Online dating yalan, ghostlanmaktan cigerim solmus! Dertleselim yalniz hisseden kiz kardeslerim.

Arkadaşlık uygulamalarından adam gibi bir ilişki beklemenize çok şaşırıyorum ben zaten.yani tüm bekleyenlere.en iyi tanışma bir ortamda etkileşerek yüzyüze tanışmaktır ama maalesef her zaman olmuyor.ama bu şekilde de olmuyor işte.biraz salın bence.gereksiz sinir, stres, hırs oluyor böyle de.gereksiz moral bozukluğu, bilenme. Haa şimdi biz tanıştık evlendik diyen bile çıkabilir ama çok istisna olduğunu düşünüyorum.ona bakarsan burada en imkansız yollarla bile evlendik diyen insanlar çıkıyor.ama işin rengi herkes için öyle olmuyor işte.

Dogrudur. Eminimki bi sebebi vardir ama ilgilendigim taraf ben kendimi bu dunya sirtlanlarina karsi nasil korurum. Heryerdeler artik.

O dediğiniz kaçınma davranışı sanırım (kırılmamak için yalnız kalma isteği yani). Ben de farklı değilim açıkçası ama daha hayati sorunlarım olunca bunlara sıra gelmedi terapide. Ama süreç içerisinde öğrendiklerimin buna da fayda edeceğini umuyorum. Size de öyle olur umarım

İnanır mısınız çok yakın arkadaşım uygulamadan tanışıp evlendi harika bir insanla şu anda da hamile hatta .
Bende kısmetse Ağustos sonunda evleniyorum uygulamadan tanıştığım biriyle.
Yani bu işler hiç belli olmuyor.
Sosyal çevre bazen yeterli olmayabiliyor beni arkadaşlarım tanıştırdı mesela bikac kişiyle olmadı frekans tutmadı.
E iş yerimde de yoktu hiç öyle yaşıma uygun birileri.
Kendimce hobilerim vardı sosyal biriyim ama yok oralarda da denk gelmedi uygun bir insan.
Denk gelenleri de ben beğenmedim .
Yani demek istediğim bazen cidden denk gelmiyor. Ve insanlar kendi yalnızlığında bogulmamak için kullanıyor bu uygulamaları.( Tabi ki çok farklı amaçlarla kullanan insanlar da var )
Devir de eskisi gibi değil artık.
Hatta bir şey söyleyeyim benim nişanlımla sonradan bir sürü ortak arkadaşımız çıktı.
Ve bizi tanıştırmak akıllarına bile gelmemiş asla.

Umarim dedigin gibir. Yani gec kalmicak olmamdir. Yasadigim yerde bu cok normal ama o tarz kisilerle bende konusmayi surdurmuyorum anliyorum niyetlerini bir sekilde. Beni ghostlayanlarada bisi demiyorum direk 1 hafta bekleyip siliyorum cunku neden cevabini bildigim seyleri sorayim. O yuzden sadece biraktim ve beklentimi kestim son kisiye dair. 1-2 gun gecsin tamamen silerim. Terapilerin en guzel yani uzuluyorsun hala ama o duyguya kapilip kalmiyosun. Bakalim neler olcak gelecekte:/

Çabuk bağlanmayın ve başlangıçta biraz gizemli olun.Karşıdaki kişinin niyetini tam anlamadan yüzeysel takılın onlar gibi.Bizim işyerinde 50 yaşüstü eşi vefat etmiş bir çocuğu evlenmiş erkişisi bile aynı anda 5 kişiyle mesajlaşıyor.Moralinizi bozmayın,kişisel algılamayın.Bazıları için ilişki böyle bir şey.

Sanki onu yapinca karsimdaki kisiye haksizlik gibi geliyor. Dikkatimi bi anda iki yere veremiyorum eger birine karsi duygum varsa ama 50 yasindaki erkisi bana bir ilham vermedi degil:)

Dogrudur. Eminimki bi sebebi vardir ama ilgilendigim taraf ben kendimi bu dunya sirtlanlarina karsi nasil korurum. Heryerdeler artik.
Kendimizi yüzde yüz korumak diye bir şey yok sanki.
Hissettiğimiz duyguları önce kabul etmek, geçmesini beklemek, biraz onun içinde kalmak gerekiyor galiba.
Birde başlangıçta bir süre kimseyi fazla ciddiye alma derim.
Mesela çok zaman ve emek harcama yüzeysel şeyler yap kahve iç hadi bı yürüyüş yapalım filan de geç.
Canin istiyorsa aynı anda bikac kişiyle mesajlasabilirsin ( Ben bunu hiç beceremedim içimden gelmedi daha doğrusu )
3 4 görüşmeden sonra zaten karşıdaki kişi niyetini belli ediyo az çok ona göre zaman ve emek harcarsin sende.

Reactions: hlz
3-5 ciddi ilişki çıksada genelde f*ckbuddy aranıor o ortamlarda
Yaş kaç? mekan neresi?

Bende yakın zamanda ghostlandım özellikle bir gün önce buluşup hayatıma devam etmek istediğim kadın sensin diyip 1 gün sonra tüydü adam anlamıyorum neden? Buluşuyorsun görüşme iyi geçiyor etkileniyorsun sonra devam eder gibi oluyor ama karşı taraf taktik mi uyguluyor ne kendni çekiyor bir anda hemen

Böyle adamlarda mı var

Hayat çok ilginç valla.özelden hangisi yazar mısın? Tahmin ettiğim en seviyeli uygulama o çünkü.bakalım aynısı mı?

3-5 ciddi ilişki çıksada genelde f*ckbuddy aranıor o ortamlarda
Yaş kaç? mekan neresi?
O 3,5 kişi yine bizim kızlardandır demedi deme.şimdiden biri yazmış. .maşllah yok yok sitede.doğum kontrolünün yüzde 1 lik başarısızlık oranının bizimkilere denk gelmesi gibi.gidip bunu da bulmuşlardır.

benim bir ark var sadece o da denk geldi yani resmen şans işi ama genelde duyduğum erkekler ciddi bakmıyor yüksek oranda

Ama şu da var bir tanıdığımız ordan tanıştı evlendi ve sonradan suçlu olduğu çıktı ortaya. Adam baya yalanlar da söylemiş. Tehlikeli işler ..
Aynen nasip işte

Ghosting derken attığınız mesaja cevap mı gelmiyor yoksa karşı taraf en son mesajlaşmayı kapatınız diyelim bir daha mı yazmıyor?

Inanki anlamiyorum bende. Bi sebebi varmi varsa ne bilmiyorum. Hani basindan beri ilgili davranmasa, yada ortada bi kavga tartisma sorun olsa anlarim. Ama artik sebep ne diye artik dusunmeyi biraktim. Kendi ruh sagligimiza bakmamiz lazim biz artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…