- 13 Mart 2019
- 15.476
- 58.917
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.261
Şimdi sen seyahattesin keyfini çıkarBenim bugün gitti tabi. Akşama kadar bişey yemedim akşam yemeği de idareye ederdi ama tatlı yedim üstüneregl de geldi ki aman be
Hafta hala bitmiş değil bugünü temiz geçirmeye çalış 1 günde 1 gündürKızlar bu hafta hep saçmaladımeksi değil, artı göreceğim sanırım
Çok dengeli olmuş abla afiyet olsun06:00 / 1 bardak sirkeli su
07:00 / 1 tatlı k. Tahin ve 1 bardak su
08:40 / Türk kahvesi
10:00 / kahvaltıyı biraz kaçırdım k.validede yaptık
12:00 / Türk kahvesi
15:30 / çeyrek simit ve çay
19:00 / 1 kepçe şehriye çorbası, 1 kepçe pırasa ve salata
22:30 / yarım elma
Su içtim 1 litreye yakındır
İnşallah bakalımŞimdi sen seyahattesin keyfini çıkarama denge kursan da süper olur
Ben cumartesi versem olur demi cuma çünkü akşama eve dönmüş olcam Allah izin verirseEvett tartıya son 1 günnnn
Merhaba, bir süredir giremedim kusura bakmayın. Yarın sanırım tartı günü, yarın bildirim yaparım inşallah.
Evet yarın tartı günümüzMerhaba, bir süredir giremedim kusura bakmayın. Yarın sanırım tartı günü, yarın bildirim yaparım inşallah.
İnşallah hepiniz iyisinizdirEvet yarın tartı günümüz
Tamam bekliyorumm
Ben kendi adıma iyiyim teşekkür ederim siz nasılsınızİnşallah hepiniz iyisinizdir
seni 2 sene önce açtığın başlıktan buldum. Bebeğinin beslenme reddi yaşadığını yazmıştın nasıl çözdün acabaKızlar bu hafta hep saçmaladımeksi değil, artı göreceğim sanırım
Ben pek iyi değilim ama çok şükür bugünümüze.Ben kendi adıma iyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız
Beslenme durumları da orta halli gidiyor bende
Neden iyi değilsinBen pek iyi değilim ama çok şükür bugünümüze.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?