hangisi daha mantıklı? online mi ofis mi?

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
6.904
17.873
248
28
Selamlar.
Bir arkadaşım var kendisi diyetisyen. Ortak iş kurmak istiyorduk ama bütçe boyu aşıyor. Kiralar çok pahalı. App kurma fikrimiz var. Artık insanlar online diyetisyenlik-terapi-kişisel gelişim hizmetini çok sık alıyorlar. Yurt dışında yaşayan türklere ulaşmak da kolay oluyor. Tabii bunun için güvenilir bir yazılımcıyla çalışmak ve sağlam reklam vermek gerekiyor. İşin güzel kısmı, app'e üye olan diğer diyetisyenler ve psikologlardan da komisyon almış oluyoruz. Maddi anlamda geliri de yüksek.
Ofis açmak ise daha güvenilir ama dar bir çerçeve sunuyor. Getirisi de app kadar yüksek olmuyor sanırım. Sizce hangisi daha mantıklı? Bu işlerden anlayanlar varsa yorumlarınızı merak ediyorum

Online derim daha az masrafli olur . Tutma durumuna göre daha sonra ofis acabilirsiniz

Selamlar.
Bir arkadaşım var kendisi diyetisyen. Ortak iş kurmak istiyorduk ama bütçe boyu aşıyor. Kiralar çok pahalı. App kurma fikrimiz var. Artık insanlar online diyetisyenlik-terapi-kişisel gelişim hizmetini çok sık alıyorlar. Yurt dışında yaşayan türklere ulaşmak da kolay oluyor. Tabii bunun için güvenilir bir yazılımcıyla çalışmak ve sağlam reklam vermek gerekiyor. İşin güzel kısmı, app'e üye olan diğer diyetisyenler ve psikologlardan da komisyon almış oluyoruz. Maddi anlamda geliri de yüksek.
Ofis açmak ise daha güvenilir ama dar bir çerçeve sunuyor. Getirisi de app kadar yüksek olmuyor sanırım. Sizce hangisi daha mantıklı? Bu işlerden anlayanlar varsa yorumlarınızı merak ediyorum
Online diyorum .

Ofis ortamı, düzenli olarak gidilen bir iş yerinin olması daha güzel bence ama iş veren olarak bakınca masraflı ve ciddi sermaye gerektiren bir opsiyon oluyor. Onlineda bence diğer insanlardan ve uygulamalardan bi farkınız olmalı ki müşteriyi çekebilin. Dediğiniz gibi psikolog ve diyetisyen seçenekleri koyabilir insanlardan seçmelerini isteyebilirsiniz bu mantıklı geldi bana. Sorduğunuz soruya gelirsek bence önce app üzerinden başlayın işler yolunda giderse devam edersiniz olmazsa da ofis açmayı deneyebilirsiniz. Bol kazançlı bir iş hayatı dilerim, şans sizinle olsun 🌸

H*well adlı bir uygulama var mesela. Binlerce uzman var bünyesinde. Ama sağlam reklam verdiler youtuberlara falan. Acaba bu işin modası geçti mi yoksa rekabet için hala pay var mı kafamızı o kısım kurcalıyor

Artık şirketlerin benefitlerinde online uygulamalar var online spor bile var ama satış aginizin güçlü olması lazım linkedinden satış yapanlar cok

Ofis açmak bu bahsettiginiz adımlardan daha ucuza gelir muhtemelen. Böyle gayet güzel işleyen uygulamalar varken yeni çıkana gerek var mı bilemedim. Ofis olursa sizin mesleğiniz ne?

Selamlar.
Benim arkadaşım diyetisyen ofis açtı (zenginler) online müşterisi de çok fazla, bence maddi anlamda zorlamayanı seçmek daha mantıklı gördün güzel bir gelir elde ediyorsun sonra ofisi düşünebilirsin 😊

Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun bir uygulama kurmakta oldukça maddi imkan isteyen bir şey bildiğim kadarıyla yazılımcıların çoğu saatlik şekilde ve dolar üzerinden ücretlendirme yapıyor ve hemen hoop uygulamayi bugün kurdum yarın başlıyoruz olmuyor maalesef sizin bunu karşılayabilecek maddi imkanınız var mı ?

app kurmaktansa instada youtubeda diyetisyen hesabi acsa - aktif kullansa günlük tabaklar falan paylaşsa zamanla insta araciligiyla danismanlik alsa daha kolay olmaz mi?
benim kkdan tanistigim astrolog arkadasim bir yandan masabasi ise giderken bir yandan kendi insta sayfasını açtı, zamanla genisledi fazla fazla danisan almaya basladi.
diyetisyen hesabını da takip eden cok olur.

Muhakkak bi ajansla iletişime geçip onlara durumu danışın, ofis açsanız bile size ayrıca online alanda da destek sunacaklardır :)

App kurmak için ciddi bir yatırıma ihtiyacınız var. Girişim projesi basit bir iş değil. Ofis açmak daha kolay neredeyse. H*well sadece reklamlarla büyümedi bir girişim projesini büyütmek emek, doğru zaman ve doğru bağlantılar ister :)

app kurmaktansa instada youtubeda diyetisyen hesabi acsa - aktif kullansa günlük tabaklar falan paylaşsa zamanla insta araciligiyla danismanlik alsa daha kolay olmaz mi?
benim kkdan tanistigim astrolog arkadasim bir yandan masabasi ise giderken bir yandan kendi insta sayfasını açtı, zamanla genisledi fazla fazla danisan almaya basladi.
diyetisyen hesabını da takip eden cok olur.
o appe üye olup çalışan başka diyetisyenler de olacak biz de komisyon alıcaz. yani otururken bile kazanç elde edilmiş olacak o yüzden cazip geldi

App kurmak için ciddi bir yatırıma ihtiyacınız var. Girişim projesi basit bir iş değil. Ofis açmak daha kolay neredeyse. H*well sadece reklamlarla büyümedi bir girişim projesini büyütmek emek, doğru zaman ve doğru bağlantılar ister :)
evet bu kısım için bilgiye ihtiyaç var

Back
X