ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

pantera14

Kapesesezede :(
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
6.461
673
Merhabalar konulara bakıyorum kaç gündür ama önlisansa ait çalışma sayfası bulamadım o yüzden burayı açıyorum burada toplanalım önlisans lar olarak karar verdim SON bi kez daha hazırlanıcam ben
geçen sene güzel topikler vardı gerçekten çok faydası oluyor bilgi paylaşımı yaparız en azından burada
önlisansları da tek çatı altında toplamış oluruz

bende varım önlisans halkla ilişkiler 3001 kadrosundan genel memurluk tercihi yapmak istiyorum. dersanem ekimde başlayacak.

bende varım önlisans halkla ilişkiler 3001 kadrosundan genel memurluk tercihi yapmak istiyorum. dersanem ekimde başlayacak.
Benim de dershane ekim de başlayacak ihtiyaç akademi mi sizin de ? Daha erken başlayan lar da vardı ama ben ihtiyaca yazildim

kızlar hangi kaynaklardan çalışacaksınız?
Ben geçen sene de hazırladım ihtiyaç yayınlarının setini aldım tek ona bağlı kalmadım tabi data yayınlarının tüm derslerini ve bir çok yayının da kaynağını almıştım en iyi ihtiyaç diye biliyorum ama herkes fikrini söyleyebilir bizler için de iyi olur tabiki.

bende yeni hazırlancam gelişi güzel bi kaynak almak istemiyorum...özellikle tarih coğrafya için şu iyidir dediğiniz kaynaklar var mı?

bende yeni hazırlancam gelişi güzel bi kaynak almak istemiyorum...özellikle tarih coğrafya için şu iyidir dediğiniz kaynaklar var mı?
Tarih de data yayınları iyi dediler bende gecen sene çok araştırdım data aldım mesela ihtiyaç yayınlarına göre daha geniş kapsamlı daha güzel bir anlatımı vardı diğer dersleri önce ihtiyaç sonra data yayınlarından çalıştım bu iki yayın en iyi zaten.

tşkler cnm:)

Calışmaya başlayanlar var mı acaba ? Herkes mesela çalışma tekniğini yazsa buraya güzel olur bence

Calışmaya başlayanlar var mı acaba ? Herkes mesela çalışma tekniğini yazsa buraya güzel olur bence
ben basladım internetten konuları dinleyip soru cözüyorum bittikten sonra en bastan yine tekrar edicem sonrasında da bol bol soru cözmeyi düşünoyurm
yazın calısılmıyor o zamana kadr halletmem lazım bir de ramazan giriyor araya dahada zor oluyor

bölümün ne bnm bilgisayar prog.

Merhabalar bende varım. Yeni üyeyim kpss hazırlıkta daha önceden gördüğüm çok güzel topikler vardı bu sene bende buradayım hadi bakalım. Çalışmalara başladınız mı ?

internetten ders dinlersen cok faydasını görürsün kitaptan cok anlasılmıyor mat dinleyince daha da netleşiyor tavsiye ederim
Tavsıye edıcgnz bır hoca varmı bırde kaynak alcm ıhtıyacın ve pegemın 2016 konu anltıımı cıkms hangısını tavsıye edersnz

bölümün ne bnm bilgisayar prog.

Aynı bölüm mezunuymuşuz canım çok güzel hep gel buraya tamam mı :)
valla aynen bu sıcaklarda çok zor oluyor ama çalışmak zorundayız ben tarih ten başladım konu çalışıp soru çözüyorum

Merhabalar bende varım. Yeni üyeyim kpss hazırlıkta daha önceden gördüğüm çok güzel topikler vardı bu sene bende buradayım hadi bakalım. Çalışmalara başladınız mı ?
Hoşgeldin canım .Evet ben daha önceki seneler daha çok aktiftim kk da ve geçen sene özellikle çok güzel topikler vardı bu sene önlisans topiği bulamadım ben açtım bence burdan devam edelim kopmadan ben tarih le başladım çalışmaya canım geçen sene de çalıştığım için direk çıkarmış oldugum notları okudum öncelikle daha sonra pegem ve data dan konu anlatım çalışıp soru çözerek ilerliyorum

Bndee calısmaya basldm matematiğim kotu antremanlarla matematik kitabına basladım

Hoşgeldin sende canım bende matematikde kötüyüm geçen sene o kitabı bende almıştım güzel bir kitap internette şenol hoca ekol hoca var iyi anlatıyor onları da izleyebilirsin

Benim yeni kaynak kitap almam lazım özellikle tarih için. Pegem data yada başka hangi kaynağı önerirsin ? Konuyu açtığın için teşekkürler bu arada çok iyi yapmışsın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…