Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Sütle denemedim hic tatlı gibi yapıyolar ys onu denemek istiyorum bende.

Ben yumurta yemiyorum ya kahvaltı benim icin cok sıkıntılı geciyo sadece sarısını yiyorum simdi sarısıyla omlet yaptım icine peynir çörekotu biraz süt koydum pisirdim kapya biber zeytib yedim yanında da
Chia tohumu o galiba ben sürekli tüketiyorum bitmek üzere almam lazım sütle karıştırıp içine kakao ve bal eklersen tadı harika oluyor bal yerine incir muz vs ekleyebilirsin tabiki bence lezzetli oluyor.

Bende haşlanmış yumurtadan nefret ediyorum ama ara ara yiyiorum napıyım 🫠
İmkanı yok yiyemem kusarım bide haşlanmış🫠
Chia tohumu o galiba ben sürekli tüketiyorum bitmek üzere almam lazım sütle karıştırıp içine kakao ve bal eklersen tadı harika oluyor bal yerine incir muz vs ekleyebilirsin tabiki bence lezzetli oluyor.
Evet chia tohumu bide öyle tatlı ihtiyacım oldugunda denicem

Büyük bardakta limonlu su içtim, ardına kahvaltı 🌿

Eklentiler

• 1000080121.webp
    1000080121.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 20
Bugünü yazayım baya elimi çektim zararlı şeylerden
Kahvaltı;2 yumurta peynir ceviz ve yeşillik
Arada 4 kurabiye,1 fincan Türk kahvesi,elma ve muz
Akşam 1 kase çorba bugün 1 tabakta kaldım yemek salataya yükledim
Az önce 3 hurma ve 2 bardak ayran içtim.
Ve 3.5 lt yi geçmiştir su. Tansiyonum çok yüksek başka türlü atamıyorum iyi de geldi.
Ha birde korse takmaya başladım sıkılaşıyormuş daralıyorum ama 5 saat kadar da onu taktım.
Bende bel korsesi aldım geçen hafta, çok sıkıyor ya duramıyorum

Bende chia tohumu aldım akşam yemeği niyetine, yoğurt içine koyup yemeyi düşünüyorum. İçine başka ne konulur keten tohumu vs... olur mu

Galiba ben kafada da bitiremedim:( dün açlıktan sonra gelen aşırı yeme isteğiyle saçma sapan yedim. Aynen dediğin gibi yeme atağı geçirdim… kendime çok kızıyorum, bazen de acıyorum karışık duygular…
Kendine kızma hedefine ulaşacağın zamanları hayal et ve istersen yaparsın buna emin ol akşam yemeğini erken ye çay yanı bişey tüketme bitti gitti zaten 😍😍

Benim kiloyu güncelleyelim 59.15 çıktım başlangıç kilom bu

Evet insallah yememek icinde cabuk motive oluruz🫠
Topikten bildirim gelmis diyorum ki neyi kafada bitirimisiz nereye yazmısım ben😂
İnşallah canım yani her anlamda hazır olmak odaklanmak ne bileyim öyle yazdım ama bakalım başka öneri gelecek mi🤭

Kızlar dün ben baya yedim o yüzden ne yediğimi yazmadım dışardaydım çünkü. Bugünde arkadaşıma gideceğim inşallah abartmadan yemeyi düşünüyorum
Benimde dün iyi geçmedi bugünse aşırı açım neden bilmiyorum
Akşam yemeğini olabildiğince hafif geçirmeye çalışıcam bide erken yesem süper olurdu

Gönül çok güzel olmuş evet bu topikte mizah var ve yadirgma olmasın cidden ya çok az yemişsin veya çok yemişsin gibi şeyler gereksiz herkes az çok bir şeyler biliyor zaten bu sadece moral bozar . Sonuçta bir gün çok yiyip , bir gün çok az yiyebiliriz 😇
Evet tam da bunu demek istedim işte
Herkes Olurunu biliyor bu süreçte en çok ihtiyacımız olan motive olmak 😍😍

Böyle dışarda yiceksek yada birine gideceksek diyelim ki aksam oturmaya gitcez caya aksam yemegini yemiyorum ben. Yada öglen dısarı cıkcaz yemegi dısarda yicez sabah kahvaltı yapmıyorum su kahve öyle gecistiriyorum böyle olunca kilo almıyosun. Ama ben bunu bi iki aydır yapamadıgım icin aldım
Evet mantıklı bende arkadaşta yiyorsam evde yemem genelde

Saat saydım desem yeridir. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. İnanılmaz rahatsız. Şimdi de taktım 🥴 eşim diyor ki sen neden koltukların uçlarında oturuyosun yaslanamiyorum ki dönem filmlerindeki kadinlar gibiyim haha
Senin normal miydi canım
Sezeryansa zorlama Bende takmıştım da dikişler morarmıştı şöyle sarmalı yünlü olanlardan takılabilir ama

Back
X