onları gördüm

Ben konunn başında fikrimi belirttm,sasrmn normal,tepkin normal..Erkekler için gorsellk önemli,.ama madem takıntılı biliyordun senide begenmeyen birinn neden seni terk etmesini bekledin ? Cidden anlayamadm...
evet haklısın ondan önce terk etmeliydim. uzun zamandan beri ilk kez aşık olmuştum ve çok uyumluyduk.
o kadar kadınla olamayan erkek benimle de mutlu olamazdı bunu anlayamadım.

evett yaa adam beni terk etmekle en iyisini yapmış. yoksa beni de ötekiler gibi nişandan sonra bırakırdı zaten 1 söz 2 nişan bozmuş tabii suç hep kızlardaymış ,benim gibi :)))))
Neden yikildiniz peki? İğrenç bir adammis paragöz, obsefif, sorunlu? Size geri dönmesini mi bekliyordunuz?

Yoksa sacimi boyatmadi, kilomla dalga geçti ama tam tersi bir kizla geziyor diye kendi halinize mi yikildiniz?

Ve kaç tur attigini nasil biliyorsunuz pencerede onu mu gozluyorsunuz:)

benim ruhumun kötü olduğuna karar verdin yani,işte kadının en yakın dost yine kadın (!)
Kadinin dostu yine bi kadin! Serzenisinde bulunurken sivilceli sisko kirmizi sacli "o kadini" nasil yerden yere vurdugunuzu unuttunuz galib:KK66: ayrica zaten sozler nisanlar atmis bi adama guvenmek sizin probleminiz tabiki biz tum iliskiyi bilemeyiz ne anlatirsaniz o. Ve anlattiginiz vurguladiginiz seyler tipinizi bilmem ama kalbinizin cirkin oldugunu gosteriyor. Iyigunler:KK66:

Bir turlu anlamiyorsunuz.
Konudan tamamen bagimsiz olarak bir kadini esmer kilolu sivilceli saclari yipranmis diye asagilayamazsiniz.

Eski sevgilinin obsesif olmasi vs onemli degil ki burda size kizilan nokta birtakim cirkinlik kriterleri vermis olmaniz. sevgilimim eski sevgilisi cok cirkin deseniz kimse bu kadar tepki vermezdi ama kiloya sivilceye ten rengine girmek cok cok ayip

Biri de kalkip buraya konu acsaydi sevgilimin eski sevgilisini gordum igggg 1.60 boyu var minnacik, kuruuuu 50 kiloluk bisey yazsa ona da kizardik. Insanlarin boyuyla kilosuyla ilgili elestiri yazma diye.

Neden yikildiniz peki? İğrenç bir adammis paragöz, obsefif, sorunlu? Size geri dönmesini mi bekliyordunuz?

Yoksa sacimi boyatmadi, kilomla dalga geçti ama tam tersi bir kizla geziyor diye kendi halinize mi yikildiniz?

Ve kaç tur attigini nasil biliyorsunuz pencerede onu mu gozluyorsunuz:)
fransız balkon ve cadde üstü ev plakasını bile okuyabiliyorum oturduğum yerden :))))

Adam takintiliymis bunu bilerek devam etmişsin adam da kompleksler varmış saç boyamana dahi karismis devam etmissin adam bilmem kaç kez söz nisan atmis yine umursamamissin şimdi senin deyiminle Boz sisko ve sivilceli bir kizla çıkması mi umrunda
Be de aynısını yazdım ama aldığım cevap aman yaa size mi anlatacağım oldu.İşine gelmeyince verdiği cevap bu konu sahibinin:)

ruha bakmadığını biliyorum. onun her söylediğine evet diyebilecek birilerine bakınıyo.

Kusura bakmayın da böyle bir adam tarafından terkedilmek de başarı. Konunuzu okuduğumda ilk düşüncem çok ağır eleştirdiğiniz oldu. Ama anlayabiliyorum çünkü her kadın kendisiyle bir kıyaslar, bu çirkine mi gitti der. Kadınız birbirimiz hakkında bazen ağır düşüncelerimiz olabiliyor. Ama işte insanları birbirinden ayıran bu düşünceleri dile getirip getirmemeleri ya da bunu nasıl bir ortamda getirdikleri. Ben sizi anlıyorum ama en azından size yanlış bir şeyler yazdığınızı söyleyen insanlara hak verecek kadar siz de anlasanız. Çünkü acılısınız ama yazdıklarınızda haksızsınız.

Kimse konunuza yorum yaparken, diğer yorumlari ya da başliklarinizi okumak zorunda değil. Söylediğiniz cümleler büyük bir kitlece yanliş anlašiliyorsa, hatayi bi zahmet kendinizde arayin.

Bir insanın dış görünüşüne böyle leş betimlemeler yapmanizin hiçbir açiklamasi olamaz. Buna hak verip "imi biriz impiti yipin" diyenler de, empatiye yerden yere vurulan kadini da alsinlar. Tek tarafli empati olmaz zira.
O ne çirkin bir dalga Geçme öyle ini biriz impiti yipin,tebrikler

ayrica bu nasil kafa ?
insan eski sevgilisinin yeni sevgilisi cirkin diye sevinir en azindan..
bence kiz cok güzel :KK14:

X