- 20 Aralık 2015
- 58
- 1
- 86
- 30
- Konu Sahibi kanaryam07
Merhaba daha önce açtığım konuları okuyanlar bilir annemin eşimi boy konusunda kıyas durumun ötürü bayağı büyütülen olaylar yaşandı daha sonradan annem hakkını helal et oğlum dedi konu kapandı annem ile de eskisi kadar olmasa da sohbet muhabbet bir sıkıntı yok gidip geliyoruz annemde geliyor sadece mesela kuyumcuya bilezik almaya gideceğiz eşim ile annemin de gelmesini istediğimi söyledim fikir almak istediğimi olmaz demedi tamam da demedi böyle bi sessiz oldu yarın çıkarız alırız dedi ama böyle rahatsız oldu gibi şimdi bunun sebebi ya hani artık biz ikimiz karı-kocayız beğenip alabiliriz beğenmişiz zatenden de olabilir ya da yakın zaman eşim ile kendi aramda şiddetli bir tartışma oldu ve kayınvalidelere olayı taşıdım neyse kayınvalidemi yalın bulunca konuştuk annemin yakını vefat etti kayın validem taziye ye gelmedi telefon açtı taziye verdi bende samimiyet olunca anne kırıldım keşke anneme taziyeye gitseydin dedim başka şeylerde söyledim neyse velhasıl eşim de annesi de bunu annemin söylettiğini düşünmelerinde endişe ettiğimden belirttim bunlar benim beklentilerim diye.
Şunu sormak istiyorum çok çaba harcıyorum herşey eskisi gibi olsun diye annem ile eşim bir aradayken hiç sorun yok zaten konuşuyorlar sohbet muhabbet ama artık takıntılı oldum diye eşimin her lafını anneme kötü algılayıp tepki veriyorum sizce bu süreci nasıl yöneteyim akışına mı bırakayım üstelemek ile hata mı yapıyorum nasıl sınırlar çizmeliyim sizce
Şunu sormak istiyorum çok çaba harcıyorum herşey eskisi gibi olsun diye annem ile eşim bir aradayken hiç sorun yok zaten konuşuyorlar sohbet muhabbet ama artık takıntılı oldum diye eşimin her lafını anneme kötü algılayıp tepki veriyorum sizce bu süreci nasıl yöneteyim akışına mı bırakayım üstelemek ile hata mı yapıyorum nasıl sınırlar çizmeliyim sizce