Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Şimdi herkesin hedefi 55 değil bu yüzden topik ismini değiştirmeye karar verdimmm

Şuan direk aklıma gelen>>

(Önemli olan kafada bitirmek ) i
yapıyorum biraz mizah da var bu diyet topikinde öyle hissediyorum

Kilo vermek yeterince yorucuyken ciddi olmaya gerek yok eğlenerek gülerek yediklerimizi yadırgayarak değil de "bugün sende yeme atağı geçirmişsin hadi geçmiş olsun yarına toparlarız" diyerek daha çok motive amaçlı olmayı istiyorum kendi adıma

Topik isim Önerilere açığım birlikte de karar verebiliriz

Galiba ben kafada da bitiremedim dün açlıktan sonra gelen aşırı yeme isteğiyle saçma sapan yedim. Aynen dediğin gibi yeme atağı geçirdim… kendime çok kızıyorum, bazen de acıyorum karışık duygular…

Kızlar dün ben baya yedim o yüzden ne yediğimi yazmadım dışardaydım çünkü. Bugünde arkadaşıma gideceğim inşallah abartmadan yemeyi düşünüyorum
Böyle dışarda yiceksek yada birine gideceksek diyelim ki aksam oturmaya gitcez caya aksam yemegini yemiyorum ben. Yada öglen dısarı cıkcaz yemegi dısarda yicez sabah kahvaltı yapmıyorum su kahve öyle gecistiriyorum böyle olunca kilo almıyosun. Ama ben bunu bi iki aydır yapamadıgım icin aldım

Öyle yapıcam İlknur şimdi 1 yumurta haşladım ekmeksiz onu yiyip çıkıcam

Ay ben 1 kere sütle içtim de çok garip geliyor
Sütle denemedim hic tatlı gibi yapıyolar ys onu denemek istiyorum bende.
Öyle yapıcam İlknur şimdi 1 yumurta haşladım ekmeksiz onu yiyip çıkıcam
Ben yumurta yemiyorum ya kahvaltı benim icin cok sıkıntılı geciyo sadece sarısını yiyorum simdi sarısıyla omlet yaptım icine peynir çörekotu biraz süt koydum pisirdim kapya biber zeytib yedim yanında da

Bende haşlanmış yumurtadan nefret ediyorum ama ara ara yiyiorum napıyım

Saat saydım desem yeridir. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. İnanılmaz rahatsız. Şimdi de taktım eşim diyor ki sen neden koltukların uçlarında oturuyosun yaslanamiyorum ki dönem filmlerindeki kadinlar gibiyim haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…