- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Bizim okul zoom üzerinden yapıyorTelefon operatörleri aylık 8 GB Eba hediye internet desteği sağlıyor.
Telefona Eba aplikasyonunu indirerek telefondan giriş yapabilirsiniz.
Bende öğretmen olarak canlı derslerimi telefona indirdiğim aplikasyon üzerinden yürüttüm
Telefonla nereye baglayacginizi anlamdim ama mobil veriyi paylaşımaacarsaniz telefonunuz wi fi görevi gorur her turlu elektronik aleti baglarsiniz. Ancak kendi internetinizden kullanmis olursunuz. Önümüzdeki donem okullar icin soruyorsaniz bakanlık uzaktan egitim icin farkli seçenekler sunacak sanirim bunu icinde zoom gibi canli ders uygulamari da olacak tahminim bunun icinde ücretsiz internet verilir diye düşünüyorum .Arkadaşlar merhaba wi-fi nin olmadığı bir yerde çocukları online eeğitim için telefonla bağlayabilir miyiz? Ya da farklı bir fikriniz var mi
Zoom aplikasyonu üzerinden canlı ders yasaklanmıştı ama, yapmamaları lazım.Bizim okul zoom üzerinden yapıyor
Bizim okul zoom üzerinden yapıyor
Bu dediginiz nasil olacak acaba.Benim oğlum da 1. Sınıfa başlayacak ınş bu sene.tablet yada laptop almayı ve eve internet aboneligi başlatmayı düşünüyordum .EBA destek noktası diye bir alan geliyor merak etmeyin okullar interneti ve bilgisayarı olmayan 1 den 12. sınıfa kadar olan öğrencilere uzaktan eğitim için internet erişimi sağlayacak
Sanırım okulda yapılacak olan bu hizmeti belirli sayıdaki öğrenciler belirli saatler arasında okuldan alacakBu dediginiz nasil olacak acaba.Benim oğlum da 1. Sınıfa başlayacak ınş bu sene.tablet yada laptop almayı ve eve internet aboneligi başlatmayı düşünüyordum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?