Bildiğim kadarıyla 3-4 cm eksik ölçüyorlarmış öyle bir duyum almıştım. Bol bol esneme hareketi yapın
Hastanede ölçtürdüm zaten :)Sizin ölçümünüzle onlarınki aynı olmuyo, esneme hareketleriyle 2-3 cm uzayabilirsiniZ
Benim bi arkadaşım girmişti o da birkaç santim eksik çıkınca orda biraz esneme hareketi yaptırıp tekrar ölçüp geçirmişlerdiArkadaşlar polisliğe basvurucam sınır 162 ve benim boyum 161. Pilatese giden var mı? Yalnızca 1 cm
20 yaşındayım. Evet esneyip geri çağırıyorlar ama işimi riske atamamGirdiğim dönemlerde esneme hareketleriyle uzadığını iddia edenler vardı. Bilemiyorum.
Yaşınız kaç?
Spor yaparak 1-2 cm uzayabilirsiniz diye düşünüyorum yaşınız musaitmiş.20 yaşındayım. Evet esneyip geri çağırıyorlar ama işimi riske atamam
Hahahahaha psikoloji okuyorum ve işsiz kalacağımı düşündüğüm için polis olmak istiyorum. Tövbe deAllahım lütfen artık dert kısmında bu level e geçiyim
InşallahSpor yaparak 1-2 cm uzayabilirsiniz diye düşünüyorum yaşınız musaitmiş.
Kazandı mi arkadaşınızBenim bi arkadaşım girmişti o da birkaç santim eksik çıkınca orda biraz esneme hareketi yaptırıp tekrar ölçüp geçirmişlerdi
Kız ben polisliği pilates diye okudum ya yoğun bi gündü bilincim kapanmış sanırımHahahahaha psikoloji okuyorum ve işsiz kalacağımı düşündüğüm için polis olmak istiyorum. Tövbe de
Haklisin:)Kız ben polisliği pilates diye okudum ya yoğun bi gündü bilincim kapanmış sanırımolur inşallah canım Allah yazmıştır bi yerden rızkını çok stres yapma
Kız ben polisliği pilates diye okudum ya yoğun bi gündü bilincim kapanmış sanırımolur inşallah canım Allah yazmıştır bi yerden rızkını çok stres yapma
Polislik kısmını görmemişim direk pilatesten yola çıktımİlk mesajdaki pilates zaten