Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

canım senin doktorun özel miydi nerde ne kadara oldun ?

Evet canım, 2008 senesinde oldum ben 6 sene önce.3500'e olmuştum. Fatih Dağdelen doktorum kendisi istanbulda.o zaman bağdat caddesinde dora klinik diye yeri vardı... sanırım hala aynı yerinde bilemiyorum.. internetten araştır bi istersen :)

kızlar kendinize gelin!fatih dağdelenin ameliyatları facia ..
çok iyi araştırın araştırdıktan sonra amelıyat olun.hele hele fatih dağdelene dikkat edin..
benden uyarması sonra çok pişman olursunuz..
ama iş işten geçmiş olur....

Canım fotoğraf koysan ?

simgeciğim bi resim koysanda görsek şu kötü burnunu

ben 12 yıl önce MELİYAT OLDUM RESİM KOYAMIYORUM Bİ TÜRLÜ BASARTAMADIM AMA MAİL ADRESİNİ YAZARSAN SANA MAİL ATARIM DOÇ. DKTOR TAYFUN AKÖZ DÜNYA İYİSİ VE ÇOK BASARILI BİR DOKTORDUR.

ben 12 yıl önce MELİYAT OLDUM RESİM KOYAMIYORUM Bİ TÜRLÜ BASARTAMADIM AMA MAİL ADRESİNİ YAZARSAN SANA MAİL ATARIM DOÇ. DKTOR TAYFUN AKÖZ DÜNYA İYİSİ VE ÇOK BASARILI BİR DOKTORDUR.

Farfurcuğum canım arkadaşım bende sevgili Tayfun Aköz Hocam'ın memnun kalmış hastalarındanım senin burada o güzel yüzünü ve burnunu görmek beni çok sevindirdi kendi adıma çok çok teşekkür diyorum.

Her şey sizin için kızlar p Bu arada doktorum Fatih Dağdelen

Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071

Doktorun ellerine sağlık canım çok güzel yapmış vede çok yakışmış yüzüne. İnsanın havası değişiyor resmen, çok tatlı olmuş seninki. Bir sorum var acaba özel doktoramı yaptırdın yoksa devlet hastahanelerinden birinemi? Sadece görüntü açısındanmı yaptırdın yoksa herhangi bir solunum probleminde varmıydı canım? Teşekkürler şimdiden.

Teşekkür ederim canım.. Özel'di doktorum kendi kliniği vardı, hatta şuanda hastanesi var diye biliyorum Dora Hospital diye. Ben görüntü açısından yaptırdım sağlık sorunum yoktu..

Anladım canım, benim problemde olduğu için solunumda o yüzden sordum yanında olabiliyormu diye. Tekrar söylüyorum canım çok güzel olmuşsun..

Anladım canım, benim problemde olduğu için solunumda o yüzden sordum yanında olabiliyormu diye. Tekrar söylüyorum canım çok güzel olmuşsun..

Çok teşekkür ederim tekrar :) Evet burun estetiği yanında solunum problemleri de aynı ameliyatta halledilebiliyor. Bi tanıdığımda da aynı doktora ameliyat oldu burunda et vardı nefes almak da zorluk çekiyordu birde horlama :))) ondan biliyorum yani.. Hangi doktora gidersen git burnu düzeltirken sağlık sorunun varsa onuda düzeltebiliyorlar diye biliyorum..tabii araştırmak birebir konuşmak lazım

bende 2 yıl önce oldum ilk ameliyatımı ama zamanla burnun ortasında çökme oldu yani burnun ortasında enine bir çizgi oldu elede geliyordu çukurluk yanlrdada hafif ele gelen çıkıntılar oldu son halini alsın diye bekledim 2 yıl ve nihayet dün düzeltme ameliyatımı oldum.lokal oldu.hiç de korkulacak bişi değilmiş sadece kan alırken damar bulmak için kolda delmedik yer bırakmadılar onun dışında ameliyatta ağrı acı kusma vs olmadı çıktıktan 1 saat sonra alışverişe gittim.burnun üstünde bant var sadece alçı tampon yok hatta dikişler bile eriyen dikiimiş tekrar aldırmak gerekmeyecekmiş.morluk hiç yok şişlikde çok az görünüyor.umarım görüntüde süper olur çünkü ne kadar rahat geçerse geçsin bir daha burundan ameliyat olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…