Önemliii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akli delil olarakta şunu vereyim, şayet nikahta abdest ya da gusül farz olsaydı neden bayana hayizli(adet) misin değil misin diye sorulmuyor. Bayan bu durumda hem abdestsiz hemde gusulsuzdur. Burada mazeret var diyecekler olabilir, şart olsaydı bu durumda ertelemek gerekirdi çünkü adetli bir bayana dokunmak(cinsel) caiz değildir zaten.

Ben size özelden yazacağım sonra. Dini yorum yapmak yasak.
Birde şunu belirteyim, namaz kılmamak büyük günahlardandır ve imandan sonra gelir. Müslüman cunup olduğu için değil gusül alıp namaz kılmadığı için harama düşer. Nefsimize bunu yapmamaliyiz

Burada yapılan hata şu, nikahın şartlarını öğrenmeden kıymışlar. Yani sorabilirlerdi bu durumda nikah oluyor mu diye.
kim derki ben gusul abdestsizim diye.. kacmalari vs bastan cok yanlislar var.. Allah pisman etmesin ne diyelim su saatten sonra.

kim derki ben gusul abdestsizim diye.. kacmalari vs bastan cok yanlislar var.. Allah pisman etmesin ne diyelim su saatten sonra.
Haya güzeldir ama ilim öğrenmeye engel olmamalı. Kesinlikle kaçmaları çok yanlış, burada anne babayı üzmekte var. Günahlardan pişman olmak önemli. Amin İnşâAllâh.

Ban yerim diye susuyorum. Iyi ki medeni hukuk var. Kurban oldugum bugünleri görmüş. Yoluna izine canim feda. 19 MAYIS Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!

Gerçekten yazık arkadaşım sor dedi ama pişman oldu sorduğuna buna emin olun. O kadar çirkin şeyler yazmışsınız ki şu mübarek ayda Rabbim sizleri bildiği gibi yapsın o kadar dalga geçtiniz gerçekten yazık çok büyük ah aldığınız çirkin yazılar yazan haberiniz olsun. İnşaallah dalga geçtiniz olayları siz yaşarsınız.

RaskolnikovunSonyasi sen benim yorumlarımı beğenmezdin ben alışmışım senden gelen beğenmedim butonlarına çok şaşırdım
demek ki daha önce beğenilecek bir yorum yapmamışsın :) gördüğün gibi hak yeme yok bende, beğenilesi bir şey yazdığında beğeniyorum :) gerçi hatırlayamadım seni ama doğrudur yani aktif kullanıyorum kk yı :)

Ne kini ya kin tanıdıklarına güdülür bende seni tanımıyorum
sen benim attığım beğendim beğenmedim butonlarının listesini tuttuğun için öyle anlaşıldı :) daha önce kim bana beğendim atıyo kim beğenmedim atıyor dikkat etmemiştim açıkcası sen biraz hassassın galiba bu konuda

Hep beğenmedim attığın için aklımda kalmış yine bildirim gelince senden beğenmedim geldi sandım ona şaşırdım bende kasdi yapıyorsun diye düşünmeye başlamıştım

Hep beğenmedim attığın için aklımda kalmış yine bildirim gelince senden beğenmedim geldi sandım ona şaşırdım bende kasdi yapıyorsun diye düşünmeye başlamıştım
haha hayır. genelde yorumları kimin yazdığına bakmıyorum beğendim beğenmdim atmadan ya da yorum yazmadan önce hatta burda çok az kişiyi tanıyorum. yani kişisel algılama. beğnmedim attıysam sadece o yazıya ithafendir. kimseye durduk yere düşmanlık besleyip çocuk gibi inadına beğenmedim atma gibi bi durum söz konusu değil fikir özgürlüğü sadece banada bir çok kişiden beğenmedimler yağıyor hiç senin gibi düşünmemiştim. yorum yazıyorsak eleştiriyede açık olunmalı

Eleştiriye açığım da sende benim hiçbir düşünceme mi katılmıyosun be güzel üye en azından katılmadıysan işaretlemesen de olurdu bakıyorum beğenmedim beğenmedim heç beğenmedim bende her defasında senin düşüncene göre yorum yazmam ki

benim düşünceme göre yorum yazmak zorunda değilsin ki zaten ama benimde fikrimi belirte hakkım var. ayrıca şu an bu konu yorumuna beğendim gönderdiğim için çıkmadı mı :) demek ki her fikrine karşı değilim arada aynı fikirde olduğumuzda oluyor yani beğenmedim butonu düşmanca bi şey değil. aynı fikirde değiliz sadece demek ve bu bence doğal bi şey her konuda aynı fikirde olamayız

Tamam tamam hadi öyle olsun dikkat et bana elin beğenmedime giderse eline söyle anka üzülür de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…