Önerilerinize ihtiyacim var. Insanlar mi garip, bende mi tuhaflik?

Eve gidicem diyorum. Seni sikiyormuyuz diyorlar. Abla niye kalmiyosun diyor. Isin garibi o fari alip kendisi kullanip sürüyor. Bana yakistirmadigi seyi kendisine yakistiriyor. Etkilenmek istemiyorum. Umursamaz olmak istiyorum. Basaramiyorum.
bişey söyledinmi peki neden böyle yaptığına dair
içine atma hiçbirşeyi konuş iyi gelecektir

bişey söyledinmi peki neden böyle yaptığına dair
içine atma hiçbirşeyi konuş iyi gelecektir

Evet sürekli aciklama geturmekten biktim. Her söyledigim yanlis hats. Büyügüm diye alttan almalar vs. Iyide 15 yasinda cocuk degim. Kocaman kiz. Ben gel suraya gidelim dedigimde yok cnm istemiyor demesini biliyor. Artik dilimde tüy bitti. Böyle olunca kimse benimle görüsmek istemiyor sikiyorum hissene kapiluyorum. Evden dahi cikmak istemiyorum

Seni onemseyen biseylere dikkat eder ,boyle atlata atlata olmaz,birak o arkadasini hatta hic gorusmek icin ugrasma bile kirk kere ekiyor hayir gelmez,bide esli olarak bulusma bence ,zaten toplayamamissin kendini,kiz kiza takilcak sekilde gorusun,ama biseyler yapin bowling,sinema ,hareketli biseyler birilerine daha iyi gelir mesela ben hareketli efor sarfetmeli biseyler yapinca rahatliyorum,spora yazil,hem farkli cevre yaparsin,yuzmeye yazil bu tarz seyler cok arkadasta istemiyor,ordan konustukca arkdas ediniyosun, dene inan bak iyi gelir

bence nefes terapisi falan al
değişik şeyleer yap ve kendini değiştir
sıkıcıyım diyorsun insanları nasıl sıkıyosun onu bul önce ve yapma
başkalarını seninle görüşmesi için zorlama aranılan ol

konu sahibi ben değilim kime yazdığınıda anlamadım cnm
depresyondaysam eğer depresyonda kalayım böyle iyiyim yani sağlıklı olup karşımdaki insanın kalbini kıracaksam böyle iyiyim
hiç bi zaman kimsenin kalbini kırmadım asla ama asla kimseyle orası şöyle burası böyle diye dalga geçmedim
kendimi herkes gibi gördüğümden mi diyim çevremdeki bazı yakınlarımın gerçek anlamda fesat olmasındanmı diyim ama
bunlar gerçek yani
bunları yaşıyorum aldırmıyorumda herkesin orasını burasını hayatını bilmemneyini çekiştirecek olsam söyleyecek çok şey var
yani demek istediğim karşımdakilerinde ciddi kusurları var yüze vurmak bana ters ve bende onlar gibi olurum buda bana yakışmaz

Benimde okuldan bi kaç densiz saçımla dalga geçmişti. Konu bile açmıştım. Çok üzülmüştüm.
Saçlarımı boyatıp, güzel bi kesim yaptırdım. Kıyafetime, makyajıma daha çık özen gösterdim. O zavallılarla da diyaloğu kestim.
Sonuç; gelip benden özür dilediler.
Ama geçti borun pazarı

nasıl olduğunu bende anlamadım :) konuda buluşmak varmış canım

Terapiye zaten gidiyormuşsunuz, devam edin.
Kendinize değer verin ve bunu hem kendinize hem karşınızdakilere hissettirin.
Ablasınız diye kardeş eziyetine mağruz kalmak zorunda değilsiniz.
Benim de ablam var , onun da dedikleri bazen zor anlsşılıyor nasıl diyeyim yazsa roman gibi okursunuz ama konuşmada eveleyip geveliyor insanı sıkıyor. Ama ben bu durumla ilgili onunla dalga geçmek yerine bu konuya çalışalım diyorum. Yabancı bir dilde konuşma çalışması yapar gibi çalışıyoruz bazen. Pratik yaparak her şeyde ilerliyor insan.
Sizin ona yaptıklarınız üzerinize yapışmış gibi ;yani zaten ona mac'ten bir şey almak zorundaymışsınız, sözlerine davranışlarına katlanmak zorundaymışsınız gibi hissediyor bence.
Ama öyle değil.
Hediye almayı bırakın. Kızdığınızı, üzüldüğünüzü söyleyin belli edin.
Sizin için her şey normal değilse öyleymiş gibi yapmayı bırakın.
Arkadaşlarınız için de geçerli bu.
Biraz da onlar düşünsün, sizi kırmamaya uğraşsın.
Kimse zaten hiç bir şeye kızmayan biri için itina etmek istemiyor. Davranışlar hoşunuza gitmiyorsa mesafe koyun.

