- 15 Şubat 2013
- 24.328
- 91.351
- Konu Sahibi Meredith Grey
Zaten zenginmis, o bize alsinaltın da alsakmı ki aramızda para toplayıp?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten zenginmis, o bize alsinaltın da alsakmı ki aramızda para toplayıp?
Tüm KKya demedim o lafı.Her şey olabilirim ama saçma değil.
İlgi görmek hoşuna gidiyor. Aha bak iki gündür negatif bir ilgi var kendisine ama bu hoşuna gitmiyor.
Altın mı aşk olsun bi Trabzon burması beklerim vallahi.altın da alsakmı ki aramızda para toplayıp?
Benden sana Medine hurmasıAltın mı aşk olsun bi Trabzon burması beklerim vallahi.
Sütle guzel giderBenden sana Medine hurması
Valla kız kardeşim yok, ama olsa ve Meredith'in yaptıklarını yapsa kafasını iyi bir eskitirim nutuk çekerek.gerçekler acıdır üzgünüm ,haaa taksici abiyle evlenirse de mutluluklar dileriz yani o kadar da değil
kendimize alamadık onu daha.çeyrek yeterAltın mı aşk olsun bi Trabzon burması beklerim vallahi.
benim de yok gel kardeş olakkkkValla kız kardeşim yok, ama olsa ve Meredith'in yaptıklarını yapsa kafasını iyi bir eskitirim nutuk çekerek.
Hele hele taksici gibi biriyle evlenmeye kalksa... Adım adım mutsuzluğa gidiyor diye kahrımdan ölürdüm herhalde.
Neyse iyi ki kız kardeşim yok.
ne münasebet canım ortalığa saçacak param yok benimaltın da alsakmı ki aramızda para toplayıp?
Olur ben daha bekarım hem. İlişkilerim hakkında nutuk çekersin bana.benim de yok gel kardeş olakkkk
Demin teyzem kulaklarımı çekti :/Valla kız kardeşim yok, ama olsa ve Meredith'in yaptıklarını yapsa kafasını iyi bir eskitirim nutuk çekerek.
Hele hele taksici gibi biriyle evlenmeye kalksa... Adım adım mutsuzluğa gidiyor diye kahrımdan ölürdüm herhalde.
aman boşver ben opera da dinlerim angara oyun havaları da.ruhsal duruma göre değişiyor.ama angara oyun havalarına tahammülüm 10 dakikadır ancaGenelde Mozart, Bach, belgesel falan takiliyom ben
Yazıcam da yine ciddiye alıp niye bu belirttin ezik misin kızım sorduk mu yazma amacın ne diye 18818 tane yorum gelecek aman aman
nutuk da bi yere kadar ,baksana almıyor yoksa burada da iyi nutuk çekenler olduValla kız kardeşim yok, ama olsa ve Meredith'in yaptıklarını yapsa kafasını iyi bir eskitirim nutuk çekerek.
yok senin ihtiyacın yok.kafana göre takılllOlur ben daha bekarım hem. İlişkilerim hakkında nutuk çekersin bana.
Jel tırnakla bir zahmet güzel olsun kova hatunun efsanedir hep kıskanmısımdır oniBen gerçeğim diye attı. Şahsen ben ikna oldum Ama anlattıklarının hepsini yaşıyor mu, bazı yerlerde katıyor mu onda tereddütlerim var. Bu kadar ısrarla benzer seçimleri bir kadın neden yapar anlayabilmiş değilim.
Yalnız kızın tırnakları çok güzel Sitede @Kova hatunu tek geçiyorum. Muhteşem tırnakları var. Ondan sonra @Visenyaa Bu meredith 3. Lüğe Oynar. rengi biraz abartı ama başlık sahibini düşününce çokta örtüşmüş
Ay atsa da görsem merak ettim :/Jel tırnakla bir zahmet güzel olsun kova hatunun efsanedir hep kıskanmısımdır oni
herkes öyle söylüyor.çok merak ediyorum ben de.kova hatunu yoksa adriana limanın ta kendisi mi?Jel tırnakla bir zahmet güzel olsun kova hatunun efsanedir hep kıskanmısımdır oni
Hoş karidirherkes öyle söylüyor.çok merak ediyorum ben de.kova hatunu yoksa adriana limanın ta kendisi mi?
Yediğim haltlar Meredith kadar olmasa da çok çeşitli Ceycey.yok senin ihtiyacın yok.kafana göre takılll
taksici yoksa aralarında sorun yokkYediğim haltlar Meredith kadar olmasa da çok çeşitli Ceycey.