ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Merhabalar
Bugun insallah cografya 2. Konuyu bitirip sorulari da cozuyorum.
Hergun 1 mat 1 turkce testi de cozuyorum. Bu hafta alisma haftam oldugu icin haftada toplam 500 soru hedefi koydum ama daha fazlasini cozecegim insallah.
Ya koca yok çocuk yok bu kadar yapamıyorum valla helal olsun canım sana :)
Kizlar bende aranjza katilmak istiyorum ama ne yapiyoruz gunluk cozduklerimizi mi yaziyoruz buraya, tam inceleyemedim ama ?? ,
Hoşgeldiniz kafanıza göre bilgi kitap günlük rutin çalışmalar yazabilirsiniz hep bekleriz

Planim.bu hafta 500 soru cozmekti ama masallah 1050 soru cozdum.
Onumuzdeki hafta da 1000 soruluk bir plan yaptim. İnsallah uyabilirim.
Çıtayı bayaaaa yukswltmissin canım valla helal olsun inşallah bu sene olur bakalm geçen sene de bu kadar çok soru cozuyomuydun?

Selam kızlar Mevlüt kandiliniz kutlu olsun umarım kpss kazanır herkezin gönlüne göre versin allah
Sizin ve diğer arkadaşlarında kandili mübarek olsun geç oldu ama allah herkesin gönlüne göre versin

Canim sinavdan cikinca kitaplarimi kaldurirken saydim 53 kitabim vardi. Ve bunlarin %80 nini cozmustum.
Her yayinin soru bankasini alip cozuyordum. Bir konuyu en az 3 kitaptan calisip, 5 kitaptan soru cozuyordum.

Simdide calisma seklim cografya iyi olduguk ders oldugu icin 1 kitaptan calisi 3 farkli soru bankasindan sorulari cozuyorum._

bölümünüz neydi:?
bu arada çalışmanız çok güzel

Kızlar ben de dahil olabilir miyim size?
Motivasyon sıfır. Haftaiçi 20:00 gibi evde oluyorum,en erken 19:30.
3 Yaşına yakın bir kızım var ve eve gelince asla ders çalışasım gelmiyor,zaten yorgun da oluyorum. Haftaiçi 2 gün dersanedeyiz eşimle; o da ben de önlisanstan sınava gireceğiz ama elde hiç birşey yok. Sadece ders videoları izlemek ve dersaneye gitmekle olacak iş değil farkındayım. Soru çözeyim diyorum,çoğu yanlış çıkınca kitabı kenara atıyorum. Offffff

merhaba. hem çalışıp hem çocukla eminim ki çok zordur.. birer kahve içerseniz belki biraz daha dinç hissedersiniz..
soru çözünce yanlış çıkınca kitabı kenara atıyorum demişsiniz ya bugğn bir söz okudm çok hoşuma gitti. ''eğer hatalar yapmıyorsanız yeterince zor sorunlar üzerinde çalışmıyorsunuzdur. ve bu büyük bir hatadır.''

İşte hata yapıyorum ama kendimi motive de edemiyorum,zaten çalışasım yok. Bu söylediğim sözel derslerde geçerli, sayısalda iyiyim. Coğrafyayı tarihi anladığımı sanıp soru çözmeye başlayınca ve hata yapınca deliriyorum. Başaramayacağım ben bu işi. Bir de sanırım ezberleyemediğim için soğudum. Örnek veriyorum, bu ovaların,platoların,dağların vb. şeylerin isimlerini ezberlemek bir tek bana mı salakça geliyor.Kim icat ettiyse bu sözel dersleri

Son düzenleme:
benim de sayısalım daha iyi ve daha hevesli çalışıyorum.
fakat ezber benim hayatımın büyük bir bölümünü kaplıyor malesef üni derslerim hep ezber çünkü. lisede ezber yapmamak için köşe bucak kaçan ben, üni sınavında çıkacak ezberlere bile çalışmayan ben şuan ezber yapmak zorundayım. ve ezberleyebiliyorum. sürekli tekrar sürekli tekrar.
bence sözel konuya akşam çalıştınız ya mesela, sabah işe giderken yolda felan okuyabilirseniz biraz daha kalıcı olabilir diye düşünüyorum. pes etmeyin bence daha çok uzun bir zaman var.
bölüümünüz nedir acaba?

Bilgisayar programcılığı bölümüm.

bölümünüz neydi:?
bu arada çalışmanız çok güzel
Gida teknikeriyim
Dersanede konulari halledip evde sadece soru cozseniz

Safransari ne kadar duzenli bir çalışma şeklin var maşallah hep yapmak istediğim ama yapamadigim bir türlü oturtamadigim düzen aylar geçti canım ne çalışmak ne çözmek istiyorsa onu yapıyorum ki genel dw ya tarih ya coğrafya bakıyorum sanki diğer dersler cikmicak sınav da pazartwsi 2. Deneme var bizim de bakalım iyi oluyor nerde eksik nerde tam olduğu nu görüyor insan

Yok canim cokta duzrnlibdegilim aslinda cocuk yuzunden
Dun misafirlerim vardi gic calisamadim mesela
Ama suna karar verdim hic stres yapmayacagim ten hedefim kitaplarimi bitirmek olacak
Ben birde acikogretime basladim bu sene 1 hafta daha calisip 3 hafta onun sinavlarina calisacagim. Finallerden aonra da tekrar kpss ye devam

Finallere calisirken kpss den de kopmamak icin haftada 10 turkce 10 mat cozmeye karar verdim.

Deneme sonuckarini bir kagida not al netlerini bir tablo olurtur her denemede netlerinin artisina bak, beni bu cok motive ederdi

Ben 54 netle baslamistim, sinava yakin 90 lara kadar ciktim

benim de şöyle bir sıkıntım var ki, tam saatlerde çalışmaya başlamam lazım
bunu aşamıyorum. mesela 14:35den beri 15:00 olsun da çalışiyim diyorum. bunu nasıl aşacaksam..

Evet güzel plan olmuş insan ara verince soguyor zaten hiç ara vermemek lazım bende dondurdum aof kpss aof bi arada yapamam diye iyiki dondurmusm. 2. Deneme girdik bugün ama daha 1. Açıklanmadı bile aynen not almak lazım bi aciklanirsa ama bi önceki ne göre daha zor du giderek daha zor olacak zaten öf of

Acikogretimde dikey geciste bu sene son hakti onu kullanmak istedim.

Vizeler dun aciklandi iyi geldi insallah finaller de iyi gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…