Allah allah boyu 162 ve 164 olan iki arkadaşım polis oldu tam ölçüldü ne eksik ne fazla. Evde ölçülen yanlış oluyor zaten hele de elle :) hastanede olcturmek lazımVallahi ben evde kocamı kendi ellerimle ölçtüm orda 3 cm eksik ölçtüler o dijital zımbırtıyla. Çünkü o yukarıdan kafanıza inen bir şeymiş. İster istemez bi kasılma oluyo. Hatta birini 11 cm eksik ölçmüş biraz boynunu bükmüş. Çok da uzun biriymiş. Yok artık sen bu kadar kısa değilsindir diye tekrarlamış ölçümü yapan görevli.
Bir tane erkek kuzenim var tam sınır boyu 168 o da tam ölçüldü.Allah allah boyu 162 ve 164 olan iki arkadaşım polis oldu tam ölçüldü ne eksik ne fazla
Teşekkür ederim umarım işe yarar :)
Genellikle sağ bacak daha uzun oluyor, tek ayaginin üzerinde Dur caktirmadan Diger ayağında yere basiyormus gibi 1 cm uzun olursun.Arkadaşlar polisliğe basvurucam sınır 162 ve benim boyum 161. Pilatese giden var mı? Yalnızca 1 cm
Ben şöyle söyleyeyim sürekli masabaşı çalışan oturmaktan ölen bi insanım. Acaba omurgalardan 2 cm çıkmaz mi ya1,5 seneye yakındır pilates yapıyorum uzadim mı bilmem ama kasları uzattıgı icin uZun durduğun kesin bide benimde şöyle bi sorunum var 170 boyundaydım artık 168 çikıyorum yillarca şişman olmanın verdiği zararlardan biri
Esneme hareketleri yap düzenli bence farkeder gitmeden hemen öncede yaparsınBen şöyle söyleyeyim sürekli masabaşı çalışan oturmaktan ölen bi insanım. Acaba omurgalardan 2 cm çıkmaz mi ya(
Polis yaş sınırı ne arkadaşlar bu arada
Tam hatırlamıyorum ama geçen baktım uyuyorPeki kilonuzun kaç olması gerekli ?
Teşekkürler30 olmalı
28Teşekkürler
11 cm kısa ölçmek ne be kafasını yere mi gömmüşVallahi ben evde kocamı kendi ellerimle ölçtüm orda 3 cm eksik ölçtüler o dijital zımbırtıyla. Çünkü o yukarıdan kafanıza inen bir şeymiş. İster istemez bi kasılma oluyo. Hatta birini 11 cm eksik ölçmüş biraz boynunu bükmüş. Çok da uzun biriymiş. Yok artık sen bu kadar kısa değilsindir diye tekrarlamış ölçümü yapan görevli.
Evet kazandı yani 1 cm dert etmeyin siz tabi oraya gitmeden önce esneme hareketi falan yapın. Biraz da şansla alakalı sanırımUmar
Kazandı mi arkadaşınız