onları gördüm

Beni,aklımda başka biri var, diye terkeden eski sevgilimi o kizla gördüm. Beni bunun için terk ettiğine inanamıyorum. Resmen yılıldım. o da beni gördü,tuhaf bir telaş içine girdi.Benin kalbim yerinden söküldü sanki.Kız rengi boz bir esmer,suratı sivilce dolu,saçlar kirmızı, boyamaktan keçi kılına dönmüş,kilolu,bacakları benim belim kadar.( benim boyum 160,kilom 51) bana hep kilolusun diyen adam kafayı yiyeceğim yardım edin bana.elim ayağım tutmaz haldeyim.mesaj atıp beni bunun için mi terkettin diyesim var. Allaahım bana yardım et.

Ben aksine mutlu olurdum...bencilce ve egoistçe gelebilir, benden daha çirkin kötü bir tabir ama attan inip eşeğe binmiş diye düşünüp sevinirdim...:KK55:daha güzel bir kızla olduğunu görsem üzülürdüm...
Göz var izan var, eğer dediğiniz gibi sizden dış görünüş olarak daha eksi durumda biriyse başka bir durum vardır, kızın mesleği maddi durumu gibi...tamam ruh da önemli ama ruhlar aleminde yaşamıyoruz değil mi...
Sakın mesaj falan da atmayın, kendini bir şey sanıp egosunu tatmin etmesin, kendinizi düşürmeyin.

adama obsesif takıntılı aklı başkasındaydı diyorsun.yok saçımı boyatmama izin vermedi bilmem ne. ee bu adamın yanında ne işin vardı?hiç sevilmemişsin.neyin hırsı bu. ki hala şu an bile dönse bi dk düşünmezsin.

bazen seçme kriteri sadece dış görünüş olmuyor. sana bi sır veriyim,bozbulanık,sivilceli kadınlar çok sevilebiliyorlar.hemi de taş gibi adamlar tarafından. bir de önceki yorumlarda bi yerde kadının düşmanı yine kadın yazmışsın. yahu senin yaptığın düşmanlığın dik alası. bi de ayrıntılı tasvir etmiş.akıl fikir.
diyorum ki adam 1 kadıni sevmiş 16 yil önce. ne alıngansınız tarif sizi fazla rahatsız etmiş

Bu tam tersine herkes yanımdakine baksın ister.kendi de gördüğü her dişiye bakar.50 yaşindaki kadınlara bile bakiyor hatta 15 lik kizlara bike
Sen benim konumu biliyorsun canım inan benim eşim de o tip bu seni umursamaz içinden böyle ve sahiplenme bilmiyor bu tipler bunlardan ne es ne aile babası olur bunlara yıllar sonra Güler'in umarım yanında her gün biraz daha seveceğim bi adam varken

Ben aksine mutlu olurdum...bencilce ve egoistçe gelebilir ama benden daha çirkin kötü bir tabir ama attan inip eşeğe binmiş diye düşünüp sevinirdim...:KK55:daha güzel bir kızla olduğunu görsem üzülürdüm...
Göz var izan var, eğer dediğiniz gibi sizden dış görünüş olarak daha eksi durumda biriyse başka bir durum vardır, kızın mesleği maddi durumu gibi...tamam ruh da önemli ama ruhlar aleminde yaşamıyoruz değil mi...
Sakın mesaj falan da atmayın, kendini bir şey sanıp egosunu tatmin etmesin, kendinizi düşürmeyin.
Atmam. beni anladıgın için teşekkür ederim.

Sen benim konumu biliyorsun canım inan benim eşim de o tip bu seni umursamaz içinden böyle ve sahiplenme bilmiyor bu tipler bunlardan ne es ne aile babası olur bunlara yıllar sonra Güler'in umarım yanında her gün biraz daha seveceğim bi adam varken
Evet biliyorum. Konuları bilneden saldıriya geçiyorlar ya bu da enteresan. ondan da ne koca olur ne baba. Ne bana ne başka birine

gayet dikkatli okudum :KK53: bu arada dalga gecmek icin yazmadim ilginc geldi sadece

Beni,aklımda başka biri var, diye terkeden eski sevgilimi o kizla gördüm. Beni bunun için terk ettiğine inanamıyorum. Resmen yılıldım. o da beni gördü,tuhaf bir telaş içine girdi.Benin kalbim yerinden söküldü sanki.Kız rengi boz bir esmer,suratı sivilce dolu,saçlar kirmızı, boyamaktan keçi kılına dönmüş,kilolu,bacakları benim belim kadar.( benim boyum 160,kilom 51) bana hep kilolusun diyen adam kafayı yiyeceğim yardım edin bana.elim ayağım tutmaz haldeyim.mesaj atıp beni bunun için mi terkettin diyesim var. Allaahım bana yardım et.
Belki de senin karakterini beğenmiyor dur .baksana karşındakini kucumsuyorsun ...ne demişler leyla yi birde mecnun un gözüyle görün diye demekki kızı çok seviyor

Cevap çok basit aslında: Bir insanı sevdiğinizde kusurlarını görmezden gelirsiniz. Görseniz de sizi o kadar rahatsız etmez.
Eski sevgiliniz sizi sevmiyormuş bu sebepten 36 beden haliniz bile ona yeterince çekici gelmiyormuş, ama o kadını seviyor. O yüzden boz(!), şişman(!) ve sivilceli(!) olması eski sevgilinizi rahatsız etmiyor.

X