Önemsiz gelebilir ama benim için cidden dert oldu

Vallahi ben evde kocamı kendi ellerimle ölçtüm orda 3 cm eksik ölçtüler o dijital zımbırtıyla. Çünkü o yukarıdan kafanıza inen bir şeymiş. İster istemez bi kasılma oluyo. Hatta birini 11 cm eksik ölçmüş biraz boynunu bükmüş. Çok da uzun biriymiş. Yok artık sen bu kadar kısa değilsindir diye tekrarlamış ölçümü yapan görevli.
Allah allah boyu 162 ve 164 olan iki arkadaşım polis oldu tam ölçüldü ne eksik ne fazla. Evde ölçülen yanlış oluyor zaten hele de elle :) hastanede olcturmek lazım

Maksimum 1 cm ölçülüyor babası, arkadaslari kuzeni polis olan biri olarak soyluyorum durustan kaynaklı o 1 cm de ="Alyaliya, post: 64829529, member: 930681"]
Orada genellikle 2 3 cm eksik çıkıyor bilginiz olsun.
[/QUOTE]

1,5 seneye yakındır pilates yapıyorum uzadim mı bilmem ama kasları uzattıgı icin uZun durduğun kesin bide benimde şöyle bi sorunum var 170 boyundaydım artık 168 çikıyorum yillarca şişman olmanın verdiği zararlardan biri :110:

1,5 seneye yakındır pilates yapıyorum uzadim mı bilmem ama kasları uzattıgı icin uZun durduğun kesin bide benimde şöyle bi sorunum var 170 boyundaydım artık 168 çikıyorum yillarca şişman olmanın verdiği zararlardan biri :110:
Ben şöyle söyleyeyim sürekli masabaşı çalışan oturmaktan ölen bi insanım. Acaba omurgalardan 2 cm çıkmaz mi ya :KK43:(

Süt içmeyi deneyebilirsiniz belki, ben süt içerek uzamıştım sizin yaşınızda ama çok uzun süre düzenli içmiştim, birkaç cm uzamıştım

Vallahi ben evde kocamı kendi ellerimle ölçtüm orda 3 cm eksik ölçtüler o dijital zımbırtıyla. Çünkü o yukarıdan kafanıza inen bir şeymiş. İster istemez bi kasılma oluyo. Hatta birini 11 cm eksik ölçmüş biraz boynunu bükmüş. Çok da uzun biriymiş. Yok artık sen bu kadar kısa değilsindir diye tekrarlamış ölçümü yapan görevli.
11 cm kısa ölçmek ne be kafasını yere mi gömmüş :KK70:

X