ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Yarın unuturum belki giremem buraya şimdiden hepinize musmutluuuu yıllar diliyorum kızlar hepimizin kpss kazanmak dışında farklı istekleri de var tabi ama inşallah bu sene bizim senemiz olur emek veren çalışan herkes birer memur olur istediği yere.2016 dan en büyük beklentim bu benim 2013 2014 2015 bana hiç birşey getiremeden çok şey alıp götürdü malesef 2016 öncelikle sağlık getirsin daha sonra hepimizin kalbindeki tüm güzel hayırlı dileklerin gerçekleştiği bir yıl olsun inşallah .... ❤

İyi dileklerin icin cok sagol canim
İnsallah 2016 donum noktan olur ve bundan sonra hersey yolunda olur.

Kızlar bende hepinizin yeni yılını kutluyorum. Allah hayırlı şeyler nasip etsin bu yıl. Geçtiğimiz yıllarda ki tüm sıkıntıları unuttursun. Sağlık,mutluluk,huzur,iman,inanç, sadakat,bereket,bolluk ve sayamadığım her şeyi versin nasipse. Hayirlisi ile kpssyi de kazanmayı nasip etsin. Öpüyorum hepinizi. Geç. Oldu ama kusura bakmayın. Her şey gönlümüzce olsun inşallah ♡♡

Ben 2 gundur calisamadim misafirler ve kizimin nazindan
Hasta falan mı kızın canım ? hepimizde oluyo o ya illa bişiler oluyo çalışamıyoruz başlarsın inşallah bugün falan cnm

çoook teşekkür ederiz güzel dileklerin için sen nerelerdesin neden gelmiosun senin çalışmalar ne durumda ?

Bende dün tarih ten 1 konu bitirdim 120 soru çözebildim içim bayıldı çünküüü
bugün de matematik günü video dinlicem başlamadan bi buraya bakınıyım dedimm
1 günde farklı ders çalışamıyorum sanırım bu durumu da aşmam lazım hergüne bir ders veriyorum öyle çalışıyorum

Bende öyle tatlım ya:/ Çünkü konuları detaylı çalışınca bir günü alıyor. Daha ben Coğrafya başlamadım 3 ders ilerliyorm. Biri bitince diğerlerine baslcm inşallah. Ah Ah kendimden geçiyorum çalışırken bir yorgunluk falan oluyo pantera sorma ( bakmaz oldum buralara. Bende şimdi matematik çalışıyorum tarih devam edicem aksama inşallah. Tarih anayasa çalışmayınca unutulyor çünkü.

Osmanlı Kültür medeniyetteyim daha. Mat problemlere gecicem inşallah. Anayasa bitmek üzere. Böyle ilerliyorum. Çok bunalmamak için de kendimi şartlamıyorum ama bitirmeden kalkmiyorum. Sosyal hayatı 0 ladim yine. Nadir çıkıyorum haftada 1 belki o da. Aklım derste kalıyor.

Cografyadan 3 konum kaldi. Onlarida calisip sorularini cozup acikogretim sinavina calismaya baslayacagim.

Acikogrrtim calisirken 20 gun boyunca yargi kitabimdaki turkce testlerimi bitirmeye de karar verdim.

bence bir güne en az 2 ders sığdırın. 1 ders sığdırınca daha çok yayılıyor konu, geç bitiyor(bence tabi..)
geçen sene ygs lys çalışırken motivasyonum çok iyiydi 3 ayrı ders çalışıp en az 150 soru çözüyordum. şimdi finallerden hiç çalışamıyorum

Konular zaten maşllah uzun uzun yani bitirip test çözmek saatlerini alıyor insanın bende daha anayasa kitabının kapağını açamadım bi ara vatandaşlığa da başlamam lazımm bende öyle dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum çıktıgımda kafam rahat gezemıyorumda zaten dedıgın gibi aklım derste oluyor benımde
Cografyadan 3 konum kaldi. Onlarida calisip sorularini cozup acikogretim sinavina calismaya baslayacagim.

