Çok normal canım.. daha önce de bir arkadaşa söylemiştim.. deniz suyu spreyi sana yardımcı olacaktır.. eczaneden alabilirsin..onu burnuna sıkıp burnunu temizlersen daha rahat nefes alacaksın..
Korkulacak bir ameliyat değil :) ağrısı da yok.. doktor araştırmanı iyi yaparsan hiç bir sorun da çıkmaz gayet düzgün ve sağlıklı bi buruna kavuşursun.. fiyat doktorlara ve ameliyat olacağın hastaneye göre değişiyor.. Özel hastahaneler en düşük 5500 gibi bi fiyattan başlıyor sanırım.. bu 9000'e kadar gidiyor.. devlet hastanelerinde daha düşük tabiki.. 3000 falandır diye düşünüyorum.
burdaki burunlar şahane ama karar verme aşamasında biri olarak ' ya daha kötü olursa'' demekten kendimi alamıyorum
çok guzel ama pek ınnandırıcı değil ılk fotoıle dığerlerı uyusmuyor sankı
Eki Görüntüle 723913 türkiyede ameliyat olmadim malesef..=)
resim eklemeye çalıştım..oldu mu bilmiyorum, görücez :)
Tanrıca gibi olmuşsunuz çok güzel bir burun olmuş, ben de 4 gün önce oldum ameliyat, henuz alçı çıkmadı umarım sizin gibi güzel olur burnum. Bişey soracagım nefes almakta cok zorlanıyorum bu doğal mıdır umarım kalıcı olmaz
merhaba senin burnun kaç aylıkken bu haldeydi.
hiç şişlik yok süper
Şişlier geçecek diyorlar Kaç aylık olduğunu yazarsanız bilgileniriz
SONRAM ONCEM :d
Eki Görüntüle 657808 Eki Görüntüle 657808 bu da benden olsun :)))
gün itibariyle nerdeyse 1 ay oldu ameliyat olalı çok ama çok rahat bi ameliyat geçirdim şişlik morluk ağrı sızı olmadı çok şükür:)
kızlar bende önceki ve sonraki fotoğraflrımı paylaşıyorum sanırım yükleyebildim ameliyat olalı 15 gün oldu fotoğraf 10 günlük hali burnumun :)
Ankara'da Volkan Tayfur'a ameliyat oldum. Gerçekten çok memnunum. Sadece övmek için yazmıyorum kesinlikle o yüzden her şeyi sorabilirsiniz. Hiç sıkıntı yaşamadım kesinlikle tavsiye ederim :)
Ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarım da şunlar:
Eki Görüntüle 739122 Eki Görüntüle 739123 Eki Görüntüle 739124
Doğal olmuş çok beğendimkızlar mesaj doldurma işlemi tamam yükledim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?