- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Eski sevgilimle saçma sapan durumlarımız olduğu için hak vermiyor değilim ona ya da klasik huyum gibi karşımdakinin yaptığı kötü davranışlara kendimce bahaneler bulmaya çalışıyorum.. Bilemiyorum hiç..ben olsam bana guvenmeyen ınsana guvensın dıye ugrasmam
o kısı sızı nasıl bır duruma sokuyor neyle ıtham edıyor ne munasebet eskı sevgılınızle gorusecek olsanız onla ısınız ne okadar mı dusunemıyor yanı
bılemıyorum adam cok sıkıntılı geldı bana farkında degılsınız ama hakarete ugramıssınız resmen ıtham ettıgı sey iması cok çirkin
daha bırde acıklama yapmıssınız adama
Size inanmayan,güvenmeyen birisiyle işiniz ne ? Yani bu ısrar niye?Merhaba hanımlar,
Uzun süredir tanıdığım biriyle çok yeni bir ilişkim var. Problem şu ki; buraya konular açmama sebep olan eski sevgilimle tanışıyorlar, önceden aynı iş ortamında oldukları sebebiyle, yani geçmişimizden haberi var.
Onu seviyorum. Olgun bir adam. Malum sebeplerden dolayı bana karşı güven ve kıskançlık sorunu yaşıyor. Geçen gün ve bugün ders çalıştığım için konuşamadık. Bana eski sevgilimle buluşup buluşmadığımı ve konuşup konuşmadığımı sordu. Halbuki ona söylemiştim, bugün pek buralarda olmayacağım, ders çalışacağım diye.
Kimse bu kadar uzun ders çalışmaz demiş. Ben de 'Seni ne kadar sevdiğimi görmüyor musun?, İstersen sürekli sana yazarım ama sonra sıkıldım Annaboleyna sal beni biraz deme sonra' yazdım.
Bana karşı güvenini artırmak için neler yapabilirim?
2 gün öncesine dek diğerini seviyordun ne çabuk yeni adamı sever oldunMerhaba hanımlar,
Uzun süredir tanıdığım biriyle çok yeni bir ilişkim var. Problem şu ki; buraya konular açmama sebep olan eski sevgilimle tanışıyorlar, önceden aynı iş ortamında oldukları sebebiyle, yani geçmişimizden haberi var.
Onu seviyorum. Olgun bir adam. Malum sebeplerden dolayı bana karşı güven ve kıskançlık sorunu yaşıyor. Geçen gün ve bugün ders çalıştığım için konuşamadık. Bana eski sevgilimle buluşup buluşmadığımı ve konuşup konuşmadığımı sordu. Halbuki ona söylemiştim, bugün pek buralarda olmayacağım, ders çalışacağım diye.
Kimse bu kadar uzun ders çalışmaz demiş. Ben de 'Seni ne kadar sevdiğimi görmüyor musun?, İstersen sürekli sana yazarım ama sonra sıkıldım Annaboleyna sal beni biraz deme sonra' yazdım.
Bana karşı güvenini artırmak için neler yapabilirim?
kımse bukadar uzun ders calısmaz , onla gorusuyor musun bulusuyor musun demesı eskı erkek arkadasınızla oturup sızın hakkınızda konustugu anlamına da gelıyor aynı zamandaEski sevgilimle saçma sapan durumlarımız olduğu için hak vermiyor değilim ona ya da klasik huyum gibi karşımdakinin yaptığı kötü davranışlara kendimce bahaneler bulmaya çalışıyorum.. Bilemiyorum hiç..
Bi de ben öyle sürekli konuşmaya gelemiyorum. Her dakika ne paylaşabiliriz ki? Kendimize ayırdığımız zamanlarda olmalı diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum bilemiyorum..Ciddi birsey dusunuyo musun bunadamla? Onrunu yer bitirir bu adam. Kiskanilmak guzelde azi karar bu kadari fazla
Yok dogrusun bencede.. ama kizlar genelde micmictir ya erkrkler biraz rahat olmak ister. Sizde tersiBi de ben öyle sürekli konuşmaya gelemiyorum. Her dakika ne paylaşabiliriz ki? Kendimize ayırdığımız zamanlarda olmalı diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum bilemiyorum..
+1000002 gün öncesine dek diğerini seviyordun ne çabuk yeni adamı sever oldun
Hiçbir şey yapamazsınız,yormayin kendinizi.Bana karşı güvenini artırmak için neler yapabilirim?
Ne alaka?Psikologa gidiyordun sanki o ne durumda?