Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Gerçekten maşallah çok güzel gitmiş abla

Maşallah maşallah bende 11 bin adım atmısım dün. Spor yapacsk halim hic kalmıyo keske kalsads yapsam

Gerçekten maşallah çok güzel gitmiş abla
Az az sık sık yiyerek oldu

Beyaz ekmek, abur cubur, asitli şeyler, kızartma neredeyse hiç tüketmedim.
hamur işi, tatlı, pilav, makarna gibi... şeylerin miktarını da azalttım

Gerçekten kafada bitirmekle sonuca ulaşılıyor

sukutuhayal_ yazdıklarını görünce nedense üzüldüm. Seni böyle sıkan bir sebep var mı yoksa sadece ruhun mu sıkılıyor.
Bu dünyada herşey geliyor geçiyor hangi dert kalıyor ki. Ehh ama bazılarını işte sırtımıza alıp öyle yaşıyoruz, yaşamak istiyoruz ama bu da bizim isteğimiz yine.

Seni üzen şey gerçekten senin için değerliyse seninle yaşat, değilse at gitsin.
İnşallah bugün daha iyi hissedersin.

Zamanla veriliyor, inanın buna
Modunuzu düşürmeyin

Ramazana girerken kendimi motive etmeye çalıştım. Sağlık açısından bir şeyler yapmam lazım diye. Çünkü ayaklarım ve belim ağrıyor. Doktora gitsem ne diyeceği belli

Az ve sık yiyerek 1,5 ayda 5 kiloya yakın verdim.

İnanmak başarmanın yarısıdır yeterki kendimize güvenelim, başaracağız hep birlikte

Ben tamamen kesemedim ama 3 gündür 17 de günü kapatmaya çalıştım bakalım birazdan tartılıcam bende

Gonulmeyvesi canım ben sabah işe biraz geç kaldım tartılamadan çıktım. Yarın sabah tartılsam sorun olur mu ?
Yok canım hiçbir sorun olmaz burada net Kurallar yok sadece merak ederiz birbirimizi acaba ne kadar verdik diye
Ne zaman uygun olursan o zaman atarsınn
Kolay gelsin işinde

Günaydın
77.00 dim 76.25 olmuşum
-0.75
Regl haftamdı ilk günler biraz yeme işini abarttım son günlerde dikkat ettim yine de çok şükür
Ahh süper canım o rakamın değişmesi öyle güzel kiii
Ben de 7 lire inmek istiyorum bu hafta zor ama haftaya inşallah görürğm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…