Online dating yalan, ghostlanmaktan cigerim solmus! Dertleselim yalniz hisseden kiz kardeslerim.

silme sebebi neydi sizce

Bu tarz şeyler benim de bikac kez başıma gelmişti.
Bı de şey ilk buluşmada bana kahvaltıya gelsene akşam da yatıya kalırsın diyen bir dangozla tanışmıştım
Hiç sizi düşürmesin böyle şeyler ve umudunuzu kaybetmeyin derim

İlk 5-6 yorum sinir etti. Ghostlanmanın ne demek olduğunu bilmeyenler buraya gereksiz yorum yapmak yerine mağaralarına dönebilir

Siz kafaya takmayıp bir yandan da radarları açık tutmalısınız. Biliyorum zor ama salmadan ama aşırı da beklentiye girmeden date işini çözerseniz rahat edersiniz.

Ya evet, bazen empati kurulamiyor malesef. Ben cok caresiz ve yalniz hissettigim bir anda yazmisim bu konuyu ve destek beklemek icin ama tek bahsedilen sey orda kullanilan 1-2 yabanci sozcukki sosyal medyada surekli kullanilan seyler. gidip duzelttim ama basligi duzeltemiyorsunuz KK da. Birde 20 yildir yurtdisinda oldugum icin bana gunluk kelimeler gibi hissettiriyordu. Tek bu konu icin degil ama KK da bazen derdini anlatan ve o an cok caresiz hisseden insanlara cok sert yorumlar yapilabiliyor malesef, buda buranin dertlesme destek olma amacini baltaliyor sanki.

Tesekkur ederim destekci yorumun icin <3

Hahahahhaha harbiden ya aynısını düşündüm ben de
Ghosting ne diye mızmızlanmak yerine googlelasalar keşke
Buraya girecek kadar teknoloji biliyorlar ama hala armut piş ağzıma düş

Hangi çalışmaya katıldığınızı yazabilir misiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…