Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Yemek sonrası bir bardak çay ve bir minik luppo yedim🤗
Çilekli pastayı da arkadaşım hayali olarak eklememi istedi 🥰
file_00000000481c620abf682f8ca28cf9fb_conversation_id=67f62016-9a9c-8010-bc06-9ed0f48210f8&me...webp

Kızlar size bişi danışıcam , çok spor yapabilen biri değilim hava güzel olunca öğle tatilinde yürüyüş yapıyorum sadece acaba diyorum koşu bantı mı alsam acaba kullanır mıyım ? Alıp köşede kalsın da istemiyorum çünkü aranızda alan kullanan var mı ? Faydası oluyor mu ?

Kızlar sabah o gördüğünüz pankek gibi olanları yulaf ve şu ile yaptım sadece
Sabahki kahvaltı toplam 450 kalori
Arada 1 küçük muz 2 yemek kaşığı yulaf lapasi 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi Üzeri tarçın toplam 200 kalori
Akşam 4 yemek kaşığı yeşil mercimek yarım kase havuç çorbası 400 kalori yaklaşık toplam 1050 kalori
Bi bardak kefir içeceğim.
20 dk sabah 40 dk akşam yürüyüş. 2.5 lt yi geçti su da ❤️

Eklentiler

• 1000009803.webp
    1000009803.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000009839.webp
    1000009839.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar size bişi danışıcam , çok spor yapabilen biri değilim hava güzel olunca öğle tatilinde yürüyüş yapıyorum sadece acaba diyorum koşu bantı mı alsam acaba kullanır mıyım ? Alıp köşede kalsın da istemiyorum çünkü aranızda alan kullanan var mı ? Faydası oluyor mu ?
Aldım duruyor 🙈 yani benimki şundan duruyor küçük kızım var gündüz yapmama izin vermiyor o da çıkıyor. Akşam yapayım diyorum ama o uyuyunca da pertim çıkıyor yapmıyorum 🙈 ama başlaycam bende yürümeye, hayal de aldı gönülün de var

Aldım duruyor 🙈 yani benimki şundan duruyor küçük kızım var gündüz yapmama izin vermiyor o da çıkıyor. Akşam yapayım diyorum ama o uyuyunca da pertim çıkıyor yapmıyorum 🙈 ama başlaycam bende yürümeye, hayal de aldı gönülün de var
Ben de gündüz iş yerindeyim akşam da kızımla vakit geçiriyorum 21:30 gibi uyuyor sonra yürüyüş bandı yapar mıyım diye düşünüyorum. Hareketsiz de olcak gibi değil de youtubeden yapıyordum eskiden cok da faydasını gördğm ama canım onları hiç istemiyor :(

Eliptik bisiklet var bende ama acaba bisiklet tarzında alsaydın diyorum bazen usendigim için . Eliptik yaptım zamanında şu anda yapmıyorum pilates yapıyorum o yüzden ama güzel yani

Selam kizlar dün doymama rağmen ekstra yemiştim iştahım yok ElhamdülilAllah, ve kilom hiç değişmedi bende doyunca bırakayım artık diye düşünüyorum ama artık içimden doğru düzgün et tavuk yemek gelmiyor bende vitaminlerim düşmesin diye d vit ve Multi vitamin aldım eczaneden bugün kullanmaya başladım , vitaminler bitince kan tahlili yaptırırım.. gönülüm özel ama manevi bir sevinç heyecan diyeyim.

Bugün yediklerim inanın fazla bile geldi erişteli mercimeği ekstra yedim yine , hazır iştahım kapalıyken zayıflayımda iştahım açılınca önünde durmak çok güç oluyor .

• 1 Büyük Tabak Tarhana Çorbası (yaklaşık 500-600 ml): 250-350 kalori (tarhananın içeriğine ve kullanılan malzemelerin miktarına bağlı olarak değişir)
  • 1 Tabak Salata (domates, marul, salatalık, zeytinyağı, yaklaşık 300 gr): 100-150 kalori (zeytinyağı miktarına bağlı olarak değişir)
  • 2 Yemek Kaşığı Erişteli Yeşil Mercimek (yaklaşık 60 gr): 100-150 kalori (erişte miktarına bağlı olarak değişir)
  • 2 Kare Çikolata (yaklaşık 20 gr): 100 kalori (çikolata türüne bağlı olarak değişir)

Toplam Tahmini Kalori: Yaklaşık 600 - 750 kalori

Back
X