Acelesi neymiş banyo zamanı ayarlayıp öyle hocayı çağıraydıKızlar hayırlı geceler benim bı sorum olacak daha doğrusu arkadaşımin üye olmadığı için yazmadık benim arkadaşım 6 aylık evli dinî nikâh kıyılırken eşi cünüpmüş abdest almış ama gusül abdesti almaya imkanı yokmuş. Kaçarak evlendiler bı akrabasının evinde olmuş nikah o yüzden gusül abdesti alamamış nikah olmuş müdür yoksa tekrar mı nikah kıyalım mı diye soruyor
6 ay gecmis, bu konuya mi takilmislarKızlar hayırlı geceler benim bı sorum olacak daha doğrusu arkadaşımin üye olmadığı için yazmadık benim arkadaşım 6 aylık evli dinî nikâh kıyılırken eşi cünüpmüş abdest almış ama gusül abdesti almaya imkanı yokmuş. Kaçarak evlendiler bı akrabasının evinde olmuş nikah o yüzden gusül abdesti alamamış nikah olmuş müdür yoksa tekrar mı nikah kıyalım mı diye soruyor
Meğerse 5 dk önce ok yaydan çıkmış, kayış kopmuş, dayanamamışlar.Acelesi neymiş banyo zamanı ayarlayıp öyle hocayı çağıraydısinirim bozuldu
Gız dur haaaMeğerse 5 dk önce ok yaydan çıkmış, kayış kopmuş, dayanamamışlar.
Evet sonra herkes ters kelepçeyle alınsınFetva hattını arayın.
Birinin ki kabul olmuş öbürünün ki olmamış mı anlamında bence bacım ikisi de öyleydi adam tek başına cünüpleşecek değil diye düşünüyorumPeki arkadaşınız abdestli miydi ?? Benim koca imam o soruyor ?
InşallahEvet sonra herkes ters kelepçeyle alınsın
Evet sonra herkes ters kelepçeyle alınsın
Birinin ki kabul olmuş öbürünün ki olmamış mı anlamında bence bacım ikisi de öyleydi adam tek başına cünüpleşecek değil diye düşünüyorum
Resmi nikah olmadan dini nikah kiyilmasi suç o yuzden.Ne alaka ?
Bacım adam cünüplü dini nikah kıydırmış gelinin durumu meçhul .. sence bunlar ona mı bakarResmi nikah olmadan dini nikah kiyilmasi suç o yuzden.
Millet korkuyo nikahta gaz çıkarsa abdest bozulur diye bunlar da 6 ay önce cünüp kıyılmış nikahı düşünüyoBacım adam cünüplü dini nikah kıydırmış gelinin durumu meçhul .. sence bunlar ona mı bakar
Resmi nikah olmadan dini nikah kiyilmasi suç o yuzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?