- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
2 gün öncesine dek diğerini seviyordun ne çabuk yeni adamı sever oldun
2 gün öncesine kadar mı? Şimdi hayatımda olan insanla ilgili actigim konu var günler öncesinden.+100000
Açtığın konuları sırayla okursan anlarsın alakasını. Senin hayatına yeni bir erkek almaktansa psikologa gitmen gerekiyor.Ne alaka?
Evet özgüvensiz olabilir. Ama zaten uzun süredir tanıyorsunuz birbirinizi, sizi çok iyi tanıması ve aldatmayacağından emin olması gerekmez mi?Aslında ben kötü niyetinden yaptığını düşünmüyorum. Özgüvensizlikten olamaz mı?
Belki karşıma alıp konuşursam bazı şeyleri daha iyi idrak edebilir?
Sanırım biraz yanlış aktarmışım. 2 gün kesintisiz konuşmadık demedim, mesela dün sabah söyledim bugün ders çalışacağım pek buralarda olamayacağım diye akşam yazdım sonra.Eski konularınıza dem vurmadan yazdığınıza göre şunu söyleyeyim;
Adam haklı.
Sanki ankesörlü telefon devrindeyiz. Ders çalışıyorum diye iki gün konuşmamak olur mu? Hiç mi yemek yemedin? Duşa girip dinlenmedin?
Konuşmayı geçtim ders çalışıyorum püfff diye fotoğraf atsaydın ne bileyim insan paylaşmak ister. Sen de mi hiç merak etmedin?
İlişkine değer veren kişi daha ilişkinin başındayken bu tarz işler yapmaz ki geçmişte yaşadığın çalkantılı ilişkiyi biliyormuş adam.
Kendini değersiz hissetmiştir.
Bunun kıskançlıkla ilgisi yok değer görme ile ilgisi var.
2 gün öncesine kadar mı? Şimdi hayatımda olan insanla ilgili actigim konu var günler öncesinden.
Bahsettiğiniz, eski sevgilimle alakalı olan son konuyu ise muhtemelen okumadan, bodoslama yorum yaptığınız için ne yazdığımı bilmemeniz normal tabii. Ondan böyle tuhaf bir çıkarımda bulunabiliyorsunuz :)
Hm peki,en son ben okuyup mantıklı bir yorum yapmıştım ama seni de haksız bulduğum için cevap vermemiştin.2 gün öncesine kadar mı? Şimdi hayatımda olan insanla ilgili actigim konu var günler öncesinden.
Bahsettiğiniz, eski sevgilimle alakalı olan son konuyu ise muhtemelen okumadan, bodoslama yorum yaptığınız için ne yazdığımı bilmemeniz normal tabii. Ondan böyle tuhaf bir çıkarımda bulunabiliyorsunuz :)
Benim kötü bir huyum var, sadece aşk ilişkilerimde değil, aile-arkadaslik-iş ilişkilerimde bile karşı taraf hatalı bir sey yaptığında kendimce onu affetmek için bahaneler buluyorum.velev ki öyle.
bu adamda iki günlük ne ara sevdin?
çabuk çabuk sevme kaçmıyor ya bu çocuklar.
senin hatan bu. hoş sana seviyorsun gibi geliyor ya neyse.
sonra başlıyorsun tavizlere, nasıl güvenini kazanırmış mış.. yanlış bir şey mi yaptın? ders çalışmadın mı?
dik dur.
Mesela birkaç saat sonra 10 kusur yıllık, karşı cins bir arkadaşımla buluşacağım. Ariza çıkaracak, adım kadar iyi biliyorum. Ilk yalan mi söylesem dedim, sonra vazgeçtim. En iyisi hiç bir şey söylememek.bir şey yapamazsın ne yazıkki.ve bu böyle gitmez ilerledikçe hayatı sana zindan eder.
Mesela birkaç saat sonra 10 kusur yıllık, karşı cins bir arkadaşımla buluşacağım. Ariza çıkaracak, adım kadar iyi biliyorum. Ilk yalan mi söylesem dedim, sonra vazgeçtim. En iyisi hiç bir şey söylememek.
Arkadaşınızla görüşmenize birşey dememeli. Gizli saklı iş yapmay çalışırsanız güven kazanamazsınız . Arkadaşınızla görüşmenize engel oluyorsa da o size göre biri değildir. Ama şu da bir gerçek iki gündür ders çalıştın benimle görüşmedin şimdi başka arkadaşınla mı görüşmeye kalkıyorsun diyebilir.Sanırım biraz yanlış aktarmışım. 2 gün kesintisiz konuşmadık demedim, mesela dün sabah söyledim bugün ders çalışacağım pek buralarda olamayacağım diye akşam yazdım sonra.
Sürekli iletişimde olursak birbirimizle kaliteli paylaşım yapamayacağımızı düşünüyorum.
bir adamdan ayrılınca bir kaç ay en az mola verır normal kadınlar bilmem anlatabildim miiii2 gün öncesine kadar mı? Şimdi hayatımda olan insanla ilgili actigim konu var günler öncesinden.
Tatlıım her şeyi bildiğini zannediyorsun ama keşke öyle olsa :)bir adamdan ayrılınca bir kaç ay en az mola verır normal kadınlar bilmem anlatabildim miiii