- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Meredith Grey
Dünden beri Feriştah Fantezileri diyorsun o ne demekYa Öyle oldu bu tırnakların sahibi grinin elli tonunu baştan yazmalıydı. Feriştah fentezileri kurunca ben de bi inancımı kaybettiydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünden beri Feriştah Fantezileri diyorsun o ne demekYa Öyle oldu bu tırnakların sahibi grinin elli tonunu baştan yazmalıydı. Feriştah fentezileri kurunca ben de bi inancımı kaybettiydim
Genelde Mozart, Bach, belgesel falan takiliyom benDemet Akalın dinleyip ev supurucekse çok da ayrı dünyaların insanları olmayabilirler
Aaaa Feristahi bilmiyo musun sen? O da senden vahşi olmasın, vahşi güzelliği ve cazibesiyle erkeklerin başını donduren bı afeti devrandiDünden beri Feriştah Fantezileri diyorsun o ne demek
Taksici abimiz ne dinler inşallah?Genelde Mozart, Bach, belgesel falan takiliyom ben
Yazıcam da yine ciddiye alıp niye bu belirttin ezik misin kızım sorduk mu yazma amacın ne diye 18818 tane yorum gelecek aman aman
Dünden beri Feriştah Fantezileri diyorsun o ne demek
Hep Baba FM açık olurdu biliyo musun taksisinde...Taksici abimiz ne dinler inşallah?
Zamanında çok yazdık grinin elli tonunuYa Öyle oldu bu tırnakların sahibi grinin elli tonunu baştan yazmalıydı. Feriştah fentezileri kurunca ben de bi inancımı kaybettiydim
:) Kokoşların kraliçesiyim, ben bile jel tırnağın konuyla ilgisini çözemedim.tırnak ben ne alaka
kendinizi o kadar değersiz görüyorsunuz ki ,böyle şeylerin sizin değerinizi arttrdığını düşünüyorsunuz
şayet konudan alakasız tırnak yaptırdığını söylemeyen de ne biliymmmm
Dalga geçmek için jel tırnaklı bir şey yazdım, o da bir şey dedi atayim mi muhabbeti oldu ben de goygoyuna attım yani. Ay ne dert oldu sizlere.:) Kokoşların kraliçesiyim, ben bile jel tırnağın konuyla ilgisini çözemedim.
O değil de W Wurstria gayet mühim noktalara değinmiş. Konu sahibi de bunlara doyurucu bir yanıt verememiş.
Zaten geçen gün de sevgili Otrera müthiş bir yorum yapmıştı kendisine, ona da uzay boşluğunda süzülen tarzda bir cevap verdi. Öyle işte yani...
hiç böyle tırnaklarım olmadı benim.en fazla french li geziyorum arada bir.bu tırnakla bulaşık yemek işi nasıl olacak?halıya bir şey dökülse nasıl sileceğim ayoll?Ya Öyle oldu bu tırnakların sahibi grinin elli tonunu baştan yazmalıydı. Feriştah fentezileri kurunca ben de bi inancımı kaybettiydim
cevabını veremiyor ancak bize laf yetiştirsin ,bir de saçma sapan insanlar diyor bizlere ,düşünebiliyor musun:) Kokoşların kraliçesiyim, ben bile jel tırnağın konuyla ilgisini çözemedim.
O değil de W Wurstria gayet mühim noktalara değinmiş. Konu sahibi de bunlara doyurucu bir yanıt verememiş.
Zaten geçen gün de sevgili Otrera müthiş bir yorum yapmıştı kendisine, ona da uzay boşluğunda süzülen tarzda bir cevap verdi. Öyle işte yani...
O tırnaklarla nasıl lavaboya gideceğim ayollll bundan dolayı tırnaaamm yok ,ama tuvalet de 2 tane var çok şükür djslsşsşsşshiç böyle tırnaklarım olmadı benim.en fazla french li geziyorum arada bir.bu tırnakla bulaşık yemek işi nasıl olacak?halıya bir şey dökülse nasıl sileceğim ayoll?
ben de kullanamam asla.gözümü çıkarırım rimel falan silerken.zaten ev işi yaparken çat gider.ha bir de huylanırımm.ama tırnakları güzeldi allah varrrrO tırnaklarla nasıl lavaboya gideceğim ayollll bundan dolayı tırnaaamm yok ,ama tuvalet de 2 tane var çok şükür djslsşsşsşs
ben de ömrüm boyunca hiç sıcak bakamadım o olaya ,bulaşık ev işi bilmem ne derken tırnak mı kalır bacım bize göre değil bu işlerben de kullanamam asla.gözümü çıkarırım rimel falan silerken.zaten ev işi yaparken çat gider.ha bir de huylanırımm.ama tırnakları güzeldi allah varrrr
Ya bana ne dert olacak?Dalga geçmek için jel tırnaklı bir şey yazdım, o da bir şey dedi atayim mi muhabbeti oldu ben de goygoyuna attım yani. Ay ne dert oldu sizlere.
Valla biri bana böyle uzun tırnakla yemek yapsa şahsen yemem, çünkü aşırı hijyenik değil maalesef. Ve kullanımı da zor bir şey açmakta vs zorlanıyorum düğme iliklemek olsunhiç böyle tırnaklarım olmadı benim.en fazla french li geziyorum arada bir.bu tırnakla bulaşık yemek işi nasıl olacak?halıya bir şey dökülse nasıl sileceğim ayoll?
Her şey olabilirim ama saçma değil.cevabını veremiyor ancak bize laf yetiştirsin ,bir de saçma sapan insanlar diyor bizlere ,düşünebiliyor musun
o zaman burada her gün işin ne
pohpohlanmak istiyor doğruları duymak istemiyor ,iyilikle de söylendi ,güzellikle de söylendi , onlar hoşuna gitmiyor hep bi bahane falan , en son tırnak da attı ama kimse o yönlü olmadı napsın
hiç iş yapmazdım öğenciyken herşey hazırdı yurttta.ama gene kullanamadım.tırnak minicik ucundan azıcık uzun olacak.bir tık fazla uzasa hemen törpülerim.hele ayak tırnağı aslaaaaa.aklım orada kalır gün boyu .ama konu sahibin,in tırnağını çok beğendimm orası ayrı konuuuben de ömrüm boyunca hiç sıcak bakamadım o olaya ,bulaşık ev işi bilmem ne derken tırnak mı kalır bacım bize göre değil bu işler
gerçekler acıdır üzgünüm ,haaa taksici abiyle evlenirse de mutluluklar dileriz yani o kadar da değilHer şey olabilirim ama saçma değil.
İlgi görmek hoşuna gidiyor. Aha bak iki gündür negatif bir ilgi var kendisine ama bu hoşuna gitmiyor.
altın da alsakmı ki aramızda para toplayıp?gerçekler acıdır üzgünüm ,haaa taksici abiyle evlenirse de mutluluklar dileriz yani o kadar da değil