ailen ne kadar kötü şeyler empoze ediyor kafana yahu
takma şu sözleri
sıkıcıysan sıkıcısın Allah Allah kime göre neye göreee
herkes farklı farklıdır
hep hesabı ödeme sen de
ayrıca kızkardeşin çok fesat Kizkardesim sürekli yüzüme vuruyo senin gibi salak olmuyacam diye.
bu ne demek yani...boşanmak zaten travmatik bir süreç neden zorluyor seni bu şekilde
kesinlikle kendine dışarı aktivitesi bul ve evden biraz kafan dağılsın
yoksa sen kardeşinle daha çoook ezik hissedersin çünkü öyle hissettiriyor..

yaparsın da o ailede zor yahu
imkanın varsa uzaklaş tayin iste ayrı eve çık bir şey yap

Biraz kendini bakıma alsan saçlar olsun kaş kirpik olsun.. Farklı makyaj ürünleri, giyim tarzları. Mesela pantolon giyiyorsan birazda etek giy. Spora başlayabilirsin yoga, pilates, zumba kurslarına katılabilirsiniz. Farklı ortamlara girmek seni daha iyi hissettirecektir ama kendini asla ihmal etme.

Turkuaz seni hatırlıyorum. İnan boşanmana çok sevindim ama benim sana tavsiyem sadece ilaç tedavisi alma terapide al aynı zamanda.

Çok karamsarsınız ve öz güven yoksunluğu.
Başkalarının her dediğine, tavrına takmışsınız.
Herkesin sözüne değil göre kendinize uygun olanı yapın. Denilenlere çok takmayın.
Hayat gelip geçiyor sonra geriye dönüp baktığınızda pişman olmamak için bugünden başlayın.
İlgi duyduğunuz kurslara, derneklere katılabilirsiniz. Açık hava yürüyüşleri stres için birebirdir.
Ailenizin yanında yaşamamanız iyi olmuş. Çok sık gitmemeye bakın derim.

Oncelikle benim annemde depresyon tedavisi görüyor ancak bir 1 yıldır ilaca rağmen düzelme yoksa ilaçların iyi gelmiyor sanırım başka bir doktordan fikir al istersen. Hiç kimse senden değerli değil . Kendini iyi hissettirecek şeyleri yapmaya çalış bir kursa gitmeyi dene cevrende değişmiş olur imkan varsa tabi. Arkana bakmamaya çalış .

Onlarin yaptigini sen de onlara yap bak o zaman pesinde kostururlarbu kadar hassas kalpli olma azcik da sen ez insanlari

30 yaşındayım şimdiye kadar ne yaşadım diye düşünüyorum. Cevabını bulamıyorum. O yüzden kendimi herşeyi değiştirmek istiyorum. Kilo vermezler başlayım diyorum ancak güç yok. Nerden başlasam nasıl yapsam bilemiyorum defterlerin listelerde dolu. Ama sonuca varamiyorum. Sanki birisinin tek eşine ihtiyacım var. Pinterest te falan resimlere bakarak Motive etmeye çalışıyorum 1 2 gün iyi sonrası fos. Kendi kendimede hayal kırıklığı yaşıyorum. Azimli hirsli bir insandım. Eser kalmadı. Geçenlerde annemde söyledi. Kızım sen hirsli azimli değilsin diye.

Bu arada o güzel emek verip yazdıklarınız için çok TSK ederim. İnanın ağlayarak okuyorum o kadar hassaslastim ki.

Bu arada o güzel emek verip yazdıklarınız için çok TSK ederim. İnanın ağlayarak okuyorum o kadar hassaslastim ki.
ağlama canım yaa
diyetisyene gitmelisin yada yaşam koçlarından yardım al
diyet yapmak motivasyona iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…