Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Kızlar ben doğuma 57 kiloyla girdim. Hamilelikte 78 kilo oldum tam 21 kilo aldım.

1 yıl içinde tekrar 56 ya düştüm, bazı sağlık sorunları yaşayınca hiç dikkat edemedim şuanda 65 kiloyum.
Eski kilomu çok özlüyorum. 🥹
Canım çok güzel kilo vermişsin demekki verebiliyorsun
Kurban bayramına 2.5 ay var kaç kilo hedefliyorsun

Kızlar şuan ki durumum böyle
Meşhur uygulama ile yaptım
Kutu içerisinde baklava vardı 2 parça kadar yemiş bulundum o yeşil şey de çikolata 🫢
Bol su içicem akşam yemeğinde az yemeye çalıştım
Kabak pişirdim
Yoğurt
Yanına 2 tavuk kanat 2 Çatal kadar çubuk makarna
Sabah kahvaltısı iyi olmadı
Yarın tartılıcam 😬
Şuan da dükkanı net kapattım

Eklentiler

• file_00000000565851f7be49fa97df82b3df_conversation_id=67f41344-9adc-8010-8c7e-1e54242542f6&me...webp
    file_00000000565851f7be49fa97df82b3df_conversation_id=67f41344-9adc-8010-8c7e-1e54242542f6&me...webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 11
Kahvaltı

Bahçeye gittik kahvaltı yapmadan çıktım orda sucuk ekmek yaptık onu yedim kahvaltı niyetine ama öğleni bulmuştu

Ara

Çay
2 tane bisküvi

Akşam

Ciğer ızgara

Aşırı tatlı istiyor canım zor tutuyorum kendimi
Helal olsun sana
Kuru meyve varmı yada hurma bi tane yesen 😬

07:00 bir bardak sirkeli su

08:00 kahvaltı haşlanmış 1 yumurta, 2 ceviz, az beyaz peynir 1 dilim tam buğday ekmek

09:00 çay bardağında kahve sade

13:30 tavuksuyu çorba, salata 1 dilim ekmek

14:30 Türk kahvesi 1 hurma

18:15 bir tabak erişte yoğurtlu, bir kase hoşaf

1 lt geçti su içtim

Spor yok yorgunum

:kahve: ben çok çay içiyorum yanında birşeyler yok boş yani, işyerinde gün boyu 5-6 fincan, eve gelince 3 fincan içtim şekersiz :olamaz:

07:00 bir bardak sirkeli su

08:00 kahvaltı haşlanmış 1 yumurta, 2 ceviz, az beyaz peynir 1 dilim tam buğday ekmek

09:00 çay bardağında kahve sade

13:30 tavuksuyu çorba, salata 1 dilim ekmek

14:30 Türk kahvesi 1 hurma

18:15 bir tabak erişte yoğurtlu, bir kase hoşaf

1 lt geçti su içtim

Spor yok yorgunum

:kahve: ben çok çay içiyorum yanında birşeyler yok boş yani, işyerinde gün boyu 5-6 fincan, eve gelince 3 fincan içtim şekersiz :olamaz:
Abla çok iyi çok dengeli olmuş 🫠 su belki biraz daha içsen güzel olur

Abla çok iyi çok dengeli olmuş 🫠 su belki biraz daha içsen güzel olur
Yaaaa dengeli nasıl yapmışım hiç anlamıyorum aslında :KK48: Ne varsa onu yiyorum

çayı çok içince suyu fazla içemiyorum.:KK43:Çalışırken de çay canım çok çekiyor... bakalım biraz çayı azaltmaya dikkat edicem 1.5 litre olmadı, bugünkü su tüketimim

Yaaaa dengeli nasıl yapmışım hiç anlamıyorum aslında :KK48: Ne varsa onu yiyorum

çayı çok içince suyu fazla içemiyorum.:KK43:Çalışırken de çay canım çok çekiyor... bakalım biraz çayı azaltmaya dikkat edicem 1.5 litre olmadı, bugünkü su tüketimim
Yani gayet güzel olmuş bence
Ben niyeyse bugün çok açtım anlamadım
Yarın daha sağlıklı bi kahvaltı yapıcam ara öğünümü falan daha iyi yapıcam inşallah 🤲🏻

Sence bitirmek mi bitirebilmek mi 😬🫠

Evet oldu doğum yapalı ama bende yünlü konserlerde ni hafta sonra takmıştım ama 3 ay sonra şu bel incelten kopçalı konserler varya onlarda taktım bi tık da bence küçük geldi bel ölçüde göre aldım aslında ama
İşte bira taktım baktım dikişler ağrıyor morarmış😬
Bence isim güzel dursun böyle
Benimde karnımın ici bastırınca acıyo gibi hala 4 yasında cocuk daha ne acıyosa
Tok tutuyor, susatıyor, tuvalete çıkarıyor diyorlar.
Deneyip göreceğim 😃
sen dene almıssın bizde ona göre alalım😂
Akşam yemeği

6 kaşık karnabahar yemeği
1 kase cacık
1 yemek kaşığı pilav 🥹

Akşam da bir çay kahve yanına ufak bir çikolata yiyip kapatırım inşallah 🤣 en zayıf noktam çayın yanına yediklerim
En iyisi çay demlememek😂
Kızlar ben doğuma 57 kiloyla girdim. Hamilelikte 78 kilo oldum tam 21 kilo aldım.

1 yıl içinde tekrar 56 ya düştüm, bazı sağlık sorunları yaşayınca hiç dikkat edemedim şuanda 65 kiloyum.
Eski kilomu çok özlüyorum. 🥹
Ben kilo olarak degil ama eski bedenimi cok özlüyorum asla aynı degil 3 4 kilo bu kadar farkedemez yani meteye 58le hamile kaldım 63 bucukla gittim ardaya 56yla kaldım 64le doguma gittim dogumdan cıktım eve geldim 54 kiloydum karnım resmen sırtıma yapısmıstı ikisinde de kilo almadım öyle. Ama ister istemez vücut o diriligini kaybetti
Orucluydum yine

1kase corba
yufkadan lahmacun
Salata
Ayran

1 bardak emziren anne çayı
1 bardak rezene
Su şuan 750 ml (içmeye devam edecem)

Sütlü kahve (daha içmedim ama icicem yatmadan )

Artk oruc tutmayacak sütü etkiliyor 🥲
Sütlü kahve de sabah eksi göstermiyo ne kadar az yersen ye aksam sütsüz iç kahveyi
Evet yaa regl olacak gibi şeker istiyor vücut böyle olmazdım hiç
Bende reglm suan çikolata şelalesinde bogulmak istiyorum ahahah

Bugun aşırı az yedim
Sabah çörekotu yumurta sarısı peynir birazcıkta sütle bi omlet yaptım yanında iki zeytin kapya biber yedim
Öglen bi tane kayısı kurusu 3 hurma yedim
4 gibi bi sanddvic yapıp yedim
Aksamda annemgilde minicik bi sütlac yedim bu kadar
Kahvaltıdan sonra dışarda olunca bisey yemek gelmedi aklıma aksamda bi market alısverisi yaptık 3 saat sürmüs masallah

Back
X