Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

buda benm yenisi,eskisi albümümde var,iki fotoyu brleştrmeyi beceremedgm için atamadım:)

Eklentiler

• $ss.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 2.404

valla bence canını sıkmana hiç gerek yok zira sonraki halin gayet iyi.ilk zamanlar cok yapmacıkmış, çizgi film kahramanı burnu gibi, okadar çok bi düşme yok ki burnunda.kavisi de güzel, valla burnunu gere gere dolan ortalıkta

kızlar antalyada yaşıyorum burunumdan ve göz kapağımdan ameliyat olmak istiyorum.tavsiye edebileceği doktor olan kimse yok mu? :/ fiyat konusunda da bilgi verirseniz sevinirim

paylaşmak isterdim ama yoruma resim yüklemeyi bilmiyorum:) ama profilimde albümümden bakabilrsiniz fotoğraflarıma :)

kızlar antalyada yaşıyorum burunumdan ve göz kapağımdan ameliyat olmak istiyorum.tavsiye edebileceği doktor olan kimse yok mu? :/ fiyat konusunda da bilgi verirseniz sevinirim

yaklaşık 10 gün sonra başkentte (alanya) Prof. Ege Özgentaş a ameliyat olcam sonucunu yazarım kendisine çok güveniyorum burda olma imkanın varsa düşünebilirsin Ege beyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…