Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kizlar cok sukur cikti alci sonunda, bantlari da bugun ben cikardim ama pisman oldum, cunku doktorumun da dedigi gibi kemigin kirildigi yerler cok sis, hatta o kadar sis ki bir an yamuldu sandim burnum :/ birazdan resim yukleyecegim bu haliyle , sanirim 1 ay kadar sonra yorum yapilabilecek hale gelir ...

Eklentiler

• $image.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 3.763
Son düzenleme:

Alciniz cikti mi? nasil bir burunla karsilastin? memnun musun? ve doktorun kimdi? :) cok soru sordum ama cevaplarsan memnun olurum..

Alciniz cikti mi? nasil bir burunla karsilastin? memnun musun? ve doktorun kimdi? :) cok soru sordum ama cevaplarsan memnun olurum..
canım alçım çıktı ve az önce resim de paylaştım, ancak o kadar şişti ki burnum, ben de henüz birşey anlamadım desem yeridir.Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran , ilk ameliyatımı da o yapmıştı zaten ,ameliyatla ilgili bir sorun yoktu sadece ben şeklini iyi anlatamamıştım , bu kez anlattım sanırım

pardon gec gördüm resmi :)) cok güzel olmus, hayirli olsun yeni burnusun :) tabi ne istedigini anlatabilmek de önemlidir.. darisi basima artik..

Kızlar bir resim daha yüklemem gebrek sanirim, cok da net gorunmuyor zira ilk resim ...

Eklentiler

• $image.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 3.661
kızlar dogal gorunumlu bır amelıyat ıcın ozellıkle teoman dogan ısmını cok duydum. var mı oneren? ona olmayı dusunen, fıyatlar ne kadar ucukmus bu arada.

anamm! şuanda şiş halde mi yani
valla hayran kaldım şuan :)) hiçbişi yok gerçekten
mis kokular çek inş yeni burnunla :)
Canım şu an 11 günlük burnum ve her iki taraftan ayrıca uçtan balon gibi , dokunamıyorum bile ... İnan yazdıkların moralimi düzeltti , bana hala kocaman bir burun gibi geliyor çünkü

Canım şu an 11 günlük burnum ve her iki taraftan ayrıca uçtan balon gibi , dokunamıyorum bile ... İnan yazdıkların moralimi düzeltti , bana hala kocaman bir burun gibi geliyor çünkü

yok yok valla çok hoş olmuş demekki çabucakda düzelecek şimdiden belli etmiyo ööle şişlik filan
üstelik çok da yeni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…