ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Bugun 30 turkce sorumu cozdum
Simdi anayasa dan 3. Video mu izliyorum. Videolar kisa 25 er dk. Bugun temel hukuku bitirip 140 soru cozmeyi planladim ama konuyla ilgili video sayisi fazla sanirim

Kızlar meraba ben evde kendim hazirlaniyorum tarih için video stesi var mi onerebileceginiz
Tarihten ramazan yetgin dinliyoruz canım çoğunluk bu ismi önerir sana zaten youtube da videoları mevcut zaten

Kızlar test kıtabı alcam hangı yayınevı onerırsınız
İhtiyaç nirvana soru bankaları güzel tavsiye ederim ben şahsen

Bugun 30 turkce sorumu cozdum
Simdi anayasa dan 3. Video mu izliyorum. Videolar kisa 25 er dk. Bugun temel hukuku bitirip 140 soru cozmeyi planladim ama konuyla ilgili video sayisi fazla sanirim
Özgür özkınık mı dinliyosun vatandaşlıktan ? yoksa başka birini mi??

Tarihten ramazan yetgin dinliyoruz canım çoğunluk bu ismi önerir sana zaten youtube da videoları mevcut zaten

kuzum selam.
bu ramazan yetgin yeni sisteme göre anlatıyor değil mi?

Yok canim alper hoca diye birine basladim. Bunun ismini duydum 2 kisiden memnun kaldim simdilik.

Ama kitaptan takip ediyorum cokta ayrintili degil. Sadece video yetmez yani

Pegemin ders notlari ve data ver simdilik elimde. Tekrarlarimi da bu kitaptan yapacagim

Tesekkurler canım

Kızlar iyi akşamlar ben Burcu bende önlisans kpss ye gireceğim çalışmaya yeni başladım geç mi kaldım sizce? Günde kaç saat çalışıyorsunuz?

günaydın kızlar bölümüm çocuk gelişimi ama dgs biraz zor geliyor bana bölümüm dışı düz memur olarak atanmak istiyorum artık onun içinde en az 85 almam gerekiyor sanırım

günaydın kızlar bölümüm çocuk gelişimi ama dgs biraz zor geliyor bana bölümüm dışı düz memur olarak atanmak istiyorum artık onun içinde en az 85 almam gerekiyor sanırım
Canim benim bolumum gida. Benimde bolumumden alim yok onun icin duz memurluk icin calistim 87.2 puanla atanamadim bu sene yeniden hazirlaniyorum.

Yani duz memurluk istiyorsam benim gibi 90 ustunu hedeflemelisin

Canim benim bolumum gida. Benimde bolumumden alim yok onun icin duz memurluk icin calistim 87.2 puanla atanamadim bu sene yeniden hazirlaniyorum.

Yani duz memurluk istiyorsam benim gibi 90 ustunu hedeflemelisin
Matematik ten kaç net yaptın canım sen ? Senin puan çok iyi aslında ama nasip olmayınca olmuyor demekki :KK43:

X