- 13 Mart 2019
- 15.531
- 59.142
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Galiba ben kafada da bitiremedimŞimdi herkesin hedefi 55 değil bu yüzden topik ismini değiştirmeye karar verdimmm
Şuan direk aklıma gelen>>
(Önemli olan kafada bitirmek) i
yapıyorum biraz mizah da var bu diyet topikinde öyle hissediyorum
Kilo vermek yeterince yorucuyken ciddi olmaya gerek yok eğlenerek gülerek yediklerimizi yadırgayarak değil de "bugün sende yeme atağı geçirmişsin hadi geçmiş olsun yarına toparlarız" diyerek daha çok motive amaçlı olmayı istiyorum kendi adıma
Topik isim Önerilere açığım birlikte de karar verebiliriz
Benim kiloyu güncelleyelim 59.15 çıktım başlangıç kilom buHoş geldin ekleriz tabi
Evet insallah yememek icinde cabuk motive oluruzAynen öyle
Yalnız olmadığımı bilmek
Buda motive arttırıcı bence
Bence suan güzel isim gönülBiraz kaba bir isim mi oldu bilemedim
Şuda var
"Zayıflamak beyinde bitiyor"
Böyle dışarda yiceksek yada birine gideceksek diyelim ki aksam oturmaya gitcez caya aksam yemegini yemiyorum ben. Yada öglen dısarı cıkcaz yemegi dısarda yicez sabah kahvaltı yapmıyorum su kahve öyle gecistiriyorum böyle olunca kilo almıyosun. Ama ben bunu bi iki aydır yapamadıgım icin aldımKızlar dün ben baya yedim o yüzden ne yediğimi yazmadım dışardaydım çünkü. Bugünde arkadaşıma gideceğim inşallah abartmadan yemeyi düşünüyorum
İlknur ve aryayi da eklemen lazım yapabilir misinİlk mesaja kopyaladım olmuş muu
Ay ben 1 kere sütle içtim de çok garip geliyor3 bardak su ictim zaten bu benim rutinim sabah kalkınca cok su icerim.
Simdide sunu aldım elime hicte icilmiyo agzıma geldikce sinir oluyorum
Öyle yapıcam İlknur şimdi 1 yumurta haşladım ekmeksiz onu yiyip çıkıcamBöyle dışarda yiceksek yada birine gideceksek diyelim ki aksam oturmaya gitcez caya aksam yemegini yemiyorum ben. Yada öglen dısarı cıkcaz yemegi dısarda yicez sabah kahvaltı yapmıyorum su kahve öyle gecistiriyorum böyle olunca kilo almıyosun. Ama ben bunu bi iki aydır yapamadıgım icin aldım
Sütle denemedim hic tatlı gibi yapıyolar ys onu denemek istiyorum bende.Ay ben 1 kere sütle içtim de çok garip geliyor
Ben yumurta yemiyorum ya kahvaltı benim icin cok sıkıntılı geciyo sadece sarısını yiyorum simdi sarısıyla omlet yaptım icine peynir çörekotu biraz süt koydum pisirdim kapya biber zeytib yedim yanında daÖyle yapıcam İlknur şimdi 1 yumurta haşladım ekmeksiz onu yiyip çıkıcam
Bende haşlanmış yumurtadan nefret ediyorum ama ara ara yiyiorum napıyımSütle denemedim hic tatlı gibi yapıyolar ys onu denemek istiyorum bende.
Ben yumurta yemiyorum ya kahvaltı benim icin cok sıkıntılı geciyo sadece sarısını yiyorum simdi sarısıyla omlet yaptım icine peynir çörekotu biraz süt koydum pisirdim kapya biber zeytib yedim yanında da
Gönül her gün tartılıyor öyle motive oluyorGünaydınnnher gün mü tartılıyoruz haftalık mı?
Saat saydım desem yeridir. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. İnanılmaz rahatsız. Şimdi de taktımKorseye nasıl sabrettin ya bende takmaya çalışıyorum ama çok nadir 1 saat olmuş veya olmamıştır. MaşAllah birde tavsiyem yemekten önce korse tak az yersin ben öyle yapayım diyorum bir kaç gündür ama unutuyorum . Korse sanki mide ameliyatı olmuş gibi az yememize sebep olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?