Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Kaç yılda oldu , abur cubur kaynaklı mi
7 yıl da falan babasını kaybetti bu süreçte saldı hepten. Ama yapı olarak da hep kilo almaya müsait sporu sağlıklı beslenmeyi bırakınca alıyor işte. Şimdi ben de alınca bi yandan iyi oldu birlikte başladık

iyi akşamlaaaaaaaaaaar kızlar gün özeti gibi bişi hazırladım günlük 1100 kalori yapmış oldu yaklaşık

Yalnız sizi takip edeceğim ama eski diyet grubum tekrar başlamaya karar verdi öncülük etmeye gidiyorum. Listeden çıkarabilirsiniz öyle bir kuralınız varsa tartı verebilirim gününüzde
her türlü her gün günlük özeti sizle de paylaşacağım zaten
inanıyorummm zayıflayacağız

Bi türlü toparlanamadım sanki ben yaa. Bugün daha iyiydim gerçi

Kahvaltı

Sucuklu yumurta
Çeyrek ekmek
Peynir
Çay

Ara

1 tane küçük kurabiye

Akşam

2 küçük kase kısır (yaklaşık 1 kaseye yakın)
Turşu

Kısır yedim için başka bir şey yemedim yemem de inşallah. Suyu hesaplamadım bugün bardakla içtim ama iyi içtiğimi düşünüyorum daha da içiyorum

07:30 güne bir bardak sirkeli su ile başlandı
08:30 Türk kahvesi 1 hurma

11:00 kahvaltı; 1 dilim tam buğday ekmek, 1 haşlanmış yumurta, az beyaz ve kaşar peyniri, 5 yeşil zeytin, 2 ceviz, küçük bir muz ve 3 dilim kivi şekersiz 3 fincan çay

14:30 çay bardağında cafe sade

16:30 da biraz kaçırdım k.valideye gittik el açması 3 dilip ıspanaklı börek patates salatası ve yaprak sarması

Sabah 1:15 dk yürüyüş yapıldı
1 lt geçti su içtim

Tek öğün yaptım artık su veya bitki çayı içerim

• 1 İncir (yaklaşık 50 gr): Yaklaşık 40 kalori, lif, potasyum, kalsiyum.
  • 3 Hurma (yaklaşık 60 gr): Yaklaşık 60 kalori, potasyum, lif, şeker.
  • 2 Küçük Elma (yaklaşık 200 gr): Yaklaşık 100 kalori, lif, vitamin C.
  • Yarım Avokado (yaklaşık 100 gr): Yaklaşık 160 kalori, sağlıklı yağlar, lif, potasyum.
  • 1 Kase Chia Tohumlu, Kakaolu ve Tarçınlı Kefir (yaklaşık 300 gr): Yaklaşık 200-300 kalori (kefir türü, chia tohumu, kakao ve tarçın miktarına bağlı olarak değişir), protein, kalsiyum, lif.
  • 2 Yemek Kaşığı Kemik İliği (yaklaşık 40 gr): Yaklaşık 100-150 kalori (kemik iliğinin yağ oranına bağlı olarak değişir), yağ, protein.
  • Yarım Avuç Ceviz (yaklaşık 15 gr): Yaklaşık 100 kalori, sağlıklı yağlar, protein, lif.
  • 2 Kare Bitter Çikolata (yaklaşık 20 gr): Yaklaşık 100 kalori (kakao oranına bağlı olarak değişir), antioksidanlar.

Toplam Tahmini Kalori: 900 - 1100 kalori (bu

Bugün oruçluydum sahur yapmadm gece 3 te sütlü kahve içtim

İftarda
1 Tabak nohut yemeği
1 Kase corba
3 kaşık yogurt, turşu, bi dilim ekmek
2 bardak ayran

1 tane maden suyu
5 tane susamlı çubuk kraker

Suyu az içtim icicem
Şuan da kahve yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…