- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.005
Kalkti canim bildigim kadariylaKızlar birde memurlukta yaş kalktimi yoksa hala 35 mi gerçi yaş değil torpil lazım artık ama onuda sorayim dedim.Her alimda o sınırı koyuyolar birde yaş kalktı diyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalkti canim bildigim kadariylaKızlar birde memurlukta yaş kalktimi yoksa hala 35 mi gerçi yaş değil torpil lazım artık ama onuda sorayim dedim.Her alimda o sınırı koyuyolar birde yaş kalktı diyolar
Tarihten ramazan yetgin dinliyoruz canım çoğunluk bu ismi önerir sana zaten youtube da videoları mevcut zatenKızlar meraba ben evde kendim hazirlaniyorum tarih için video stesi var mi onerebileceginiz
İhtiyaç nirvana soru bankaları güzel tavsiye ederim ben şahsenKızlar test kıtabı alcam hangı yayınevı onerırsınız
Özgür özkınık mı dinliyosun vatandaşlıktan ? yoksa başka birini mi??Bugun 30 turkce sorumu cozdum
Simdi anayasa dan 3. Video mu izliyorum. Videolar kisa 25 er dk. Bugun temel hukuku bitirip 140 soru cozmeyi planladim ama konuyla ilgili video sayisi fazla sanirim
kuzum selam.Tarihten ramazan yetgin dinliyoruz canım çoğunluk bu ismi önerir sana zaten youtube da videoları mevcut zaten
İhtiyaç nirvana soru bankaları güzel tavsiye ederim ben şahsen
Özgür özkınık mı dinliyosun vatandaşlıktan ? yoksa başka birini mi??
selam canımkuzum selam.
bu ramazan yetgin yeni sisteme göre anlatıyor değil mi?
anladım sağol kuzum. rabbim yardımcınız olsun.sen ve tuba hep aklımdasınız. dualarım sizinleselam canım
aynen yeni müfredata göre anlatıyor geçen sene ile bu sene arasında 70 tane değişen bilgi var hatta onları da her videosunda belirtiyor.
Allah razı olsun kuzum çook sağolanladım sağol kuzum. rabbim yardımcınız olsun.sen ve tuba hep aklımdasınız. dualarım sizinle
Yok canim alper hoca diye birine basladim. Bunun ismini duydum 2 kisiden memnun kaldim simdilik.Tarihten ramazan yetgin dinliyoruz canım çoğunluk bu ismi önerir sana zaten youtube da videoları mevcut zaten
Tarihten ramazan yetgin dinliyoruz canım çoğunluk bu ismi önerir sana zaten youtube da videoları mevcut zaten
Canim her gun degisiyor.Kızlar iyi akşamlar ben Burcu bende önlisans kpss ye gireceğim çalışmaya yeni başladım geç mi kaldım sizce? Günde kaç saat çalışıyorsunuz?
Bolumun ne canim ?meslek lisesi çıkışlıyım çok fazla yok maleseff
Hoşgeldin canım. Lisansa bile yeni başlayanlar var ya :) bence geç kalmadin tabiki bölüm nedir ?Kızlar iyi akşamlar ben Burcu bende önlisans kpss ye gireceğim çalışmaya yeni başladım geç mi kaldım sizce? Günde kaç saat çalışıyorsunuz?
Canim benim bolumum gida. Benimde bolumumden alim yok onun icin duz memurluk icin calistim 87.2 puanla atanamadim bu sene yeniden hazirlaniyorum.günaydın kızlar bölümüm çocuk gelişimi ama dgs biraz zor geliyor bana bölümüm dışı düz memur olarak atanmak istiyorum artık onun içinde en az 85 almam gerekiyor sanırım
Matematik ten kaç net yaptın canım sen ? Senin puan çok iyi aslında ama nasip olmayınca olmuyor demekkiCanim benim bolumum gida. Benimde bolumumden alim yok onun icin duz memurluk icin calistim 87.2 puanla atanamadim bu sene yeniden hazirlaniyorum.
Yani duz memurluk istiyorsam benim gibi 90 ustunu hedeflemelisin
Yeni mi başladınız ders calismaya inşallah hepimiz yüksek puanlar alırız yainternetten bakmıştım ben taban puanlara ama bilmiyorum canım inşallah olur seninde