- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ay neyse gidiyim de Demet Akalın dinleye dinleye evi baştan aşağı temizliyim aldatılma acısına iyi gelir diyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavaş temizle de manikürün bozulmasinAy neyse gidiyim de Demet Akalın dinleye dinleye evi baştan aşağı temizliyim aldatılma acısına iyi gelir diyolar
o masummmm arkadaşımdır severim bdv dennnHaaa bir de boleyn kızı vardı
Allah'tan beni kimseyle karsitirmiyolar, sansasyonlarla anilsam nolyo lan derim, hayatım bulgur pilavı, köfte yapmakla geçerken hdhdho masummmm arkadaşımdır severim bdv dennn
seni profil kedinden herkes tanıyor karıştırmazlar korkmaAllah'tan beni kimseyle karsitirmiyolar, sansasyonlarla anilsam nolyo lan derim, hayatım bulgur pilavı, köfte yapmakla geçerken hdhdh
bana attı ahahahahŞimdi ön sayfada okudum da bir üyeye tırnaklarının fotosunu atmışsın. Bunu yapmaktaki amacın nedir tam olarak gerçekten merak ettim
Çok mu zengin kız, malikanelerin, yatların katların fotosunu da atsaydibana attı ahahahah
artık amacı neyse :)
At dedin attık :)bana attı ahahahah
artık amacı neyse :)
O dediğin Boleyn kızı.Kızım öbür Anne Boleyn anal manal yapmaz bence , yapan bu Meredith olmasın?
Valla olsa dükkan sizin. Ins bi 10 seneye falanÇok mu zengin kız, malikanelerin, yatların katların fotosunu da atsaydi
o masummmm arkadaşımdır severim bdv dennn
Ay görmesin karistirdigimi, yolar beni valla, ay napayım ya benzer isim almasın insanlar, çocuğumun adını karıştıran insanım ben bxbxnO dediğin Boleyn kızı.
Yav niye beKız o tırnakların sahibi mi vitesi şöyle taktı, yokuşu böyle kaydırmadan çıkıyordu dedi. Anummmm
Cıks aramaz artıkAradı mi taksici abimiz?
taksiciyle tırnakları bağdaştıramadın değil mi?ayrı dünyalarız diyorlar işteKız o tırnakların sahibi mi vitesi şöyle taktı, yokuşu böyle kaydırmadan çıkıyordu dedi. Anummmm
Demet Akalın dinleyip ev supurucekse çok da ayrı dünyaların insanları olmayabilirlertaksiciyle tırnakları bağdaştıramadın değil mi?ayrı dünyalarız diyorlar işte
Yav niye be
Ya Öyle oldu bu tırnakların sahibi grinin elli tonunu baştan yazmalıydı. Feriştah fentezileri kurunca ben de bi inancımı kaybettiydimtaksiciyle tırnakları bağdaştıramadın değil mi?ayrı dünyalarız diyorlar işte