Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
ayyy bayıldım senin burnuna ben :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy bayıldım senin burnuna ben :)
Ayyy teşekkür ederimm canım :))
canım senin doktorun özel miydi nerde ne kadara oldun ?
Evet canım, 2008 senesinde oldum ben 6 sene önce.3500'e olmuştum. Fatih Dağdelen doktorum kendisi istanbulda.o zaman bağdat caddesinde dora klinik diye yeri vardı... sanırım hala aynı yerinde bilemiyorum.. internetten araştır bi istersen :)
kızlar kendinize gelin!fatih dağdelenin ameliyatları facia ..
çok iyi araştırın araştırdıktan sonra amelıyat olun.hele hele fatih dağdelene dikkat edin..
benden uyarması sonra çok pişman olursunuz..
ama iş işten geçmiş olur....
kızlar kendinize gelin!fatih dağdelenin ameliyatları facia ..
çok iyi araştırın araştırdıktan sonra amelıyat olun.hele hele fatih dağdelene dikkat edin..
benden uyarması sonra çok pişman olursunuz..
ama iş işten geçmiş olur....
Arkadaslar bu forum cok yararli doktor arayisinda olanlar icin. Yalniz tek sorun herkesin doktorunu, resimlerini vs. bulmak cok zor oluyor.
Buraya ameliyat olanlar duzgunce doktorunun ismini ve oncesi sonrasi fotografini koyarsa daha kolay ve guzel olur bulmak.
ben 12 yıl önce MELİYAT OLDUM RESİM KOYAMIYORUM Bİ TÜRLÜ BASARTAMADIM AMA MAİL ADRESİNİ YAZARSAN SANA MAİL ATARIM DOÇ. DKTOR TAYFUN AKÖZ DÜNYA İYİSİ VE ÇOK BASARILI BİR DOKTORDUR.
Doktorun ellerine sağlık canım çok güzel yapmış vede çok yakışmış yüzüne. İnsanın havası değişiyor resmen, çok tatlı olmuş seninki. Bir sorum var acaba özel doktoramı yaptırdın yoksa devlet hastahanelerinden birinemi? Sadece görüntü açısındanmı yaptırdın yoksa herhangi bir solunum probleminde varmıydı canım? Teşekkürler şimdiden.
Anladım canım, benim problemde olduğu için solunumda o yüzden sordum yanında olabiliyormu diye. Tekrar söylüyorum canım çok güzel olmuşsun..