ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

ben şöyle bir plan yaptım kendime,
ocak - tarih konu ve test
şubat - coğrafya konu, coğrafya test ve tarih test
mart-vatandaşlık konu, vatandaşlık test, coğrafya test, tarih test
nisan-mayıs-haziran temmuz,ağustos tüm dersler test ve matematik konu.
(tarihi bu aya yetiştiremedim okul derslerimden dolayı şubat ayına kayıcak biraz)

böyle ilerlememin sebebi sözel derslerin konu kısmını bitirdikten sonra test çözerken çok sıkılmıyorum ve sürekli çözdüğüm için unutma gibi bir sorunumda olmuyor, matematikse dört işlemden ibaret benim için bu yüzden uzuuuuun süre üzerinde durmam gerekiyor. birde hergüne ayrı bir ders şeklinde çalışma takvimini haftaya böldüğümde ertesi hafta işlediğim konuyu unutuyorum, sıkılıyorum sanki hiç ilerleme kaydetmemişim gibi geliyor.

siz ne durumdasınız ? hangi derslerde hangi konuya kadar geldiniz ? ben kendimi biraz geç kalmış hissediyorum =(

tatilde günde 2 konu çalışıp elimdeki kaynakları tarıyorum.
ama okul varken her güne ya da 2 güne 1 konu ayırıyorum.
hergün paragraf çözüyorum ek olarak.

türkçeyi öteledim ben biraz nasıl olsa hallederim diye, tarih gerçekten korkutucu çok fazla ayrıntı var, heleki 90 üzeri almak zorundaysam..

egünde 1 konu mu bitiriyorsunuz?
dersaneye de gidiyo muydunuz?
ben çok yavaş ilerliyorum da umarım biter konular
Yok canım günde 1 video izliyorum demek istemedim ben orda İlyas i yeni bugün keşfettim. Sizlerle paylaşmak istedim sabah matematik çalıştım ogleden sonra da coğrafya çalıştım günde artık 2 ders bakmaya çalışıyorum ama çok yoruyor beni dershaneye gidiyorum ama 3 hafta tatil yaptılar bugün baslicakti 2 hafta daha uzaattilar sınava çok var diye sallayip duruyolar sagolsunlar

Hoşgeldiniz tabiki geç kalmadınız hwr zaman bekleriz buraya da yeterki istek olsun içimizde ve hepimizin hakkında hayırlısı olsun 5 sene özel sektör de çalışmış biri olarak anlıyorum halinizi :))

Hosgeldinizzzz efenimm neden yoktunuz acebaaaa arayı açmayın lütfen çok güzel bir plan yapmışsınız o şekilde ilerlersiniz umarım tabi hızlanmak lazım yavaştan :)

Arkadaslaaaaarrr :) aranızda çikolatalı Gofret sevmeyen var mı ? Demiceeem tabisiii
Yapamadigimiz arada kaldığımız bize kafayı yedirten sorularla karsilastigimizda soruları burda paylassak bilenler cevaplasa bilmeyenler öğrense güzel olmaz mi? Ben simdi paylaşıcam bakan olur umarım

Hosgeldinizzzz efenimm neden yoktunuz acebaaaa arayı açmayın lütfen çok güzel bir plan yapmışsınız o şekilde ilerlersiniz umarım tabi hızlanmak lazım yavaştan :)[/QUOTE]
Hoşbuldk efendim yeni bir binaya taşındık türk telekomun şebeke çekmesi tam 3 ay sürdü ! :))) bide bana sorun internetsiz hayat nasıl geçti :)
Yarın ilk denememi yapıcam korkuyorum durumum ne kadar vasat acaba diye :/

ayy kalp kalbe karşıymışş.
ben de giriyim de bunu yaziyim diyodum ya da ayrı bir konu açarız altında paylaşırız. çok iyi olur bence

Bence burdan devam edelim olmaz mı telefondan yukleyemedim beceremedim boyutu büyük gelmiş pc den atıcam ama ben soruları coğrafya çalıştığım için en son bugün ki sorular coğrafya benim :)

Kızlar bi tavsiyem var google playde sorun kalmasın uygulamasını indirin herkes oraya atıyor çözemediği soruları birbirine yardmcı oluyorlar. Ben çok beğendim uygulamayı.

Kızlar bi tavsiyem var google playde sorun kalmasın uygulamasını indirin herkes oraya atıyor çözemediği soruları birbirine yardmcı oluyorlar. Ben çok beğendim uygulamayı.
Bi bakiyim öyle birşey varsa ne güzel birine sormak gerekiyor ya face de var di bi kaç sayfa oraya atıyodum ta ki İzdivaç sayfasina dönene kadar :)))

Bende video izleyecektim ama cok zamanimi aldi kitaptan ilerleyerek bitirdim. Simdi tarihim kotu oldugu icin video izliyorum.

Canim sana bu konuyla ilgili bilgi vereyim
Bolumunden bir alim olmuyor. Ortak alan olan 3001 den tercih yapiyorsun omu da tum onlisanslar tercih ediyor
Gecmis senelwr iyi alim oliyorsu ve puanlar 84.5 a kadar dusuyordu ama bu sene alim az oldu ve 89 da kaldi.
Benim bolumum de gida benim bolumden de alim.yok vende ortak alandan tercih yapiyorum ve 87.2 puanim olmasina ragmen atanamadim hala. Umudum kalmadi yeniden hazirlanmaya basladim.
Yani atanmak icin 90 ni hedeflemelisin

şimdilik 4 soru attım arkadaşlar elimde cevap anahtarı da olmadığı için yapamadım bilemedimmm sizlerde bi bakın bakalım ve sizlerde atın sorular bu şekilde paylaşımda bulunalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…