önlisans mezunlarının açıköğretim hakkı

Netten baktım açıköğretim kayıtları 22 eylül bide ben aradım açıköğretim bürosunu ordanda bana 22 eylül dendi ama nette iki tarihte yazıyo anlamadım bişe yarın tekrar aricam:1no2:

Netten baktım açıköğretim kayıtları 22 eylül bide ben aradım açıköğretim bürosunu ordanda bana 22 eylül dendi ama nette iki tarihte yazıyo anlamadım bişe yarın tekrar aricam:1no2:

canım önlisans mezunuysan yani dikey geçişle 3 .sınıftan devam ediceksen 27 ekimde başlıyo kayıtlar

bende önlisans mezunuydum,açıköğretime geçiş yapmadım iyi bir bankaya işe girdim..
sonra kariyer yapmak için bu sene açık öğretim için össye girdim..
bu seferde örgün eğitime yetecek puanı aldım :kızgın:..
ama işimden vazgeçemediğim için açık öğretime kayıt olucam..bugun internet başvuruları başladı dikkatinize....!!!!

Program: İkinci Üniversite
Başvuru Tarihi: 27 Ekim 2008 00:00 - 21 Kasım 2008 17:00
Mazeretli Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2008 - 21 Kasım 2008 (mesai saatleri)
DİYOR

arkadaşlar benim bazı sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim. önlisanslar sadece önlisans programlarını mı tercih edebiliyor, dikey geçış de bölüme göre mi tercih oluyo,bi de diyelim öçıköğretimde yan dal mı ne bir şey var önlisanslara da var mı yoksa lisanslara mı var ben bunları anlıyamadım cevaplarınızı bekliyorum

cnm simdi şöle anlatıyım sana bıraz karısık yazmıssın ben anladıgım kadarıyla anlatıgım mesela ben pazarlama mezunuyum bu sene mezun oldum sadece işletme okuyabılıyorum 3.sınıftan baslıcam yanı hangı bölumden mezunsan ona göre bölum secebılıyosun cnm

arkadaşlar benim bazı sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim. önlisanslar sadece önlisans programlarını mı tercih edebiliyor, dikey geçış de bölüme göre mi tercih oluyo,bi de diyelim öçıköğretimde yan dal mı ne bir şey var önlisanslara da var mı yoksa lisanslara mı var ben bunları anlıyamadım cevaplarınızı bekliyorum

hayır eğer açıköğretim önlisans proğramını bitirdiysen dikey geçiş için bitirdiğin bölüme uyan lisans proğramına sınavsız geçebiliyorsun ama örgün eğitim önlisansı bitirdiysen nasıl oluyor onu bilemiyorum açıköğretim sitesinden gerekli bilgileri alabilirsin

ben ayrıca aöf de çift anadal yapıp farklı bir bölüm diploması daha almayı planlıyorum 3.sınıf işletme okurken

selam kızlar bende ön lisans bitirdim.İşletme istiyorum
kayıt tarihini bekliyorum....
canım bunu bende istiyorum.

X