- 13 Ocak 2020
- 44.618
- 168.201
- 33
190dan uzunmuş bebe az boynunu eğse olur ki. Şimdi bana cm hesabı yaptırtmayın yine.11 cm kısa ölçmek ne be kafasını yere mi gömmüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
190dan uzunmuş bebe az boynunu eğse olur ki. Şimdi bana cm hesabı yaptırtmayın yine.11 cm kısa ölçmek ne be kafasını yere mi gömmüş
Benim boyum 163 du ve o zaman şart 165 di bende bir iki cm bir umut uzarım diye gittim. Ölçtüler boyun 158 dediler 5 cm eksik ölçüyorlar yani . 10 cm lik bir boru var ortasında demir var. Onu kafana dayayıp alttaki değeri baz alıyorlar. Ayricalikli olursan üstteki tarafa bakıyor olabilirler tabiArkadaşlar polisliğe basvurucam sınır 162 ve benim boyum 161. Pilatese giden var mı? Yalnızca 1 cm
Şimdi dijital bi makine ölçüyor gectiii o günler:)Benim boyum 163 du ve o zaman şart 165 di bende bir iki cm bir umut uzarım diye gittim. Ölçtüler boyun 158 dediler 5 cm eksik ölçüyorlar yani . 10 cm lik bir boru var ortasında demir var. Onu kafana dayayıp alttaki değeri baz alıyorlar. Ayricalikli olursan üstteki tarafa bakıyor olabilirler tabi
Resmen yaşlanmışım dijital olduğu iyi olmus ama. Hakkının hakkı hakkıda kalır bu nereden aklıma geldiyse.Şimdi dijital bi makine ölçüyor gectiii o günler:)
Peki benim gibi 24 saat masabaşı çalışan bir insan miydinizYaklaşık 1 sene plates yaptim 1 cm bile uzamadım
Biliyorum bunları:)Ayakkabı ile boy ölçümü olmuyor çıplak aya ne çorap ne ayakkabı olmayacak sizi düz bi çizgi üzerinde yurutecekler ayağınızın altına bakacaklar düz taban mi diye daha sonra bay kilo olculecek
Kesinlikle evetPeki benim gibi 24 saat masabaşı çalışan bir insan miydiniz
1 yıl:)Ne kadar zamanin var 1 cm uzamak icin?
Denemekten zarar gelmez ablam 3 cm uzadıKesinlikle evet
Evet bende bunu diyecektim o yaşlards farklı bi şehirde üniversite deydim acıktıkça süt içiyordum yaklaşık 5-6 ay günde yarım bir litre arası 2-3 cm uzamıştımSüt içmeyi deneyebilirsiniz belki, ben süt içerek uzamıştım sizin yaşınızda ama çok uzun süre düzenli içmiştim, birkaç cm uzamıştım
Inşallah uzarım siz 20 yaş altı mıydınız yoksa 20 21 falan mıEvet bende bunu diyecektim o yaşlards farklı bi şehirde üniversite deydim acıktıkça süt içiyordum yaklaşık 5-6 ay günde yarım bir litre arası 2-3 cm uzamıştım
Bir yıl boyunca denedim zaten. Faydası oldu ama boyum uzamadı. Sadece bel ve boyun ağrılarıma iyi geldiDenemekten zarar gelmez ablam 3 cm uzadı
Sizlik bir durum yok genetiginiz müsait degil demekki . Kendi adima soyluyorum denemekten zarar gelmez diye. Ablam 3 cm uzadı bana zaten 1 cm lazimBir yıl boyunca denedim zaten. Faydası oldu ama boyum uzamadı. Sadece bel ve boyun ağrılarıma iyi geldi
Erkeklerde boy sınırı 167. Baya kısalar:)Istiklâl marşını ezberleyen bu arada benim boy 1.64 dışarıda polislerle karşılaşıyorum Erkekler de bile çoğunluk benim boylarda veya daha kısa gibi...Torpil mi işliyor acaba diye hep düşünmüşümdür bu boy mevzunuu
Arkadaşlar polisliğe basvurucam sınır 162 ve benim boyum 161. Pilatese giden var mı? Yalnızca 1 cm
İnşallah ya valla olursam yemin ettim kurban kesicem:))Derin nefes alın dik durun ölçen insanlarda polis gayet de insaflı Ve anlayışlı davranıyorlar korkmayın. Ayrıca makine ölçüyor Yani kimse eksik yazmaz korkmayın. Hatta böyle 1 cm kısa gelenlere git esne gel vs bile diyorlar rahatlatıyorlar. Bn hep böyle dinledim çevremden.