gidiyor. Aha bak iki gündür negatif bir ilgi var kendisine ama bu hoşuna gitmiyor. :kahve:

ben de ömrüm boyunca hiç sıcak bakamadım o olaya ,bulaşık ev işi bilmem ne derken tırnak mı kalır bacım bize göre değil bu işler 😂
hiç iş yapmazdım öğenciyken herşey hazırdı yurttta.ama gene kullanamadım.tırnak minicik ucundan azıcık uzun olacak.bir tık fazla uzasa hemen törpülerim.hele ayak tırnağı aslaaaaa.aklım orada kalır gün boyu .ama konu sahibin,in tırnağını çok beğendimm orası ayrı konuuu :confused:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X