Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Şu kahveye başladım, zayıflattığı söyleniyor.
İstah mı kapatıyomus tuvalete mi cıkarıyo. Benim tuvalete cıkmada sorunum yok masallah 4 5 kesin ama istah kapatıyosa denerim
İnşallah canım yani her anlamda hazır olmak odaklanmak ne bileyim öyle yazdım ama bakalım başka öneri gelecek mi
İsim güzel olmuş ben sadece farklı bi topic sandım bildirimi görünce
Senin normal miydi canım
Sezeryansa zorlama Bende takmıştım da dikişler morarmıştı şöyle sarmalı yünlü olanlardan takılabilir ama
Aslında Aktif Lora dogum yapalı kac ay oldu korsenin bi zararı olmaz ya ben ilk dogumda bi hafta sonra takmıştım sezeryan olmasına ragmen tabi az as

Sence bitirmek mi bitirebilmek mi

Evet oldu doğum yapalı ama bende yünlü konserlerde ni hafta sonra takmıştım ama 3 ay sonra şu bel incelten kopçalı konserler varya onlarda taktım bi tık da bence küçük geldi bel ölçüde göre aldım aslında ama
İşte bira taktım baktım dikişler ağrıyor morarmış

Senin normal miydi canım
Sezeryansa zorlama Bende takmıştım da dikişler morarmıştı şöyle sarmalı yünlü olanlardan takılabilir ama
Normal canım da 4.5 ay oldu toparlanır dediler daha genişledi puhh. Kopçalı takıyorum bide taytli sipariş etmiştim onu denicem. Bacaklar ince göbek var öyle kötü duruyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…