- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
-
- Konu Sahibi yelda_teacher
Sevmiyorrr canım sevmiyorrCevap çok basit aslında: Bir insanı sevdiğinizde kusurlarını görmezden gelirsiniz. Görseniz de sizi o kadar rahatsız etmez.
Eski sevgiliniz sizi sevmiyormuş bu sebepten 36 beden haliniz bile ona yeterince çekici gelmiyormuş, ama o kadını seviyor. O yüzden boz(!), şişman(!) ve sivilceli(!) olması eski sevgilinizi rahatsız etmiyor.
Nereden biliyorsunuz?Sevmiyorrr canım sevmiyorr
Peki bundan sana ne? Sırf kıza üzüldugun için mi açtın bu konuyu.Sevmiyorrr canım sevmiyorr
Biz kadınlar böyle serseri ruhlu tipleri seviyoruz once cazip geliyor her nedense sonra birinden saglam bi tekme yeyince sorumluluk sahibi evcimen adam gibi adamlarin kiymetini anliyoruz bunu sevgilisi olarak tecrube etmiş olman bi şans karısı olsaydın ya sevgili kuluymussun. Her şey zitti ile anlamlı kötülük görülmeden iyinin kıymeti olur mu kötüyü gördün inşallah hayat senin için güzel sürprizler hazirliyordurBakalım bu kizin başı nasıl yanacak. Yarın diyebilir seni hiç sevmiyorum yeldaya dönücem. Benim yanımda da başkaları için ağliyordu
Yakinda ona da kusurlarını saymaya başlar. Onun için kusursuz,en güzel kadın henüz çıkmadığı kadındırCevap çok basit aslında: Bir insanı sevdiğinizde kusurlarını görmezden gelirsiniz. Görseniz de sizi o kadar rahatsız etmez.
Eski sevgiliniz sizi sevmiyormuş bu sebepten 36 beden haliniz bile ona yeterince çekici gelmiyormuş, ama o kadını seviyor. O yüzden boz(!), şişman(!) ve sivilceli(!) olması eski sevgilinizi rahatsız etmiyor.
Yoo tabi ki hayır.Peki bundan sana ne? Sırf kıza üzüldugun için mi açtın bu konuyu.
Yok anam yok bebek gibisin diyordu.çok guzel bir yüzün var vs vs. Buna da yapacak aynısınıbence eski sevgilin seni güzel bulmadığı için aşağılık kompleksi oluşmuş sende. takıntı haline gelmiş dış görünüş.
Canim ne kadar aci cektigini anlayabiliyorum ama sakin mesaj falan atma hic ilgilenme bile bosver seni hic hak etmemis demek ki bir baskasi icin sevgilisini terk eden karaktersiz bir adammis iste iyi ki zamaninda ogrenmissin uzulmene degmez inan hepsi zamanla gececekBeni,aklımda başka biri var, diye terkeden eski sevgilimi o kizla gördüm. Beni bunun için terk ettiğine inanamıyorum. Resmen yılıldım. o da beni gördü,tuhaf bir telaş içine girdi.Benin kalbim yerinden söküldü sanki.Kız rengi boz bir esmer,suratı sivilce dolu,saçlar kirmızı, boyamaktan keçi kılına dönmüş,kilolu,bacakları benim belim kadar.( benim boyum 160,kilom 51) bana hep kilolusun diyen adam kafayı yiyeceğim yardım edin bana.elim ayağım tutmaz haldeyim.mesaj atıp beni bunun için mi terkettin diyesim var. Allaahım bana yardım et.
Yok anam yok bebek gibisin diyordu.çok guzel bir yüzün var vs vs. Buna da yapacak aynısını
Biz normal bir insandan soz etmiyoz kiYa ben hakikaten şu mantıgı anlayamadım gitti. Neymiş efendim kız çirkirmiş,sivilceliymiş,saçları keçi kılına dönmüş vs. hep dış görünüş mü bu aşklar,sevgiler sadece fiziksel görünüşemi baglı . Eger öyleyse sizinkide o yüzden bitmiş olabilir.
Bilemezsin ki. Belli olmaz böyle şeyler. Belki de dediğin gibidir. Adam yeni tenler arıyordur sürekli, tek eşliliği sevmiyordur.Yakinda ona da kusurlarını saymaya başlar. Onun için kusursuz,en güzel kadın henüz çıkmadığı kadındır
Bi başkası ıçin de bu kizi yerk edecek adım gibi eminimCanim ne kadar aci cektigini anlayabiliyorum ama sakin mesaj falan atma hic ilgilenme bile bosver seni hic hak etmemis demek ki bir baskasi icin sevgilisini terk eden karaktersiz bir adammis iste iyi ki zamaninda ogrenmissin uzulmene degmez inan hepsi zamanla gececek
Işte konunun özünü anlayan biri. Evet tamamen ego. kesinlikle doğru hasta bir ruhu var bu adamın.Bilemezsin ki. Belli olmaz böyle şeyler. Belki de dediğin gibidir. Adam yeni tenler arıyordur sürekli, tek eşliliği sevmiyordur.
Aşk sınırları çok bulanık bir kelime. Şu an ona karşı bir fiziksel çekim duyuyordur belki sana değil de. 3 ay sonra da aşkı bitecektir.
Ya da adam senle birlikteyken seni beğenmediğinden değil de kendi egosunu tatmin için seni aşağılıyordur. Var böyle tipler. Miranda Kerrle çıksa onu da fizikten eleştirir böyle tipler.
Böyle bir adamla işinin bitmesi çok iyi olmuş. Verilmiş sadakan varmış.
Etsin tabii bosver giden gitsin tatlim yenisine saglikBi başkası ıçin de bu kizi yerk edecek adım gibi eminim
içim rahatladı zatennasıl yani kız senden güzel olsaydı için mi ferahlayacaktı
ilginç bir bakış açısı
Aynen öyle canım.Etsin tabii bosver giden gitsin tatlim yenisine saglik