Amin
Arkadasim vardi cok samimi. Inanirmisiniz tam 1.5 yildir bulusmaya calisiyoruz. Sürekli isi cikiyo. Birgün gittim bulusma yerine bekliyorum bir saat gecti. Aradim uyuya kalmisim dedi. Tamam insanlik hali hazirlan beklerim dedim. Bana birkac saat sonra baska randevum var baska zaman bulusalim dedi.
Bir baska sefer pazartesi bulusalimmi dedi. Olur dedim. Birkac saat sonra bana randevum pazartesiye ertelendi bulusamiyacagiz dedi.
Böyle oldumu ya bende problem var diye düsünüyorum. Resmen issiz adama döndüm.
Gecen bur tanidigimla bulustum degisiklik olsun diye. Yaa sikildin mi dedi. Dedim yooo iyi. Bu arada bu kisi esinide getirdi karsimda öpüsmeler sarilmalar sanirsin yillarca götüsmemisler. Normal karsiladim ne güzel sevgileri hep böyle kalsin dedim. Sikilmadigimi söyledim. Oda sikildim dedi bana. Bilardo oynamaya gidecektik restoranttsn kalktik ben gidecegimizi düsünüyorkm hala. Bir bsktim otobüs dursgindayiz. Baska sefere görüsmek üzere vedalastik. Kendimi o kadar aciz ve yalniz hissettim ki o an. Birsey demedim tipis tipis eve gittim.
Simdi düsünüyorum bu kadar insanda sorun olamaz. Sorun kesin bende ama iyi niyetli oldugum halde sorun nerde cözemedim.