Acikogrrtim calisirken 20 gun boyunca yargi kitabimdaki turkce testlerimi bitirmeye de karar verdim.

Hızlı ilerlıyosun canım maşalllah daha ben kıtaptan 2 konu bitirdim derhane de az daha öndeyız evde çalışırken dershaneyle aynı gidiiyim diye hızlandım bu ara bakalım

İlk defa bugün aştım bunu sabahtan beri türkçe çalışıyodum ilk defa türkçe çalıştım 2 deneme olduk ikisinde de 9 dogruyu geçemedim o yüzden sabahtan türkçe çalıştım soru çözdüm şimdi matematik çalışcam video dinlicem geçtim pc başına

dershaneye gidenler denemeleriniz nasıl merak ediyorum ? ben 60.044 almışım geçen haftakınden ne kadar düşük o yüzden 2-3 gündür baya hızlndım

türkçe soru çözdükçe netleriniz çok daha iyi olur. en azından hergün en az 10 soru hayat kurtarır..

dershaneye gidenler denemeleriniz nasıl merak ediyorum ? ben 60.044 almışım geçen haftakınden ne kadar düşük o yüzden 2-3 gündür baya hızlndım
Canim ben hizli degilim. Acikogretim de okuyorum, iki sinav arasi cografyayi bitirdim 3 soru bankasindan sadece.

O da gecen sene de hazirlandigim icin notlarim duruyordu, temelim de var ondan bitirebildim.

Bence puanina degil netlerini takip et. Ben 40-50 netle calismaya baslamistim 2014 tem sonra 90 netlere kadar ciktim denemelerde. Gercek sinavda 76.5 netle 87 puan aldim.

Simdi hedefim 90 net insallah.

Cok sukur planimdan 1 gun ertelemeli olarak cografyam bitti. 3 soru bankasindan sorulari cozerek ilerledim. Bundan sonra tekrar edip soru cozerim. Yanliz elimce cografya soru bankasi kalmadi. Yeni kitap aldigim zaman tekrar ederim artik

Planimim resmini yuklemeye calisiyorum ama yuklenmiyor

türkçe soru çözdükçe netleriniz çok daha iyi olur. en azından hergün en az 10 soru hayat kurtarır..

bakalım diğer denemeye kadar fark edicekmi merak ediyorum

Hocalar bize de bi 80 net sizi kurtarır diyor ama çıtayı yüksek tutmak lazım 90 falan istiyorum bende çok çalışmak lazım çok çok valla tebrikler canım planını keşke yükleyebilseydin bakardık bizde. Bide senin belirli bir ders programın varmı uyguladıgın ?

Canim bende hazirlanirken 85 alayim yeter diyordum. Sinavdan 87.2 aldim ve ortada kaldim. Bu puanla her atama donemi atanamamak, emeklerinin bosa gitmesi o.kadar kotu bir psikoloji ki
Onun icin hedefi yuksek tutmak gerek.

Canim bende hazirlanirken 85 alayim yeter diyordum. Sinavdan 87.2 aldim ve ortada kaldim. Bu puanla her atama donemi atanamamak, emeklerinin bosa gitmesi o.kadar kotu bir psikoloji ki
Onun icin hedefi yuksek tutmak gerek.
Gerçekten öyle ya senin içinde zordur bu puanı alıp atanamamak sil baştan yeniden başlamak... hayırlısı ile bu sene olsun hergün hepimiz için tüm emek verenler için dua ediyorum geçen sene de çalıştım ben ama adam akıllı çalışmadım bi tarih coğrafya çalışırken kitaptan haahh ben bunu biliyorum falan diyorum gel gör ki sorularda aslında bilmediğimi anlıyorum sadece aynı şeylere çalıştıgım için tanıdık geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…