- 13 Mart 2019
- 15.476
- 58.922
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.301
Gerçekten maşallah çok güzel gitmiş ablaBuraya ilk 72.5 kg geldim.. geçen hafta 72
Şuan 70.5 iki haftada 2 kilo gitti diye yazdım
Ben ramazandan beri dikkat ediyorum gönülüm
1 martta 75.4 idim 18 Nisan da 70.5
1.5 ayda 5 kiloya yakın gitti şükür
Oldu, oluyor çok mutluyum
Maşallah maşallah bende 11 bin adım atmısım dün. Spor yapacsk halim hic kalmıyo keske kalsads yapsamKızlar , bu gün online pilatese katıldım. Bir arkadasımın kuzeni spor hocası . Kendi kuzenleri ile yapıyormus da bir grup beni de aldılar. Canım cıktı resmen o kadar hamlamısım ki değil bacagımı kaldırmak kolumu kaldıramadım. Kaslarım yok oldu heralde benimbu gün yemekte cok iyidim 10 bin adım + plates yaptım ama Canım cıktı . İnşallah devam ederim
Yok doğum günüm gelmedi geçeli aylar oldu ben halen yeni yaşımı yürürlüğe almamışımTamam abla düzeltirim doğum günün geldi miii
Yok guzumm senin yanlışın değilkendi yanlışımı kendşm düzelttim
Az az sık sık yiyerek olduGerçekten maşallah çok güzel gitmiş abla
Zamanla veriliyor, inanın bunaİnşallah…
Bilmiyorum ki her şey tetikliyor olabilir, yoruldum artık.
Pek başaramadım gibi…
Bu sabah tartıldım ve 69.9 kg geldim, başlangıç kilom 66 idi. 15-20 günde filan aldım bu kiloyu, böyle giderse daha da alırım çok üzgünüm
Maşallah canım çok iyi kilon olmamasına rağmen yine de çok iyi veriyorsunBenim bu hafta 400 gram gitmis. Bunada sükür
Anladım ablaYok doğum günüm gelmedi geçeli aylar oldu ben halen yeni yaşımı yürürlüğe almamışım
Yok guzumm senin yanlışın değil
benim 42 yaşına halen girmediğimi düşünmemden kaynaklı
Ben tamamen kesemedim ama 3 gündür 17 de günü kapatmaya çalıştım bakalım birazdan tartılıcam bendeAz az sık sık yiyerek oldu
Beyaz ekmek, abur cubur, asitli şeyler, kızartma neredeyse hiç tüketmedim.
hamur işi, tatlı, pilav, makarna gibi... şeylerin miktarını da azalttım
Gerçekten kafada bitirmekle sonuca ulaşılıyor
Ben yemezsem hemen veriyorum ama sorun orda iste yememek cok zorMaşallah canım çok iyi kilon olmamasına rağmen yine de çok iyi veriyorsun
Maşallah canım süpersin
Yok canım hiçbir sorun olmaz burada net Kurallar yok sadece merak ederiz birbirimizi acaba ne kadar verdik diyeGonulmeyvesi canım ben sabah işe biraz geç kaldım tartılamadan çıktım. Yarın sabah tartılsam sorun olur mu ?
Ahh süper canım o rakamın değişmesi öyle güzel kiiiGünaydın
77.00 dim 76.25 olmuşum
-0.75
Regl haftamdı ilk günler biraz yeme işini abarttım son günlerde dikkat ettim yine de çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?