Onu Boş Yere Üzmüş Müyüm?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gerçekler acıdır üzgünüm ,haaa taksici abiyle evlenirse de mutluluklar dileriz yani o kadar da değil 😂
Valla kız kardeşim yok, ama olsa ve Meredith'in yaptıklarını yapsa kafasını iyi bir eskitirim nutuk çekerek. :KK53:
Hele hele taksici gibi biriyle evlenmeye kalksa... Adım adım mutsuzluğa gidiyor diye kahrımdan ölürdüm herhalde.
Neyse iyi ki kız kardeşim yok. :KK14:

Valla kız kardeşim yok, ama olsa ve Meredith'in yaptıklarını yapsa kafasını iyi bir eskitirim nutuk çekerek. :KK53:
Hele hele taksici gibi biriyle evlenmeye kalksa... Adım adım mutsuzluğa gidiyor diye kahrımdan ölürdüm herhalde.
benim de yok gel kardeş olakkkk:dondurma:

Demin teyzem kulaklarımı çekti :/

Genelde Mozart, Bach, belgesel falan takiliyom ben

Yazıcam da yine ciddiye alıp niye bu belirttin ezik misin kızım sorduk mu yazma amacın ne diye 18818 tane yorum gelecek aman aman 😂😬
aman boşver ben opera da dinlerim angara oyun havaları da.ruhsal duruma göre değişiyor.ama angara oyun havalarına tahammülüm 10 dakikadır anca :KK53:

nutuk da bi yere kadar ,baksana almıyor yoksa burada da iyi nutuk çekenler oldu 🤪

Ben gerçeğim diye attı. Şahsen ben ikna oldum 🙂 Ama anlattıklarının hepsini yaşıyor mu, bazı yerlerde katıyor mu onda tereddütlerim var. Bu kadar ısrarla benzer seçimleri bir kadın neden yapar anlayabilmiş değilim.
Yalnız kızın tırnakları çok güzel 😍💅 Sitede @Kova hatunu tek geçiyorum. Muhteşem tırnakları var. Ondan sonra @Visenyaa Bu meredith 3. Lüğe Oynar. 🙂 rengi biraz abartı ama başlık sahibini düşününce çokta örtüşmüş 🙂
Jel tırnakla bir zahmet güzel olsun kova hatunun efsanedir hep kıskanmısımdır oni :63:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X