onları gördüm

Sevmiyorrr canım sevmiyorr

Bakalım bu kizin başı nasıl yanacak. Yarın diyebilir seni hiç sevmiyorum yeldaya dönücem. Benim yanımda da başkaları için ağliyordu
Biz kadınlar böyle serseri ruhlu tipleri seviyoruz once cazip geliyor her nedense sonra birinden saglam bi tekme yeyince sorumluluk sahibi evcimen adam gibi adamlarin kiymetini anliyoruz bunu sevgilisi olarak tecrube etmiş olman bi şans karısı olsaydın ya sevgili kuluymussun. Her şey zitti ile anlamlı kötülük görülmeden iyinin kıymeti olur mu kötüyü gördün inşallah hayat senin için güzel sürprizler hazirliyordur

Yakinda ona da kusurlarını saymaya başlar. Onun için kusursuz,en güzel kadın henüz çıkmadığı kadındır

Konu sahibine amma yuklenilmis, herkes sankim Meryem Ana. Terk edilirlerse eski sevgilinin yeni sevgilisine methiyeler dizerler, dugunlerine hediye de gondeririler, cok yucegonululer coooooook, tebrik ederim.

Herkes insan , sevmek de , unutamamak da , sevmesen bile kiyaslama yapmak da cok normal seyler, insani seyler. Ama yuce, ulu kk kadinlari asla boyle seyler yapmazlar, hepsi birer iyilik timsali, hepsi Meryem Ana, hepsi birer Übermensch. KK kadinlari kesinlikle normal insan psikolojisini yasamaz, onlar bambaska insanustu bir boyutun kafasini yasarlar, hepsi icin birer insanustu yaratik diyebiliriz. Ehh haliyle insanustu yorumcularimiz, insan zayifliklari gosteren igrenc insanciklara kendi icdunyalarinin mukemmelligini, yuceligini sergilemeli, bu firsat kacmaz. Konu sahibesi, kiskaaaaaaaanc, fesat, igrenc bir insancik , siz meleklerin ne kadar ustun, onunsa ne kadar rezil oldugunu gostermenize ihtiyaci var tabi.

Ya ben hakikaten şu mantıgı anlayamadım gitti. Neymiş efendim kız çirkirmiş,sivilceliymiş,saçları keçi kılına dönmüş vs. hep dış görünüş mü bu aşklar,sevgiler sadece fiziksel görünüşemi baglı . Eger öyleyse sizinkide o yüzden bitmiş olabilir.

Canim ne kadar aci cektigini anlayabiliyorum ama sakin mesaj falan atma hic ilgilenme bile bosver seni hic hak etmemis demek ki bir baskasi icin sevgilisini terk eden karaktersiz bir adammis iste iyi ki zamaninda ogrenmissin uzulmene degmez inan hepsi zamanla gececek

Yok anam yok bebek gibisin diyordu.çok guzel bir yüzün var vs vs. Buna da yapacak aynısını
Biz normal bir insandan soz etmiyoz ki

Yakinda ona da kusurlarını saymaya başlar. Onun için kusursuz,en güzel kadın henüz çıkmadığı kadındır
Bilemezsin ki. Belli olmaz böyle şeyler. Belki de dediğin gibidir. Adam yeni tenler arıyordur sürekli, tek eşliliği sevmiyordur.
Aşk sınırları çok bulanık bir kelime. Şu an ona karşı bir fiziksel çekim duyuyordur belki sana değil de. 3 ay sonra da aşkı bitecektir.
Ya da adam senle birlikteyken seni beğenmediğinden değil de kendi egosunu tatmin için seni aşağılıyordur. Var böyle tipler. Miranda Kerrle çıksa onu da fizikten eleştirir böyleleri
Böyle bir adamla işinin bitmesi çok iyi olmuş. Verilmiş sadakan varmış.

Bi başkası ıçin de bu kizi yerk edecek adım gibi eminim

Işte konunun özünü anlayan biri. Evet tamamen ego. kesinlikle doğru hasta bir ruhu var bu adamın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…