bende 2 yıl önce oldum ilk ameliyatımı ama zamanla burnun ortasında çökme oldu yani burnun ortasında enine bir çizgi oldu elede geliyordu çukurluk yanlrdada hafif ele gelen çıkıntılar oldu son halini alsın diye bekledim 2 yıl ve nihayet dün düzeltme ameliyatımı oldum.lokal oldu.hiç de korkulacak bişi değilmiş sadece kan alırken damar bulmak için kolda delmedik yer bırakmadılar onun dışında ameliyatta ağrı acı kusma vs olmadı çıktıktan 1 saat sonra alışverişe gittim.burnun üstünde bant var sadece alçı tampon yok hatta dikişler bile eriyen dikiimiş tekrar aldırmak gerekmeyecekmiş.morluk hiç yok şişlikde çok az görünüyor.umarım görüntüde süper olur çünkü ne kadar rahat geçerse geçsin bir daha burundan ameliyat olmak istemiyorum
Arkadaşlar merhabalar, ben yenilerde ameliyat oldum ancak burun deliklerinde asimetri var biri yukarıda biri aşağıda. Bugün on altıncı günüm. Beni görenler, ilk olarak deliklerden söz ediyor.
Bu konu hakkında bilgisi olan, sıkıntı yaşayan var mı? Varsa lütfen ama lütfen cevap yazsın, günlerim bir kabus değil tam anlamıyla bir karabasana döndü.. Cevabınızı bekliyorum
Ameliyat sonrasında yıllardır beni mutsuz eden kırık burnumdan kurtulacağımı ve çok mutlu olacağımı sanmıştım. Ama gerçek anlamda psikolojim çok bozuk. İnsanların arasına bile çıkmaktan çekiniyorum çünkü görür görmez burnunun delikleri neden birbirinden farklı diyorlar offfffff arkadaşlar yaaaaaaaaaaaaa...:-((
Teşekkürler <3 formda çok yeniyim bu konuyu gördüm yardımcı olayım dedim :))angeelll82 çok beğendim :)
size güzel bir burun göstermek isterdim ama.. maalesef...
burnumun 7ay içinde AŞIRI değişime uğrayacağını tahmin edemezdim.. ben sustum fotoğraflar anlatır..
15günlük-7 aylık...
Eki Görüntüle 625196
Kime oldun canım?
doktorumun adını vermek istemiyorum ama istanbul'dan değil
Woouw bayağı değişmiş. Bence gayet sevimli burnun canım kafaya takılacak bi burnun yok :)
ay canım cok tesekkur ederim ya ben haz etmiyorum fazla
size güzel bir burun göstermek isterdim ama.. maalesef...
burnumun 7ay içinde AŞIRI değişime uğrayacağını tahmin edemezdim.. ben sustum fotoğraflar anlatır..
15günlük-7 aylık...
Eki Görüntüle 625196
kızlar fotograflarımı kaldırmak istiyorum nasıl olucak acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?