Onu benden daha çok kimse sevemez.

Belki de Hamza'yımdır. Kim bilir. Belki yaşım 15 dir belki de 22 dir . Belki anlattığım durum tam tersi geçerlidir belki de hiç böyle bir durum söz konusu değildir . İstersem " yha kızlar bhana yardm edn dynmyrm .s.s" diye yazarım istersem düzgün yazarım . Belki tek amacım Hamza'nın gelip bunları okuyup gülmesini sağlamak belki de gerçekten merak ettiğim bir konuda sizden fikir aldım . It's secret guys :KK70:
benim aklıma gelen başıma gelir hiç şaşırmadım.istedeğin senoryoyu yazarsın tabi ne var bunda uydurmak 2 dakka.en yakın hasteneden bir randevu al bence yazık sana.

benim aklıma gelen başıma gelir hiç şaşırmadım.istedeğin senoryoyu yazarsın tabi ne var bunda uydurmak 2 dakka.en yakın hasteneden bir randevu al bence yazık sana.
Bence sen "belki" kelimesini bir araştır . Seneryo yazdığım kesin değil. Bir düşün bunu . Ayrıca her iki kelimemde hastanelik çıkıyorum . Korkmaya başladım . :KK43:

Onu en çok sevene değil en çok sevdiğine meylediyor gönlü belki de:)) (senden baska onu kimsenin daha fazla sevemeyecegini varsaysak bile) Ayrica sevgili olsanız bile uzun sürmezdi emin ol. Hayatı daki erkeği kendinden dahi vazgecerek herseyden üstün tutan veya öyle olsa bile bunu gösteren kadınlar kaybeder.

Tamam değerli yorumlarınız için teşekür ederim . Durumun hepsi anlattıklarımdan ibaret değil ama zaten merak ettiğim tek konuda tepkinizi öğrenmiş oldum . Bir de bu sitede erkek üyeler gizli gizli hesap açabiliyorlarmış. Tek duam Hamza hesap açıp okumasa bari bunları :KK43: :KK43:
İtiraf gibi olmuş

İtiraf gibi olmuş
Doğrusun düşünemedim yha .s.s . Neyse artık bütün sırrım ifşa oldu. :KK70: :KK70:
Sence bir şey saklıyor muydum ? Yani erkek olduğumu öğrenmek istediğim şeyi öğrendikten sonra anlamanızı sağlamış olamam mı ? Neyse kızlar düzgün cevap verenlere teşekkürler :KK71:

Doğrusun düşünemedim yha .s.s . Neyse artık bütün sırrım ifşa oldu. :KK70: :KK70:
Sence bir şey saklıyor muydum ? Yani erkek olduğumu öğrenmek istediğim şeyi öğrendikten sonra anlamanızı sağlamış olamam mı ? Neyse kızlar düzgün cevap verenlere teşekkürler :KK71:

Seni çözmeye çalışmadım yorumumu yaptım geçtim.
Ayrıca böyle bir konuyla ne öğrenmek ister ki insan verilecek cevapları tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok.

Merhaba buse, ben pelin, bak şu peline deki pelin, hamzadan sana yar olmaz, simdi sana hande yenerden bir sarki gonderiyorum, kendine iyi bak buse, esen kal, yeni hamzalarda gorusmek uzere :KK51:

Seni çözmeye çalışmadım yorumumu yaptım geçtim.
Ayrıca böyle bir konuyla ne öğrenmek ister ki insan verilecek cevapları tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok.
Böyle bir konuda verilebilecek cevapları elbette tahmin edebilirim. Ancak dediğim gibi zaten yazdıklarımı abartı kelimeler kullanılarak yazdım . Biraz ergence biraz da takıntılı . Ve durum sadece bundan ibaret değil . Aslında bakarsan fikir almak yerine tek bir cevap bekliyordum soru içeren . " Peki o da seni seviyor mu ? " ya da " Sevgilisiyle araları nasıl ? " gibisinden . Tabi ki bunlara cevap vermezdim çünkü bu olayın gerçek olduğunu varsayarsak özeli size açacak değilim. Sadece bir sorun kendinize ben tamamen her şeyi anlatmamışken hemen mutlu çiftler arasına girme ya da takıntılısın gibisinden cevap verenleriniz oldu . O yüzden sadece eğlenmek ve küçücük bir merak için açtığım bu konuyu burada sonlandırın . Böyle bir durumda yapılacak en doğru şeyi ben yapmaya çalışıyorum zaten . Bekleyeceğim . Ama bu Hamza'ya o kadar çok değer veriyorum ki uzak da kalamıyorum .
Artık yorum yazmayacağım . Doktora gidiyorum . :KK70: :KK70:

Böyle bir konuda verilebilecek cevapları elbette tahmin edebilirim. Ancak dediğim gibi zaten yazdıklarımı abartı kelimeler kullanılarak yazdım . Biraz ergence biraz da takıntılı . Ve durum sadece bundan ibaret değil . Aslında bakarsan fikir almak yerine tek bir cevap bekliyordum soru içeren . " Peki o da seni seviyor mu ? " ya da " Sevgilisiyle araları nasıl ? " gibisinden . Tabi ki bunlara cevap vermezdim çünkü bu olayın gerçek olduğunu varsayarsak özeli size açacak değilim. Sadece bir sorun kendinize ben tamamen her şeyi anlatmamışken hemen mutlu çiftler arasına girme ya da takıntılısın gibisinden cevap verenleriniz oldu . O yüzden sadece eğlenmek ve küçücük bir merak için açtığım bu konuyu burada sonlandırın . Böyle bir durumda yapılacak en doğru şeyi ben yapmaya çalışıyorum zaten . Bekleyeceğim . Ama bu Hamza'ya o kadar çok değer veriyorum ki uzak da kalamıyorum .
Artık yorum yazmayacağım . Doktora gidiyorum . :KK70: :KK70:
İyi olur Allah şifa versin.

Isim babası herkimse onun pek sevemediği kesin. Hamza diye liseli mi olur? Bak ne kadar eğreti kaldı şu ergen aşk üçgeninde 'Hamza' .

hamzayla çıkıyor olsaydın ve onun hakkında bi kızın böyle bir konu açtığını öğrenseydin napardın?

Sen olsan napardın adlı programa güzel gider bu konu :KK16:

Tamam değerli yorumlarınız için teşekür ederim . Durumun hepsi anlattıklarımdan ibaret değil ama zaten merak ettiğim tek konuda tepkinizi öğrenmiş oldum . Bir de bu sitede erkek üyeler gizli gizli hesap açabiliyorlarmış. Tek duam Hamza hesap açıp okumasa bari bunları :KK43: :KK43:

İnşallah okuyordur o zaman. Bir mesaj göndereyim:

HAMZA OKUYORSAN DUY SESİMİ! Kolla kendini uzak dur bu kızdan Hamzaa, seni çiğ çiğ yiyecek! Buse'yi de al git buralardan izini kaybettir!:rolleyes:

X