Online dating yalan, ghostlanmaktan cigerim solmus! Dertleselim yalniz hisseden kiz kardeslerim.

Ghosting derken attığınız mesaja cevap mı gelmiyor yoksa karşı taraf en son mesajlaşmayı kapatınız diyelim bir daha mı yazmıyor?
Msj atmayi kesti. Her gun konusuyoduk normalde ilgiliydi. Dun bi sorun varmi diye msj attim aramizdaki mesafeyi farkettigimden bahsettim ama sadece cok yogun oldugunu soyledi ve konusma normal ilerledi. Ama birdaha konusmadik. Bu cevapta zaten artik ilgilenmedigini anlamama sebep oldu.

Ya acaba şey olabilir mi? Sen daha ciddi bakıyorsun ilişkiye dönsün istiyorsun ama karşı tarafa daha ilk bulusmada bu izlenimi verince erkeklerin gözü korkup kaçıyorlar mi acaba? Bir de hangi dating appleri kullaniyoesun canım merak ettim. Söyler misin? Eğer tinder vs ise oralardaki erkekler çok cinsellik odaklı oluyor.

Ben onunla online dating de tanismadim. Ortak arkadaslarimiz sayesinde tanistik. Bilmiyorum ama olabilir, ben daha iliski kafasindayim belkide. Keske uygun degilsekte birbirimizle bunu kocaman olgun insanlar olarak konusabilseydik. Neyse kisa bi sure ben bumble kullandim, turkiyede varmi bilmiyorum. Tinderi kullanmadim hic.

Hani konunun dilini cozsem cevap vereceğim de date ilişkide ne oluyor ghostlanmak ne demek bunları hiç anlamadım benim bildiğim date =tarih ghost=hayalet ...ilişki içinde ne anlama geliyorlar

Hani konunun dilini cozsem cevap vereceğim de date ilişkide ne oluyor ghostlanmak ne demek bunları hiç anlamadım benim bildiğim date =tarih ghost=hayalet ...ilişki içinde ne anlama geliyorlar
Yurdisindayim dusundugum gibi direk yazmisim. Date, romatik gorusme demek. Ghosting de sebepsizce biranda ortadan kaybolmak , ilgiyi kesmek anlamina geliyor diyebiliriz.

Inanki anlamiyorum bende. Bi sebebi varmi varsa ne bilmiyorum. Hani basindan beri ilgili davranmasa, yada ortada bi kavga tartisma sorun olsa anlarim. Ama artik sebep ne diye artik dusunmeyi biraktim. Kendi ruh sagligimiza bakmamiz lazim biz artik.
Ben dün bir tanesiyle konuştum mesela bana direkt şey dedi güzelsin seni beğendim ancak isteklerimiz farklı sana verebileceğim tek şey cinsellik dedi. 1 ay önce ghostlayıp gitmişti

Şu andaki sevgilimle arkadaşlık appinden tanıştık ama olasılık gerçekten düşük. Biz önce arkadaş olmuştuk zaman içinde ilişkiye döndü. Anlam yuklemeyin çay ,kahve sohbet yapın sonrasında bakın . Arkadaş olarak kalalım da güzel alternatif olabiliyor bu sayede aslında tanımaya daha rahat devam ediyorsun

Online sayfalarda buluştuğun, tanıştığın kişilerle gerçekten olmuyor. Bunun sizinle alakası yok. Karşıdaki adamın doyumsuzluğuyla alakalı. Bende denedim 2 kere ama yok yahu daha yüz yüze buluşmadan bitirdim. Adama benimle konuşuyor, yakışıyor sabah akşam bir bakıyorum o sayfada da online olmaya devam ediyor. Kendine başka avlar arıyor. Ee buluşsak da aynı şekilde devam edecek. Bu sefer ben onlara ghostluyorum Hep onlar mı yapacak
Dışarıda tanıştığımız insanlarda aslında o sanaldaki insanlarla aynı. Sadece bunu online ortamda yapmıyorlar. Yedekleri dönünce biz hopp yok oluyoruz :)
Adam gibi adam kalmadı bu devirde ben onu anladım.

