• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Evet evet yıllardır yazarım ben, edebi değeri olmayan alelade şeyler ama olsun rahatlattığı doğru:)

Evet benzer duygular yaşıyoruz çoğu kez. Aslında etrafım çok esprili birisi olduğumu söyler ama işte o dönemimde değilim:) ah bir çıkabilirsem şu zindanımdan size o yönümü de göstereceğime inanıyorum:))

Yaa çok teşekkür ederim adaşım😊 konu konuyu açtı dediğin evde mi bir şeyler konuşuldu seni strese sokacak?
Kafamdaki düşünceleri diyorum 🥹 geçmiş hakkında bi düşünce geldi ordan başka olay geldi derken beynimde konu konuyu açtı 😁

Amin sagliklica olsun. diyete basladigimda çok yiyordum ama yüzde 80 sağlıklı yuzde 20 çikolata kek, aşırı zorlandım sonra heyecanın etksiyle kalbimi sürekli dışarda hissediyorum şu aralar onunda etksiyle küçülmeye başladı ElhamdülilAllah
Ay ne heyecanı bu bi kere daha yazdın özel değil ise merak ettim 🫠

1000089173.webp
bugün kahvaltım böyle 1lt su içildi 💃

Merhaba, bu gün başlayabildim sonunda . Eski diyet listelerim vardı onlarla başladım. Sabah yumurta biraz peynir zeytin domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmegi öğlen 3 köfte ayran akşam da nohut yemegi yoğurt salata yicem ve günü kapatıcam . İnşallah eski listelerim işe yarar diyorum 🙏

Merhaba, bu gün başlayabildim sonunda . Eski diyet listelerim vardı onlarla başladım. Sabah yumurta biraz peynir zeytin domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmegi öğlen 3 köfte ayran akşam da nohut yemegi yoğurt salata yicem ve günü kapatıcam . İnşallah eski listelerim işe yarar diyorum 🙏
Akşamı da söylediğin gibi kapatırsan harika olur 😍 şimdiden afiyet olsun 🥰

Back
X