- 13 Mart 2019
- 15.090
- 56.159
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Şuan en riskli saatler ben biraz çay yanına 2 parça bişey yedimEve geldim kızlar az yedim çok şükür akşamıda kazasız geçirirsem ne mutlu bana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan en riskli saatler ben biraz çay yanına 2 parça bişey yedimEve geldim kızlar az yedim çok şükür akşamıda kazasız geçirirsem ne mutlu bana![]()
O zaman tak canım toparlanır inşallahNormal canım da 4.5 ay oldu toparlanır dediler daha genişledi puhh. Kopçalı takıyorum bide taytli sipariş etmiştim onu denicem. Bacaklar ince göbek var öyle kötü duruyor ki![]()
Canım çok güzel kilo vermişsin demekki verebiliyorsunKızlar ben doğuma 57 kiloyla girdim. Hamilelikte 78 kilo oldum tam 21 kilo aldım.
1 yıl içinde tekrar 56 ya düştüm, bazı sağlık sorunları yaşayınca hiç dikkat edemedim şuanda 65 kiloyum.
Eski kilomu çok özlüyorum.![]()
Helal olsun sanaKahvaltı
Bahçeye gittik kahvaltı yapmadan çıktım orda sucuk ekmek yaptık onu yedim kahvaltı niyetine ama öğleni bulmuştu
Ara
Çay
2 tane bisküvi
Akşam
Ciğer ızgara
Aşırı tatlı istiyor canım zor tutuyorum kendimi
Hurma var da can çok başka şeyler istiyorHelal olsun sana
Kuru meyve varmı yada hurma bi tane yesen![]()
İlk günler zor olacak ama vücudumuz zamanla alışacak şuan krize giriyor karbonhidrat ve şeker istiyorHurma var da can çok başka şeyler istiyorneyse tutcam inşallah kendimi
Abla çok iyi çok dengeli olmuş07:00 bir bardak sirkeli su
08:00 kahvaltı haşlanmış 1 yumurta, 2 ceviz, az beyaz peynir 1 dilim tam buğday ekmek
09:00 çay bardağında kahve sade
13:30 tavuksuyu çorba, salata 1 dilim ekmek
14:30 Türk kahvesi 1 hurma
18:15 bir tabak erişte yoğurtlu, bir kase hoşaf
1 lt geçti su içtim
Spor yok yorgunum
ben çok çay içiyorum yanında birşeyler yok boş yani, işyerinde gün boyu 5-6 fincan, eve gelince 3 fincan içtim şekersiz
![]()
Yaaaa dengeli nasıl yapmışım hiç anlamıyorum aslındaAbla çok iyi çok dengeli olmuşsu belki biraz daha içsen güzel olur
Yani gayet güzel olmuş benceYaaaa dengeli nasıl yapmışım hiç anlamıyorum aslındaNe varsa onu yiyorum
çayı çok içince suyu fazla içemiyorum.Çalışırken de çay canım çok çekiyor... bakalım biraz çayı azaltmaya dikkat edicem 1.5 litre olmadı, bugünkü su tüketimim
Evet yaa regl olacak gibi şeker istiyor vücut böyle olmazdım hiçİlk günler zor olacak ama vücudumuz zamanla alışacak şuan krize giriyor karbonhidrat ve şeker istiyor
Bence isim güzel dursun böyleSence bitirmek mi bitirebilmek mi
Evet oldu doğum yapalı ama bende yünlü konserlerde ni hafta sonra takmıştım ama 3 ay sonra şu bel incelten kopçalı konserler varya onlarda taktım bi tık da bence küçük geldi bel ölçüde göre aldım aslında ama
İşte bira taktım baktım dikişler ağrıyor morarmış![]()
sen dene almıssın bizde ona göre alalımTok tutuyor, susatıyor, tuvalete çıkarıyor diyorlar.
Deneyip göreceğim![]()
En iyisi çay demlememekAkşam yemeği
6 kaşık karnabahar yemeği
1 kase cacık
1 yemek kaşığı pilav
Akşam da bir çay kahve yanına ufak bir çikolata yiyip kapatırım inşallahen zayıf noktam çayın yanına yediklerim
Ben kilo olarak degil ama eski bedenimi cok özlüyorum asla aynı degil 3 4 kilo bu kadar farkedemez yani meteye 58le hamile kaldım 63 bucukla gittim ardaya 56yla kaldım 64le doguma gittim dogumdan cıktım eve geldim 54 kiloydum karnım resmen sırtıma yapısmıstı ikisinde de kilo almadım öyle. Ama ister istemez vücut o diriligini kaybettiKızlar ben doğuma 57 kiloyla girdim. Hamilelikte 78 kilo oldum tam 21 kilo aldım.
1 yıl içinde tekrar 56 ya düştüm, bazı sağlık sorunları yaşayınca hiç dikkat edemedim şuanda 65 kiloyum.
Eski kilomu çok özlüyorum.![]()
Sütlü kahve de sabah eksi göstermiyo ne kadar az yersen ye aksam sütsüz iç kahveyiOrucluydum yine
1kase corba
yufkadan lahmacun
Salata
Ayran
1 bardak emziren anne çayı
1 bardak rezene
Su şuan 750 ml (içmeye devam edecem)
Sütlü kahve (daha içmedim ama icicem yatmadan )
Artk oruc tutmayacak sütü etkiliyor![]()
Bende reglm suan çikolata şelalesinde bogulmak istiyorum ahahahEvet yaa regl olacak gibi şeker istiyor vücut böyle olmazdım hiç