- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.445
-
- Konu Sahibi yelda_teacher
sevindim tabii sevinmez miyim :))))ayrica bu nasil kafa ?
insan eski sevgilisinin yeni sevgilisi cirkin diye sevinir en azindan..
bence kiz cok güzel
Bir turlu anlamiyorsunuz.
Konudan tamamen bagimsiz olarak bir kadini esmer kilolu sivilceli saclari yipranmis diye asagilayamazsiniz.
Eski sevgilinin obsesif olmasi vs onemli degil ki burda size kizilan nokta birtakim cirkinlik kriterleri vermis olmaniz. sevgilimim eski sevgilisi cok cirkin deseniz kimse bu kadar tepki vermezdi ama kiloya sivilceye ten rengine girmek cok cok ayip
Biri de kalkip buraya konu acsaydi sevgilimin eski sevgilisini gordum igggg 1.60 boyu var minnacik, kuruuuu 50 kiloluk bisey yazsa ona da kizardik. Insanlarin boyuyla kilosuyla ilgili elestiri yazma diye.
sevindim tabii sevinmez miyim :))))
ben yetişkin bir insanım,canım. duygularım karmaşık sadece. başka konulardaki yorum ve beğeni sayıma bakarsan anlarsınnnKonu sahibinin 18 yaş altı olduğundan şüphe ettim şuanda hatta eminim
karmaşık duygular işte, kin,öfke,anılaro zaman ne bu siddet bu celal ?
Yorum ve beğeni sayına bakıp mı anlayacağım yaşını ? Yaşın değilse de beynin küçük senin.ben yetişkin bir insanım,canım. duygularım karmaşık sadece. başka konulardaki yorum ve beğeni sayıma bakarsan anlarsınnn
Sittt banlanacaksin boş yere yapma.Yorum ve beğeni sayına bakıp mı anlayacağım yaşını ? Yaşın değilse de beynin küçük senin.
güzelim evet.Konu sahibi profil fotosuna gelen övgüyü kabul etmiş de, fotodaki Emma Watson.
Yorum ve beğeni sayına bakıp mı anlayacağım yaşını ? Yaşın değilse de beynin küçük senin.
Teşekkür ederim,çok iddiali değilim ama herkes güzel bulur.
Teşekkür ederim,çok iddiali değilim ama herkes güzel bulur.
Sinirlendim akşam akşam yaSittt banlanacaksin boş yere yapma.
Hakarett ediyosun.koskocaman beyninleYorum ve beğeni sayına bakıp mı anlayacağım yaşını ? Yaşın değilse de beynin küçük senin.
Benim mi dedim fotograftaki oku dikkatli oku. Ben kendim için teşekkür ettim.yaa konunuz bi yana da anlamadigim nokta neden fotodaki kiz ben degilim demek yerine niye teşekkür ettiğiniz