- 24 Mart 2024
- 295
- 620
- 23
- 34
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Chia tohumu o galiba ben sürekli tüketiyorum bitmek üzere almam lazım sütle karıştırıp içine kakao ve bal eklersen tadı harika oluyor bal yerine incir muz vs ekleyebilirsin tabiki bence lezzetli oluyor.Sütle denemedim hic tatlı gibi yapıyolar ys onu denemek istiyorum bende.
Ben yumurta yemiyorum ya kahvaltı benim icin cok sıkıntılı geciyo sadece sarısını yiyorum simdi sarısıyla omlet yaptım icine peynir çörekotu biraz süt koydum pisirdim kapya biber zeytib yedim yanında da
İmkanı yok yiyemem kusarım bide haşlanmışBende haşlanmış yumurtadan nefret ediyorum ama ara ara yiyiorum napıyım
Evet chia tohumu bide öyle tatlı ihtiyacım oldugunda denicemChia tohumu o galiba ben sürekli tüketiyorum bitmek üzere almam lazım sütle karıştırıp içine kakao ve bal eklersen tadı harika oluyor bal yerine incir muz vs ekleyebilirsin tabiki bence lezzetli oluyor.
Bende bel korsesi aldım geçen hafta, çok sıkıyor ya duramıyorumBugünü yazayım baya elimi çektim zararlı şeylerden
Kahvaltı;2 yumurta peynir ceviz ve yeşillik
Arada 4 kurabiye,1 fincan Türk kahvesi,elma ve muz
Akşam 1 kase çorba bugün 1 tabakta kaldım yemek salataya yükledim
Az önce 3 hurma ve 2 bardak ayran içtim.
Ve 3.5 lt yi geçmiştir su. Tansiyonum çok yüksek başka türlü atamıyorum iyi de geldi.
Ha birde korse takmaya başladım sıkılaşıyormuş daralıyorum ama 5 saat kadar da onu taktım.
Bende chia tohumu aldım akşam yemeği niyetine, yoğurt içine koyup yemeyi düşünüyorum. İçine başka ne konulur keten tohumu vs... olur muChia tohumu o galiba ben sürekli tüketiyorum bitmek üzere almam lazım sütle karıştırıp içine kakao ve bal eklersen tadı harika oluyor bal yerine incir muz vs ekleyebilirsin tabiki bence lezzetli oluyor.
Kendine kızma hedefine ulaşacağın zamanları hayal et ve istersen yaparsın buna emin ol akşam yemeğini erken ye çay yanı bişey tüketme bitti gitti zatenGaliba ben kafada da bitiremedimdün açlıktan sonra gelen aşırı yeme isteğiyle saçma sapan yedim. Aynen dediğin gibi yeme atağı geçirdim… kendime çok kızıyorum, bazen de acıyorum karışık duygular…
İnşallah canım yani her anlamda hazır olmak odaklanmak ne bileyim öyle yazdım ama bakalım başka öneri gelecek miBenim kiloyu güncelleyelim 59.15 çıktım başlangıç kilom bu
Evet insallah yememek icinde cabuk motive oluruz
Topikten bildirim gelmis diyorum ki neyi kafada bitirimisiz nereye yazmısım ben
Benimde dün iyi geçmedi bugünse aşırı açım neden bilmiyorumKızlar dün ben baya yedim o yüzden ne yediğimi yazmadım dışardaydım çünkü. Bugünde arkadaşıma gideceğim inşallah abartmadan yemeyi düşünüyorum
Evet tam da bunu demek istedim işteGönül çok güzel olmuş evet bu topikte mizah var ve yadirgma olmasın cidden ya çok az yemişsin veya çok yemişsin gibi şeyler gereksiz herkes az çok bir şeyler biliyor zaten bu sadece moral bozar . Sonuçta bir gün çok yiyip , bir gün çok az yiyebiliriz
Chia lı suyu ooo3 bardak su ictim zaten bu benim rutinim sabah kalkınca cok su icerim.
Simdide sunu aldım elime hicte icilmiyo agzıma geldikce sinir oluyorum
Evet mantıklı bende arkadaşta yiyorsam evde yemem geneldeBöyle dışarda yiceksek yada birine gideceksek diyelim ki aksam oturmaya gitcez caya aksam yemegini yemiyorum ben. Yada öglen dısarı cıkcaz yemegi dısarda yicez sabah kahvaltı yapmıyorum su kahve öyle gecistiriyorum böyle olunca kilo almıyosun. Ama ben bunu bi iki aydır yapamadıgım icin aldım
İyi yaa beğenmenize sevindimmİsim çok güzel olmuş burdanndevam
Nasıl yapıcammİlknur ve aryayi da eklemen lazım yapabilir misin
Canım ister her gün tartıl istersen de hafta da bir cuma günü bildirim yapıcaz tabloya yazmak içinGünaydınnnher gün mü tartılıyoruz haftalık mı?
Bende pek sevmem ama yemek lazımBende haşlanmış yumurtadan nefret ediyorum ama ara ara yiyiorum napıyım
Senin normal miydi canımSaat saydım desem yeridir. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. İnanılmaz rahatsız. Şimdi de taktımeşim diyor ki sen neden koltukların uçlarında oturuyosun yaslanamiyorum ki dönem filmlerindeki kadinlar gibiyim haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?