- 13 Mart 2019
- 15.476
- 58.917
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Ayy bunu denerim tatlı niyetine deChia tohumu o galiba ben sürekli tüketiyorum bitmek üzere almam lazım sütle karıştırıp içine kakao ve bal eklersen tadı harika oluyor bal yerine incir muz vs ekleyebilirsin tabiki bence lezzetli oluyor.
Harika bir tabak afiyet olsun canımmBüyük bardakta limonlu su içtim, ardına kahvaltı
Müthiş bende birazdan yürüyüş yapıcam30 dakika Leslie
161 kalori
Ya bende merak ediyorum ama güvenemiyorumŞu kahveye başladım, zayıflattığı söyleniyor.
Abla senin evde teşkilat varmış zaten maşallahİşten çıkınca yürümeyi düşünüyordum ama hava yağışlı. Evde bisiklet sürme veya pilates mutlaka yapmalıyım bu akşam
İstah mı kapatıyomus tuvalete mi cıkarıyo. Benim tuvalete cıkmada sorunum yok masallah 4 5 kesin ama istah kapatıyosa denerimŞu kahveye başladım, zayıflattığı söyleniyor.
İsim güzel olmuş ben sadece farklı bi topic sandım bildirimi görünceİnşallah canım yani her anlamda hazır olmak odaklanmak ne bileyim öyle yazdım ama bakalım başka öneri gelecek mi
AslındaSenin normal miydi canım
Sezeryansa zorlama Bende takmıştım da dikişler morarmıştı şöyle sarmalı yünlü olanlardan takılabilir ama
Vardaaa yapacak kişi nerdeAbla senin evde teşkilat varmış zaten maşallah
Sence bitirmek mi bitirebilmek miİstah mı kapatıyomus tuvalete mi cıkarıyo. Benim tuvalete cıkmada sorunum yok masallah 4 5 kesin ama istah kapatıyosa denerim
İsim güzel olmuş ben sadece farklı bi topic sandım bildirimi görünce
AslındaAktif Lora dogum yapalı kac ay oldu korsenin bi zararı olmaz ya ben ilk dogumda bi hafta sonra takmıştım sezeryan olmasına ragmen tabi az as
Abla sen yaparsın senin düzenine hayranım maşallahVardaaa yapacak kişi nerde
Motive olayım diye geldim buraya. Tek olunca olmuyor ama herkes birşeyler yapınca gaza geliyorum sankiAbla sen yaparsın senin düzenine hayranım maşallah
Teşekkürler ablaMotive olayım diye geldim buraya. Tek olunca olmuyor ama herkes birşeyler yapınca gaza geliyorum sanki
Topiğin adı da güzel gönülüm
Tok tutuyor, susatıyor, tuvalete çıkarıyor diyorlar.İstah mı kapatıyomus tuvalete mi cıkarıyo. Benim tuvalete cıkmada sorunum yok masallah 4 5 kesin ama istah kapatıyosa denerim
Normal canım da 4.5 ay oldu toparlanır dediler daha genişledi puhh. Kopçalı takıyorum bide taytli sipariş etmiştim onu denicem. Bacaklar ince göbek var öyle kötü duruyor kiSenin normal miydi canım
Sezeryansa zorlama Bende takmıştım da dikişler morarmıştı şöyle sarmalı yünlü olanlardan takılabilir ama
Taytlı olanın linkini atar mısın bende öyle bi şey almak istiyorumNormal canım da 4.5 ay oldu toparlanır dediler daha genişledi puhh. Kopçalı takıyorum bide taytli sipariş etmiştim onu denicem. Bacaklar ince göbek var öyle kötü duruyor ki
Dene de bize de yazTok tutuyor, susatıyor, tuvalete çıkarıyor diyorlar.
Deneyip göreceğim
Aynen benimde yaaAkşam yemeği
6 kaşık karnabahar yemeği
1 kase cacık
1 yemek kaşığı pilav
Akşam da bir çay kahve yanına ufak bir çikolata yiyip kapatırım inşallahen zayıf noktam çayın yanına yediklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?