• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Burun yüzümüzün tam ortasında olduğu için çok etkiliyor gerçi fotoğraflarda da belli oluyor ne kadar değiştiğimiz.. büyük artı bozuk burun yüz hatlarını bir nevi gizliyor.. ufak ve düzgün bir burun olunca o gizlenen yüz hatları ortaya çıkıyor.. ve burun hafif kalkınca üst dudak da ortaya çıkıyor.. tabii kişinin elmacık kemikleri hiç belli değilse oraya hoop elmacık kemiği oluşmuyor takviye yapanlar da var mutlaka.. ya da çok ince dudağı olanlar.. ortaya çıkarıyor hatları ama takviye gereken hastalarda oluyor.. benim zaten elmacık kemiklerim normaldi dudaklarımda kalındı ama burun düzelince ortaya çıktılar. daha önceleri bu kadar dikkat çekmiyordu.

Aynen katiliyorum
 
Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)

Cok dogal ve guzel
 
Tecrübeli arkadaşlar lütfen cevaplarmısınız. Ben 8 gün önce ameliyat oldum ve burnumdan eskisi kadar rahatnefes alamıyorum. Bu geçici midir? Endişelemneye başadım . iyileşmesi ne kadar sürer. lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız. Teşekkürler
 
Ya ben de yaptirmak istiyorum ama korkuyorum biraz da etrafimdakilerin ne diycegini dusunuyorum. Duzgun olur mu ki? Bi de fiyati nedir bunun? Aciklayabilir mi biri?
 
Tecrübeli arkadaşlar lütfen cevaplarmısınız. Ben 8 gün önce ameliyat oldum ve burnumdan eskisi kadar rahatnefes alamıyorum. Bu geçici midir? Endişelemneye başadım . iyileşmesi ne kadar sürer. lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız. Teşekkürler

Çok normal canım.. daha önce de bir arkadaşa söylemiştim.. deniz suyu spreyi sana yardımcı olacaktır.. eczaneden alabilirsin..onu burnuna sıkıp burnunu temizlersen daha rahat nefes alacaksın..


Ya ben de yaptirmak istiyorum ama korkuyorum biraz da etrafimdakilerin ne diycegini dusunuyorum. Duzgun olur mu ki? Bi de fiyati nedir bunun? Aciklayabilir mi biri?

Korkulacak bir ameliyat değil :) ağrısı da yok.. doktor araştırmanı iyi yaparsan hiç bir sorun da çıkmaz gayet düzgün ve sağlıklı bi buruna kavuşursun.. fiyat doktorlara ve ameliyat olacağın hastaneye göre değişiyor.. Özel hastahaneler en düşük 5500 gibi bi fiyattan başlıyor sanırım.. bu 9000'e kadar gidiyor.. devlet hastanelerinde daha düşük tabiki.. 3000 falandır diye düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
ya ben de yaptirmak istiyorum ama korkuyorum biraz da etrafimdakilerin ne diycegini dusunuyorum. Duzgun olur mu ki? Bi de fiyati nedir bunun? Aciklayabilir mi biri?

bende ocakta olucam doktor araştırıryorum. Izmirdeysen en ucuk fiyat 5 bin . özel muayenehanesi olan doktorlar 3 ve 5 bin arası.ozel hastanelerde yapıyorlar
 
çok beğendim burnunuz çok güzel olmuş bende martta olucam konuyla ilgili yazıları okuyorum endişeliyim biraz....gazi hastanesinde olucam doktorum Kırdar Bey bilmiyorum yaptıran var mı nasıl ameliyatı iyi dediler ama burnunu yaptıranlarla hiç görüşmedim...bilgisi olan varmı arkadaşlar

çok guzel gercekten
 
Back
X