Ben size özelden yazacağım sonra. Dini yorum yapmak yasak.Kişi helaliyle beraber oldu diye kirlenmez, necis olmaz. Sadece bazı ibadetler kendisine haram olur. Onlarda fotoğrafta,Eki Görüntüle 2637102
Tamam canım:)Ben size özelden yazacağım sonra. Dini yorum yapmak yasak.
Birde şunu belirteyim, namaz kılmamak büyük günahlardandır ve imandan sonra gelir. Müslüman cunup olduğu için değil gusül alıp namaz kılmadığı için harama düşer. Nefsimize bunu yapmamaliyizBen size özelden yazacağım sonra. Dini yorum yapmak yasak.
kim derki ben gusul abdestsizim diye.. kacmalari vs bastan cok yanlislar var.. Allah pisman etmesin ne diyelim su saatten sonra.Burada yapılan hata şu, nikahın şartlarını öğrenmeden kıymışlar. Yani sorabilirlerdi bu durumda nikah oluyor mu diye.
Haya güzeldir ama ilim öğrenmeye engel olmamalı. Kesinlikle kaçmaları çok yanlış, burada anne babayı üzmekte var. Günahlardan pişman olmak önemli. Amin İnşâAllâh.kim derki ben gusul abdestsizim diye.. kacmalari vs bastan cok yanlislar var.. Allah pisman etmesin ne diyelim su saatten sonra.
Ban yerim diye susuyorum. Iyi ki medeni hukuk var. Kurban oldugum bugünleri görmüş. Yoluna izine canim feda. 19 MAYIS Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!Islam'da ölçü kuran, hadis ve alimlerin icmasidir. Dini nikah kuranda da hadiste de alimlerin kitaplarında da geçer. Alimler nikah meselesini kendi kitaplarında ayrı bölüm olarak almışlardır. Bilgimiz olmayan meselelerde yorum yapmamak en doğrusu.
demek ki daha önce beğenilecek bir yorum yapmamışsın :) gördüğün gibi hak yeme yok bende, beğenilesi bir şey yazdığında beğeniyorum :) gerçi hatırlayamadım seni ama doğrudur yani aktif kullanıyorum kk yı :)RaskolnikovunSonyasi sen benim yorumlarımı beğenmezdin ben alışmışım senden gelen beğenmedim butonlarına çok şaşırdım
Aman yesinlerdemek ki daha önce beğenilecek bir yorum yapmamışsın :) gördüğün gibi hak yeme yok bende, beğenilesi bir şey yazdığında beğeniyorum :) gerçi hatırlayamadım seni ama doğrudur yani aktif kullanıyorum kk yı :)
bana karşı bu kininin sebebi neAman yesinler
Ne kini ya kin tanıdıklarına güdülür bende seni tanımıyorumbana karşı bu kininin sebebi nebenim seni tanımıyordum bile şu ana kadar
sen benim attığım beğendim beğenmedim butonlarının listesini tuttuğun için öyle anlaşıldı :) daha önce kim bana beğendim atıyo kim beğenmedim atıyor dikkat etmemiştim açıkcası sen biraz hassassın galiba bu konudaNe kini ya kin tanıdıklarına güdülür bende seni tanımıyorum
Hep beğenmedim attığın için aklımda kalmış yine bildirim gelince senden beğenmedim geldi sandım ona şaşırdım bende kasdi yapıyorsun diye düşünmeye başlamıştımsen benim attığım beğendim beğenmedim butonlarının listesini tuttuğun için öyle anlaşıldı :) daha önce kim bana beğendim atıyo kim beğenmedim atıyor dikkat etmemiştim açıkcası sen biraz hassassın galiba bu konuda
haha hayır. genelde yorumları kimin yazdığına bakmıyorum beğendim beğenmdim atmadan ya da yorum yazmadan önce hatta burda çok az kişiyi tanıyorum. yani kişisel algılama. beğnmedim attıysam sadece o yazıya ithafendir. kimseye durduk yere düşmanlık besleyip çocuk gibi inadına beğenmedim atma gibi bi durum söz konusu değilHep beğenmedim attığın için aklımda kalmış yine bildirim gelince senden beğenmedim geldi sandım ona şaşırdım bende kasdi yapıyorsun diye düşünmeye başlamıştım
Eleştiriye açığım da sende benim hiçbir düşünceme mi katılmıyosun be güzel üyehaha hayır. genelde yorumları kimin yazdığına bakmıyorum beğendim beğenmdim atmadan ya da yorum yazmadan önce hatta burda çok az kişiyi tanıyorum. yani kişisel algılama. beğnmedim attıysam sadece o yazıya ithafendir. kimseye durduk yere düşmanlık besleyip çocuk gibi inadına beğenmedim atma gibi bi durum söz konusu değilfikir özgürlüğü sadece banada bir çok kişiden beğenmedimler yağıyor hiç senin gibi düşünmemiştim. yorum yazıyorsak eleştiriyede açık olunmalı
benim düşünceme göre yorum yazmak zorunda değilsin ki zaten ama benimde fikrimi belirte hakkım var. ayrıca şu an bu konu yorumuna beğendim gönderdiğim için çıkmadı mı :) demek ki her fikrine karşı değilim arada aynı fikirde olduğumuzda oluyorEleştiriye açığım da sende benim hiçbir düşünceme mi katılmıyosun be güzel üyeen azından katılmadıysan işaretlemesen de olurdu bakıyorum beğenmedim beğenmedim heç beğenmedim bende her defasında senin düşüncene göre yorum yazmam ki
Tamam tamam hadi öyle olsunbenim düşünceme göre yorum yazmak zorunda değilsin ki zaten ama benimde fikrimi belirte hakkım var. ayrıca şu an bu konu yorumuna beğendim gönderdiğim için çıkmadı mı :) demek ki her fikrine karşı değilim arada aynı fikirde olduğumuzda oluyoryani beğenmedim butonu düşmanca bi şey değil. aynı fikirde değiliz sadece demek ve bu bence doğal bi şey her konuda aynı fikirde olamayız
hahah kusura bakma anka ama bir beğenmedim butonuna üzülecek kadar yumuşak kalpli olmamayı öğrenmelisinTamam tamam hadi öyle olsundikkat et bana elin beğenmedime giderse eline söyle anka üzülür de
Hani düşünce hakkımız vardıhahah kusura bakma anka ama bir beğenmedim butonuna üzülecek kadar yumuşak kalpli olmamayı öğrenmelisinüzülüyorsan eğer yorum yapmamayı deniyebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?