Bir de bunların ilk görüşmeden ben ciddi bir ilişki istiyorum, evlilik düşünüyorum eğer düşünmüyorsan benimle zaman kaybetme tipleri var. Adil Yıldırım'ın zambia sırtlanı dediği, topukların vura vura kaçman gerekenler

Ben insta dan biriyle görüşmeye karar verdim, ilk görüşmede bunları söyledi. Tabi herkes hayatında sevip sayacağı biri olsun ister, bunlar zamanla anlaşılacak mevzular, ilk görüşmeden bunları konuşman samimi gelmedi diye direkt söyledim. Sonra kahve içtiğimiz yerden kalktık beni yuruyus yapılan bir yere götürüp yakınlaşmaya calıstı, dedim bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. Ben yanaşmayınca daha seviyeli ilerlemeye karar verdi, bana wp da son görülmemi açmamı istediğini, yok nasıl bir evlilik istediğinden falan bahsetti. Her yaptığı, ettiğini haber vermeler, sık sık görüşmek istedi. Ben de daha avm kafe tarzı yerlerde görüşmeye devam ettim, 4 gün dayanabildi. Aksamına ben su saatte yattım diyen adam, ertesi gün hiç iletişim yok.. Dedim heralde ghostlandım baskasını buldu, aksamına bana ben çok düşündüm bizden olmayacağı kanaatine vardım , özür dilerim böyle olmasını istemezdim vs yazdı. Yani ben daha çabuk yatabileceğim birini buldum, sana gerek kalmadı demiş oldu kendi sözlüğünde.

Sosyal medyadan tanısıp evlenip, mutlu olanlar varsa da ben cevremde ve kendımde gözlemlediğim binde bir falandır.

Yurdisindayim dusundugum gibi direk yazmisim. Date, romatik gorusme demek. Ghosting de sebepsizce biranda ortadan kaybolmak , ilgiyi kesmek anlamina geliyor diyebiliriz.

Kullandığınız kelimeler Turkiyede çok popüler şuan zaten çok kullanılıyor aslinda ama yurtdisinda yaşayınca ana dil unutuyor musunuz cidden? Koca yazıyı Türkçe yazıp 2-3 kelimede mi takılıyorsunuz.
2 dil de kullanıyorum günlük ama şuraya yazarken Turkce yaziyorum. Türkçe forum ya hani.

Onun dışında bence internetten tanişmakta sıkıntı yok ama romantik buluşmalar için, evlilik için oluşturulmuş yerlerden birilerini bulmak bana hiç güvenli gelmiyor zaten.

Bir şeyi kafaya çok takınca olmuyor. Amaaan kafasında datelere gidersen bence daha da tıkırında gider diye düşünüyorum. Hiç karşısına biri çıkmayan arkadaşım artık amaaan dedi talipleri yağdı. Bu date'e çıkma demek değil ama beğensen bile asıl adımları o atsın. Seven beğenen erkeğin önünde dağ olsa durmuyor. Pavyondan kadın çıkarıyor. Seni arada bırakana ümit besleyip sonradan da üzülme. Acaba hoşlanıyor mu dediğin insan yazmaz da ghostlar da.

Son düzenleme:
Online dating ne gostlanmak ne ve son olarak date ne? Ben mi çok cahilim acaba

Bunu bana bu forumda yenGEnC öğretti. İletişim halindeyken hiçbir açıklama yapmadan hayalet gibi ortadan kaybolmak eylemiymiş özetle.
37 yaşındayım, f.ckbuddy, friends with benefits , ghosting... Hepsi forumda öğrendiğim kelimeler. Friends with benefitsi geçenlerde bir konuda yenGEnC yazmıştı

Ben dün bir tanesiyle konuştum mesela bana direkt şey dedi güzelsin seni beğendim ancak isteklerimiz farklı sana verebileceğim tek şey cinsellik dedi. 1 ay önce ghostlayıp gitmişti
Adama bak be.elitlik maskesi altında serserilik yapmış.bir de bu tarz var.eğitimli, kültürlü, dersini çok güzel anlatan ama ruhu serseri olan.arada sıkışıp kalan tipler.bana da 1,2 tane denk gelmişti.adam seninle sevişmek istiyorum, ciddi düşünmüyorum diyecek, piçe yatacak, öyle bir anlattı ki dünyanın en eğitimli en kaliteli insanı . Eee ikisi bir arada nasıl oluyor işte böyle.

Bu konulardan ne kadar uzak kalmışım. Bizim zamanımızda diye başlayan cümleler kurasım geldi
Kızım gelip bana böyle bir konuşma yapsa Türkçe konuş derim

Ben de öyle düşünüyordum ama maşllah gırla.eee demek ki bizim önyargımız.elde bir sürü veri var.

Bende modern elit biriyimdir ama bununki genişlik Ya

35 yaşına giriyorum onumuzdeki ay. Tam olarak aynı şeyi yaşadım 1 bucuk senedir çok sevdiğim biriyle beraberim. Mutluyum. Dating uygulamalarından bikmistim bir gün dedim tekrar yukleyeyim bari. Biriyle eşleştik aynı gün tanıştık o günden beri beraberiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…