ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Vatandaşlık için ihtiyaç nasıl kızlar? Datadan çalıştım yargıdan çalıştım evvelliyat bile. Ama her soruda bir eksik çıkıyor. Yürütmeye girecem ama genel tekar için başka yayın istiyorum sanki ihtiyaç daha iyi gibi geldi.

Tum kaynaklarim rksileri artilari var canim. Masallah 3 kaynaktan calismissi . Daha fazla kafani bulandirma yeter bublar

Bende var ama daha kapağını açamadım canımbi gün çalışırsam duygu ve düşüncelerimi yazarım buraya türkçeye bile yeni başladım ben denemelerde yapamayınca çalışıyım dedim

Tum kaynaklarim rksileri artilari var canim. Masallah 3 kaynaktan calismissi . Daha fazla kafani bulandirma yeter bublar
Çalıştım ama tatlım sorulara hep eksik kalıyor. Eksik bilgi var yani ta ki ihtiyaç soru bankasını çözene kadar bilmiyordum eksik olduğumu. Tam teşekküllü çalışıp bir dahada oturup saatler harcamak istemiyorum açıkçası.

Bende var ama daha kapağını açamadım canımbi gün çalışırsam duygu ve düşüncelerimi yazarım buraya türkçeye bile yeni başladım ben denemelerde yapamayınca çalışıyım dedim
Bir göz gezdirsen nasıl diye kuzum ya. Ona göre alacağım da. Kararsız kaldım uyf. Türkçe hak getiren bende yeni başladım ili güne bir soru çözüyorum konu konu napıyım

2014 kpssden 83 almis evli cocuklu biri olarak tekrar hazirlanma konusunda hala bir karar verebilmis degilim.
Hangi derste hangi konulardasiniz arkadaslar ? Belki sizden motivasyon alabilirim.

2014 kpssden 83 almis evli cocuklu biri olarak tekrar hazirlanma konusunda hala bir karar verebilmis degilim.
Hangi derste hangi konulardasiniz arkadaslar ? Belki sizden motivasyon alabilirim.
Bende 87 aldim canim. Brnim de 1 yasinda bebegim var.
Bende yeniden hazirlaniyorum.
Temelimiz var bunun da uzerine koyariz insallah
Bolumun ne ?

Bir göz gezdirsen nasıl diye kuzum ya. Ona göre alacağım da. Kararsız kaldım uyf. Türkçe hak getiren bende yeni başladım ili güne bir soru çözüyorum konu konu napıyım
Dün ilk konuya çalıştım canım diğer dersler gibi güzel detaylı bi şekilde anlatılmış tavsiye ederim kesinlikle.ihtiyaçta tek sevmediğim konuları uzun uzun anlatıyor konu testinde çok az soru oluyor ben bikaç test olmasını isterdim açıkcası.

Hoşgeldin canım hazırlan tabiki imkanları değerlendir 4. kez sınava giricek olan ben varım mesela burda
herkesin farklıdır nerde oldugu konular onlisans-ortaoğretim ekim de zaten sınav her sekılde yetişirsiniz
lisanssanız mayısta sınav zaten ama yine yetişir bence verimli bir çalışma ile

iyi geceler herkese en nefret ettiğim konu olan paragrafı bitirdim bugün Türkçe de konuyu bitirip 80 soru çözdüm paragraf okumaktan gözler bitti resmen benim hiiiiç sevmiyorum sıkıla bunaala yaptım mecbur işte.... siz neler yapıyosunuz ?

Cabim paragrafta pratiklik cok onemli
Bende sikiliyorum ama gunde 1 test cozmeye calisiyorum

Ben acikogretim sinavima calisiyorum bu siralar.
Ayin 23 u sinavdan sonra insallah tarihle baslayacagim cakismalara

bende merak ediyorum dershane başlayalı iki hafta oldu ama diğer önlisansa çalışan arkadaşlar hangi konuda acaba?

bende merak ediyorum dershane başlayalı iki hafta oldu ama diğer önlisansa çalışan arkadaşlar hangi konuda acaba?
Bizim 1.dönemimiz bitti geçen hafta
tarih te osmanlı devleti kültür ve uygarlık bitirdik
türkçe de noktalama işaretlerini bitirdik
coğrafyada türkiyenin topraklarını bitirdik
vat ve mat hatırlayamadım

Matematik anlatan şenol hoca matkpss dışında başka iyi anlatan videolar varmııııııııııııııı ?

Bizim 1.dönemimiz bitti geçen hafta
tarih te osmanlı devleti kültür ve uygarlık bitirdik
türkçe de noktalama işaretlerini bitirdik
coğrafyada türkiyenin topraklarını bitirdik
vat ve mat hatırlayamadım

oo bizim daha yeni başladık iki hafta oluyor daha ilk konulardayız ama türkçeye dil bilgisinden başladık. tersten gidiyoruz türkçede..

Hafta sonu aof sinavlarim var
Haftaya derse baslayacaktim ama memlekete gidecegiz 1 hafta. Turkce uada mat kitabi goiturup cozebildigim kadar cozecem. Ondan sonraki hafta insallah baslarim kpss calismalarima.
Cografya bitti
Tarih calismaya baslayacagim. Kitap+ video+ 1 kitap soru bankasi seklinde ilerlemeyi planliyorum.

oo bizim daha yeni başladık iki hafta oluyor daha ilk konulardayız ama türkçeye dil bilgisinden başladık. tersten gidiyoruz türkçede..

aaa niye öyle tersten ki :) hangi dershane cnm ?

sen ders ders mi ilerliyosun canım ?
Videoları çok isteksiz dinliyorum bende çok zaman kaybı gibi verimli oluyor ama uzun uzun olması beni çok sıkıyor

aaa niye öyle tersten ki :) hangi dershane cnm ?

sen ders ders mi ilerliyosun canım ?
Videoları çok isteksiz dinliyorum bende çok zaman kaybı gibi verimli oluyor ama uzun uzun olması beni çok sıkıyor
Canım 5. Aya kadar ders ders gidip tüm dersleri bitireceğim. 5. Ayda da inşallah dersaneye gidip karışık ilerleyeceğiz
Son ayda kadar ders ders gitmek mantıklı değil
Bende coğrafya da video izleyecektir ama çok zamanımı aldı
Ama tarihin zayıf mecbur izleyeceğim video

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…