Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Buraya ilk 72.5 kg geldim.. geçen hafta 72
Şuan 70.5 iki haftada 2 kilo gitti diye yazdım

Ben ramazandan beri dikkat ediyorum gönülüm
1 martta 75.4 idim 18 Nisan da 70.5
1.5 ayda 5 kiloya yakın gitti şükür

Oldu, oluyor çok mutluyum :KK28:
Gerçekten maşallah çok güzel gitmiş abla 😍😍

Kızlar , bu gün online pilatese katıldım. Bir arkadasımın kuzeni spor hocası . Kendi kuzenleri ile yapıyormus da bir grup beni de aldılar. Canım cıktı resmen o kadar hamlamısım ki değil bacagımı kaldırmak kolumu kaldıramadım. Kaslarım yok oldu heralde benim 😂😂😂😂 bu gün yemekte cok iyidim 10 bin adım + plates yaptım ama Canım cıktı . İnşallah devam ederim
Maşallah maşallah bende 11 bin adım atmısım dün. Spor yapacsk halim hic kalmıyo keske kalsads yapsam

Benim bu hafta 400 gram gitmis. Bunada sükür😂

Eklentiler

• IMG_5684.webp
    IMG_5684.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 12
Gerçekten maşallah çok güzel gitmiş abla 😍😍
Az az sık sık yiyerek oldu

Beyaz ekmek, abur cubur, asitli şeyler, kızartma neredeyse hiç tüketmedim.
hamur işi, tatlı, pilav, makarna gibi... şeylerin miktarını da azalttım

Gerçekten kafada bitirmekle sonuca ulaşılıyor :super:

sukutuhayal_ sukutuhayal_ yazdıklarını görünce nedense üzüldüm. Seni böyle sıkan bir sebep var mı yoksa sadece ruhun mu sıkılıyor.
Bu dünyada herşey geliyor geçiyor hangi dert kalıyor ki. Ehh ama bazılarını işte sırtımıza alıp öyle yaşıyoruz, yaşamak istiyoruz ama bu da bizim isteğimiz yine.

Seni üzen şey gerçekten senin için değerliyse seninle yaşat, değilse at gitsin. 😇
İnşallah bugün daha iyi hissedersin.

İnşallah…

Bilmiyorum ki her şey tetikliyor olabilir, yoruldum artık.

Pek başaramadım gibi…
Bu sabah tartıldım ve 69.9 kg geldim, başlangıç kilom 66 idi. 15-20 günde filan aldım bu kiloyu, böyle giderse daha da alırım çok üzgünüm:(
Zamanla veriliyor, inanın buna
Modunuzu düşürmeyin 🌸

Ramazana girerken kendimi motive etmeye çalıştım. Sağlık açısından bir şeyler yapmam lazım diye. Çünkü ayaklarım ve belim ağrıyor. Doktora gitsem ne diyeceği belli :KK43:

Az ve sık yiyerek 1,5 ayda 5 kiloya yakın verdim.

İnanmak başarmanın yarısıdır yeterki kendimize güvenelim, başaracağız hep birlikte :KK5:

Az az sık sık yiyerek oldu

Beyaz ekmek, abur cubur, asitli şeyler, kızartma neredeyse hiç tüketmedim.
hamur işi, tatlı, pilav, makarna gibi... şeylerin miktarını da azalttım

Gerçekten kafada bitirmekle sonuca ulaşılıyor :super:
Ben tamamen kesemedim ama 3 gündür 17 de günü kapatmaya çalıştım bakalım birazdan tartılıcam bende 😬

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi canım ben sabah işe biraz geç kaldım tartılamadan çıktım. Yarın sabah tartılsam sorun olur mu ?
Yok canım hiçbir sorun olmaz burada net Kurallar yok sadece merak ederiz birbirimizi acaba ne kadar verdik diye 😍😍
Ne zaman uygun olursan o zaman atarsınn🥰🥰
Kolay gelsin işinde 🌸

Günaydın 🥰
77.00 dim 76.25 olmuşum
-0.75
Regl haftamdı ilk günler biraz yeme işini abarttım son günlerde dikkat ettim yine de çok şükür 😊
Ahh süper canım o rakamın değişmesi öyle güzel kiii
Ben de 7 lire inmek istiyorum bu hafta zor ama haftaya inşallah görürğm😍😍

Back
X