- 30 Ocak 2015
- 19.219
- 24.455
- 598
- 29
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.321
Görürsün haftaya cok varTabi ne şekeri kestim ne abur cuburu
Bu hafta günlük sadece bişey koyucam
Azalta azalta gidicem
İnşallah haftaya 79 görürüm
Bugun dikkat et az ye yarın tartıl hayal motivasyonunu bozmasınBen tartılmaya korkuyorum 2 gündür çok yedim
Çok geçBugun dikkat et az ye yarın tartıl hayal motivasyonunu bozmasın
Ahh süper canım o rakamın değişmesi öyle güzel kiii
Ben de 7 lire inmek istiyorum bu hafta zor ama haftaya inşallah görürğm
Artık belli bir sebep yok, bence beynim mutluluk hormonu üretemiyor, normal insanları mutlu eden şeyler beni etmiyor. Bu dünyaya ve bu çağa ait değilmişim gibi hissediyorum… eskiden daha çok çabam vardı, 40 yaşla birlikte huniyi kafaya geçirdim iyice:) isyankar hallerim de oldu, mecburen evet dediğim şeylere artık hayır diyorum.sukutuhayal_ yazdıklarını görünce nedense üzüldüm. Seni böyle sıkan bir sebep var mı yoksa sadece ruhun mu sıkılıyor.
Bu dünyada herşey geliyor geçiyor hangi dert kalıyor ki. Ehh ama bazılarını işte sırtımıza alıp öyle yaşıyoruz, yaşamak istiyoruz ama bu da bizim isteğimiz yine.
Seni üzen şey gerçekten senin için değerliyse seninle yaşat, değilse at gitsin.
İnşallah bugün daha iyi hissedersin.
İnşallah, teşekkürler…Zamanla veriliyor, inanın buna
Modunuzu düşürmeyin
Ramazana girerken kendimi motive etmeye çalıştım. Sağlık açısından bir şeyler yapmam lazım diye. Çünkü ayaklarım ve belim ağrıyor. Doktora gitsem ne diyeceği belli
Az ve sık yiyerek 1,5 ayda 5 kiloya yakın verdim.
İnanmak başarmanın yarısıdır yeterki kendimize güvenelim, başaracağız hep birlikte
Evli misiniz çocuğunuz var mı. Bazen yorgunlukta insanı sıkıyırArtık belli bir sebep yok, bence beynim mutluluk hormonu üretemiyor, normal insanları mutlu eden şeyler beni etmiyor. Bu dünyaya ve bu çağa ait değilmişim gibi hissediyorum… eskiden daha çok çabam vardı, 40 yaşla birlikte huniyi kafaya geçirdim iyice:) isyankar hallerim de oldu, mecburen evet dediğim şeylere artık hayır diyorum
Terapi alıyor musun ? Belki alsan iyi gelirArtık belli bir sebep yok, bence beynim mutluluk hormonu üretemiyor, normal insanları mutlu eden şeyler beni etmiyor. Bu dünyaya ve bu çağa ait değilmişim gibi hissediyorum… eskiden daha çok çabam vardı, 40 yaşla birlikte huniyi kafaya geçirdim iyice:) isyankar hallerim de oldu, mecburen evet dediğim şeylere artık hayır diyorum.
Evliyim, 2 kızım var, çalışıyorum. Onlar küçükken tabii daha zordu, büyüdükçe fiziksel özgürlüğüm arttı. Ama ben de tükenmeye başladım galiba.Evli misiniz çocuğunuz var mı. Bazen yorgunlukta insanı sıkıyır
Terapi almıştım bir dönem, ilaç da kullandım. Hiçbirisi tamamen fayda etmiyor. İyi geliyor gibi oluyor sonra bir travma hooop başa dönüyorsun.Terapi alıyor musun ? Belki alsan iyi gelir
Canım bu bende de var bisey yedim bozdum demi tamam demiyorum yedikce yiyorum daha fazla yiyorum aman diyorum yedim zaten. Yani yalnız degilsin kendini böyle aşağıya cekme olabilir demekki zamanı degil senin icin suan diyet yapmanınDün sabah leslie 3 mil yaptım, öğleden sonra da P portakalkadn birkaç video paylaşmıştı onlarla 20 dakika pilates yaptım. Ama 17.00’den sonra bir yeme atağı geldi ve yatana kadar birşeyler yedim, saçma sapan. Bir şey yedin tamam artık devam etme, yok! Ya hep ya hiç, bir şey kaçamak yaptıysam artık her şeyi yiyebilirim.
Gerçekten çok teşekkür ederim. Bazan en iyi bildiğimiz bir şeyi bile başkasından duymak iyi geliyor. Yalnız olmadığını bilmek iyi geliyor.Canım bu bende de var bisey yedim bozdum demi tamam demiyorum yedikce yiyorum daha fazla yiyorum aman diyorum yedim zaten. Yani yalnız degilsin kendini böyle aşağıya cekme olabilir demekki zamanı degil senin icin suan diyet yapmanın
Ama 1 Temmuzda tam 42 olacaksın ablaaaaaam 41 sinYok doğum günüm gelmedi geçeli aylar oldu ben halen yeni yaşımı yürürlüğe almamışım
Yok guzumm senin yanlışın değil
benim 42 yaşına halen girmediğimi düşünmemden kaynaklı
AmaAma 1 Temmuzda tam 42 olacaksın ablaaaaaam 41 sin
Nolmuş nolmuş hahahaha
Benim yaş problemin yineNolmuş nolmuş hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?